Kysymys:
Miksi tähtiportin jaksossa Secrets ei yritetty viedä Shaereita takaisin Cimmeriaan?
abcooper
2011-12-18 10:22:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Thorin vasara kiinnitettiin Thorin vaunuun, eikö niin? Oliko jostain syystä, miksi Shareita ei olisi voitu viedä takaisin Cimmeriaan tuon tilaisuuden aikana?

Parempi kysymys olisi, miksi he eivät pyydä Tok'raa poistamaan symbiote? Jos heillä olisi aikaa kokeilla yhtä, tosin paljon riskialttiimpaa menetelmää, heillä olisi aikaa ottaa yhteyttä Tok'raan ja mennä turvalliselle reitille.
Kaksi vastused:
Williham Totland
2011-12-20 15:13:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vasara on kirottu lähellä tapettua Teal'c ia. Kuolemaan.

Kuvittele hetkeksi, mitä se tekisi raskaana olevalle naiselle.

Joo.

Muokkaa :

On myös muutamia muita huolenaiheita:

  • Asgard kehitti vasaran tekoälyä: Teal'c mainitaan nimenomaisesti, mutta on järkevää, että todella tehdyn muutoksen tarkoituksena oli sallia kaikki Tau'rin ystävät, mikä todennäköisesti teki vasarasta kykenemättömäksi havaitsemaan Shareita uhkana.

  • Vasara ei välttämättä pysty havaitsemaan lepotilassa olevan Goa'uldin läsnäoloa missään tapauksessa.

  • SGC: llä voi olla häiriöitä erittäin Tähtiportin kautta raskaana oleva nainen, varsinkin jos sen on tarkoitus kuolla Unasin käsissä pimeässä ja kamalassa vankilassa tai mahdollisesti tappaa Asgard-laite.

    Vaikka vasara saattaa todellakin tunnistaa oikein Sha're uhkana, tarttua häneen kuten O'Neill teki Teal'cille ensimmäistä kertaa ei todellakaan toimisi, mikä johtaisi myös siihen, ettei häntä viedä vankityrmässä ollenkaan tai hänen lähettämisensä ja Danielin huomiotta jättäminen jättää hänet yksin ja todennäköisesti sokkien aiheuttamaan synnytykseen, kohtuullisen epäoptimaalinen tilanne.

Edellä esitetyt huolenaiheet huomioon ottaen riski / palkkiolaskelmat ovat melko synkät. Eräänlainen.

Tummempi analyysi paljastaa tietysti, että Sha'et menettävät lapsen, ei ehkä ole ollut kauhea asia kaikesta huolimatta, ja se todennäköisesti kiittää SGC: tä System Lord -kollektiivista, mutta tuo heille koko Apophiksen voima, joka silloin oli muuten miehitetty.

Kolmannen kolmanneksen loppupuolella tehdyt abortit eivät tietenkään ole vain moraalisesti vaikeita, vaan myös vaarallisia ehdotuksia äidille, edelleen vaikuttaa riski / palkkalaskelmaan.

Lisäksi he saattavat olla yksinkertaisesti jättäneet huomioimatta. SGC: n henkilökunta on tunnetusti unohdettu tällaisten asioiden suhteen.

Ja lopuksi metatasolla

Shareiden pelastaminen ei ollut koskaan vaihtoehto.

Se viettäisi Danielin täysin raiteiltaan luotettavana tiimin jäsenenä ja tuhosi hänen motivaationsa.

Sen sijaan hänen myöhempi kuolemansa on hänen päättäväisyytensä tuhota goa'uldit ja kaikki, mitä he edustavat; vahvistaa hänen polkuaan edelleen kohti pimeää puolta; tehostaa myöhempää oivallustaan ​​siitä, mistä hän on tulossa, ja sitä seuraavaa lunastusta.

Mielenkiintoista!! Kiitos vastauksesta. En usko, että Thorin vasara TAPOI melkein tappanut Teal'cia, eikö niin? Se melkein tappoi hänen symbiootinsa, mikä olisi tappanut hänet pitkällä aikavälillä, mutta koneen koko tarkoitus on tappaa goa'uldit jättämällä isäntä ehjänä. Tiedämme myös, että se voi havaita lepotilassa olevan goa'uldin, koska Teal'cin toukka goa'uld on lepotilassa. Se näyttää havaitsevan fyysisen läsnäolon riippumatta goa'uldin tilasta. Ja he olivat aikeissa viedä erittäin raskaana olevat Sha'et Tähtiportin läpi joka tapauksessa, ei vain Cimmeriaan, joten heillä ei ollut mitään ongelmaa.
Vasara itsessään ei melkein tappanut Teal'cia, mutta sisäinen taistelu kuitenkin. Lisäksi Teal'cin symbiootti ei ole lepotilassa, se inkuboi. Se toimii kuten mikä tahansa muu symbiootti asemassaan. Joka tapauksessa; mielipiteesi raskaasta tähtiportista matkustavista on varmasti pätevä. Kone ei myöskään todellakaan tappaa symbioottia; näyttää siltä, ​​että vain antaa isännälle välineet sen torjumiseksi.
Asgardit ovat suuria luonnetestissä.
Luulen. : / En usko, että olisi todella tyydyttävää vastausta, mutta SG-1: n ystävien on otettava ajoittain hullu juoni-aukko, luulisin.
@abcooper: Vaikka tämä on totta, en ole varma, että tämä on todella juoni reikä, tho.
Maika
2018-06-21 11:38:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asia on, tavalla tai toisella, heidän olisi pitänyt tuoda hänet maan päälle saamaan lapsi (ihminen, viaton lapsi) ja, kuten he olivat puhuneet juuri siinä jaksossa, käyttämään häntä tiedustelutarkoituksiin (Daniel ja hän oli jo sopinut siitä).

Siinä hänellä olisi käytössään mikä tahansa menetelmä Goa'uldin poimimiseksi (synnytyksen jälkeen oletko niin huolissasi hänen raskaudestaan), kuten Asgard (he loivat Hammer, joten ...) ja muutama jakso myöhemmin Marchellon toukat tai mitä he olivatkaan, erityisesti luotu vapauttamaan isäntä - turvallisesti - tappamalla virheen.

Epäilen kuitenkin todellisessa maailmassa. he halusivat vapauttaa Danielin tulevaa flirttausta varten.

Hei Maika, tervetuloa [fantasy.se] -palveluun ja kiitos vastauksestasi.Voinko kutsua sinut osallistumaan [kiertueelle]?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...