Kysymys:
Unohdettu SciFi-romaani: Kilpailujen hallitsema maailma, Sankari voitti Duet-kilpailun `` alilaululla ''
Steve Gillam
2014-11-25 04:00:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luin tämän vuosia sitten ja mainitsen usein laulajaystäville lähtökohdaksi, että hyvä duetti on sekoitus, ei kilpailu, kuten tämä tarina ihmeellisesti osoittaa - ja olen aina pettynyt, etten ole koskaan pystynyt muistamaan sen otsikkoa Ainoasta konkreettisesta yksityiskohdasta, jonka muistan, on se, että koko valtakunta perustui kilpailuun, ja tämä oli vain yksi monista sankareista.

üks vastaus:
ConMan
2014-11-25 04:12:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todennäköisesti Blue Adept, toinen Piers Anthony'n Apprentice Adept -sarjassa. Kilpailut Protonin maailmassa ovat tärkeä juoni, etenkin monenlaisia ​​tällaisia ​​kilpailuja. Vaikka voin sanoa, duettokilpailu siinä kirjassa oli huuliharppu (päähenkilön suosima instrumentti).

“Tarkalleen. Jos soitat duettoa yhden henkilön kanssa, sitten toisen kanssa, ja suorituskykysi on parantunut toisen kanssa??

"Luultavasti toinen pelaaja on ylivoimainen, mikä antaa minulle mahdollisuuden -" Stile keskeytti. Se alkoi tunkeutua. "Jos parannan toisen pelaajan takia, juuri hän tekee eron!"

"Kun soitimme yhdessä, paransin enemmän kuin sinä", Clef sanoi. "Kuka sitten osallistui enemmän yhteisiin ponnisteluihin? Se, joka lensi korkeuksia - tai se, joka nosti hänet sinne? "

" Se duetti - sen ei pitänyt osoittaa yksilöllistä asiantuntemusta ", Stile sanoi selvittääkseen sen. ”Sen oli tarkoitus osoittaa yhteistyöosaamista. Kuinka kukin henkilö sopii joukkueeseen. Tietokone ei kuitenkaan nähnyt sitä tuolla tavalla; koneelta puuttuu mielikuvitus. Joten sen ei pitäisi olla - “

“ Kone ei ollut viimeinen tuomari. Muusikot näkivät sen näin, ja heidän äänensä oli ratkaiseva. " Ihmisen mieli pysyi monimutkaisempana kuin kehittyneimmät koneet! Tietenkin muusikot olivat asettaneet standardinsa! "Joten tuin ponnistelujasi -"

Kiitos kaikille - jättää täysin huomiotta Piers Anthonyn ehdokkaana, koska hän ei voi koskaan nähdä aikaisempaa 'Xanthia' edes äskettäin lukenut uudelleen Kuolemattomuuden inkarnaatiot: /


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...