Kysymys:
Dystooppinen romaani, jossa heterokromia, kylpyhuoneen symbolit
Savannahgrobinson
2017-05-22 09:27:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luin siis pohjimmiltaan kirjan jonkin aikaa sitten, kuten vähintään 7 vuotta sitten, ja se oli niin hyvä, että haluan omistaa sen, mutta en muista melkein mitään tarkkoja tietoja otsikosta tai kirjoittajasta. Kyse on kapinallisesta tytöstä, jolla on yksi sininen silmä ja yksi ruskea silmä. Hän on loukussa kaikissa tyttöjen vankiloissa tai leireissä, joista hän ei pääse pois. Kirjan lopussa hän päätyy kuolla roiston käsissä, joka ottaa aurinkolasit pois paljastaakseen, että hänellä on myös yksi tai ruskea silmä, mikä tarkoittaa, että hän oli hänen isänsä. Muistan kirjan kannen elävästi, siinä oli joukko naisia ​​kylpyhuoneen symboleja, jotka kaikki olivat rivissä harmaita, ja yksi heistä erottui kirkkaan oranssista. Auttakaa se oli kaikkien aikojen suosikki.

üks vastaus:
Adamant
2017-05-22 09:42:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Peloton

Tämä on Tim Lottin Peloton .

Tietysti, Amazon-kuvauksesta voimme nähdä, että se on dystooppista:

Lähitulevaisuudessa maailma on turvassa terroristeilta, kadut ovat puhtaita ja tytöt, joille on merkitty juvies tai ”Ajatuskirjoitukset” on piilotettu kaupungin CommunityFaith-koulun tyylikkäästi maalatun ulkopinnan taakse. Heidän syntymänimensä unohdetaan ja korvataan kirjaimella ja numerolla, mutta he antavat toisilleen lempinimet, kuten Tattle tai Stench tai Little Fearless. Kun he orjastavat askareita, LittleFearless, joka on itse asiassa koulun rohkein tyttö, kertoo muille tytöille tarinoita päivistä, jolloin heidän perheensä palaavat heille. Pikku Fearlessin oma toivo ja vakaumus kannustavat häntä vaarallisiin seikkailuihin - rohkeaan ja käsittämättömään suunnitelmaan, joka säästää vangitut tytöt tai merkitsee Pikku Fearlessin itsensä tai molempien loppua.

enter image description here

Kuten kannesta näet, meillä on "naisten kylpyhuoneen symbolit".

Ja tässä on toinen kansi, jossa näkyvät siniset ja ruskeat silmät:

enter image description here

Nämä mainitaan myös kirjassa ...

Stargazer avasi oven ja työnsi sen auki. Hän näki pienen hahmottavan tavallisella puupenkillä häkin toisella puolella. Kuvio oli niin ohut ja vaalea, että oli vaikea tietää, oliko se LittleFearless vai ei. Hänen hiuksensa olivat hiukan kasvaneet takaisin, mutta olivat likaisia ​​ja sotkeutuneita, ja hänellä oli vanha raidallinen pyjama, joka näytti siltä, ​​ettei niitä olisi koskaan pesty. Stargazer voi olla varma, että se on hänen paras ystävänsä vasta, kun hän avasi silmänsä ruskeasta silmästä ja yhdestä sinisestä silmästä.

Peloton

… missä pahantekijällä on todellakin samat silmät:

Stargazer tuijotti. Välkevässä valossa, jonka hän näki ensimmäistä kertaa, oli hänen silmänsä, silmät, jotka hän oli piilottanut kaikki instituutinsa ajanjaksot. Ja yksi oli ruskea. Ja toinen oli sininen.

Fearless

Tapasin muutamia ihmisiä (vähintään kaksi) sellaisilla silmillä Pohjois-Saksassa.Sen täytyy olla yleinen mutaatio siellä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...