Kysymys:
Kuka oli nuori Abe?
Dason
2012-10-21 11:09:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Abe oli varmasti yli 30-vuotias ja hänet lähetettiin tulevaisuudesta takaisin Looperin 'nykyiseen'. Onko mitään tietoa Abe: n nuoremmasta versiosta? Tapasiko vanhempi versio milloin tahansa nuoremman version?

üks vastaus:
DavRob60
2012-10-30 18:07:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TL; DR: Kirjoittaja ei kuitenkaan koskaan kertonut siitä, kuka on Aben nuorempi versio, joten emme ehkä koskaan tiedä.


Minulla oli epäilyksiä siitä, että Kid Blue oli Aben nuorempi versio. Tein hakuja ja näytti siltä, ​​etten ollut yksin. Löysin tämän Rian Johnsonin haastattelun, Looper : n ohjaajan ja kirjailijan. Hän sanoi, että hän "ei koskaan ajatellut heidän olevan" , mutta pitää ajatusta mielenkiintoisena. Tämä osoittaa, että hän ei kuitenkaan pitänyt liikaa Aben nuoremmasta versiosta.

(Lihavoitu teksti on haastattelijan kysymys)

Yksi asia, jonka otin Looperista, on Kid Bluein ja Aben suhde. Se on hyvin kuin poika yrittäisi voittaa isänsä rakkauden. Mielestäni iso kysymys monille sitä katsoville ihmisille on, ovatko he sukulaisia ​​vai eivät.

Tiedän! Tai jotkut ihmiset ovat kysyneet ...

Ovatko he sama henkilö?

Ovatko he sama henkilö, mikä on mielenkiintoista minulle. En koskaan ajatellut heidän olevan. En usko, että se toimisi, mutta mielestäni on todella hienoa, että ihmisten päät menevät sinne. Se on ehdottomasti se dynaaminen asia, johon tavoittelin sen avulla, jotta voisin nähdä tällaisen vanhemman / nuoremman, erilaisen variantin - eräänlaisen saman teeman muunnelman heidän välilläan.

Ei, koska hän löi kätensä vasaralla. Lisäksi hän kiusasi kuinka hänen jalkansa ammuttiin. siksi myös hänen jalkansa ja kätensä loukkaantuvat
@john Hän ei katkaissut kättään tai jalkojaan, joten 30 vuotta riittää parantamaan tällaisen vamman. Mutta asia on, että Kid Blue ** ei ole ** Aben nuorempi versio. Looperin skenaarion kirjoittanut sanoi, ettei hän pitänyt asiaa, ja sanoi mielestään kiinnostavan spekulaatiofanit, jotka hän teki jättämästään aihiosta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...