Kysymys:
Mitkä ovat Tähtilaivaston säännöt miehistön suhteista tai veljeydestä?
KyloRen
2016-09-28 08:25:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitkä ovat suhteet kelloon ja kelloon?

Uudessa sukupolvessa (Star Trek XI) Uhura suutelee Spockia kapteeni Kirkin edessä. Nyt Kirk ja Spock olivat juuri yrittämässä nousta kapteeni Neron alukseen pelastaakseen kapteeni Pike. Joten voidaan turvallisesti olettaa, että ainakin Spock oli päivystyksessä, kun hän ja Uhura suutelivat jonkin aikaa muiden miehistön jäsenten ja kapteeni Kirkin edessä.

Nyt tiedän hetken aikaisemmin, kun kapteeni Kirk sanoo olevansa on myös tulossa yrittämään pelastaa kapteeni Pike, Spock sanoo hänelle:

Mainitsen säännöksiä, mutta tiedän, että yksinkertaisesti jätät sen huomiotta ...

Joten kukaan ei odota, että kapteeni Kirk tekisi asiasta asian, koska hän ei ole sellainen, joka noudattaa Tähtilaivaston sääntöjä viimeiseen sanaan.

Onko miehistön jäsenistä tietoja veljeydestä tai suhteista? Mitä sääntöjä miehistön jäsen oli päivystettäessä?

Kellossa - älä tee sitä.Kellon ulkopuolella - Shag kuka haluat.
Spock voitti vain armottomasti Kirkin melkein massaan Tähtilaivaston uusimman ja kiiltävimmän aluksen sillalla, ja oletko huolissasi snogista?Pfft, määräykset!Näillä kavereilla näytti olevan tärkeämpiä asioita, joista huolehtia :)
Epäilen, että Kirk toivoi riidan siitä, joten hänellä olisi tekosyy mainita kolmikko kahden Caitan-tytön kanssa.
@Valorum, Luulen myös, että Kirk kannusti Spockia reaktiolle.
@KyloRen - Novelisaatio osoittaa, että hänen tärkein tunne oli hämmästys.
"Kirk can tap dat" on mielestäni asetuksen virallinen sanamuoto.
Luulen, että siinä vaiheessa Kirk oli kiinnostuneempi selvittämään Uhuran koko nimen.
TOS: ssa joulujuhlat huomioon ottaen ilmeisesti 'olematon' olisi paras vastaus;
Julkaisussa Voy: Fair Haven, lääkäri sanoi tämän Janewaylle: "Mutta sinä olet kapteeni. Et voi olla suhteessa miehistön jäseneen, he ovat kaikki alaisiasi. Joten mihin se jättää sinut? Satunnainen epäkohtakulkevan ulkomaalaisen kanssa? "Mikä tarkoittaa ainakin vastenmielisyyttä veljien kanssa alistettujen kanssa, ellei todellinen sääntö.
@Bishop Picardilla oli suhde yrityksen johtamaan tiedepäällikköön.Tämä asenne on mahdollista vain sietämättömän prissy-lääketieteellisissä hologrammeissa!
Siihen aikaan Harry (tietysti se olisi Harry) rikkoi jonkin verran sääntelyä luuttomalla (tai kuinka se tosiasiallisesti toimi), että yksi nainen "The Disease" -operaatiossa onnistui aloittamaan hehkun.Ilmeisesti hänen piti selvittää se kapteenin / lääkärin kanssa ennen kuin hän teki mitään vastaavaa uusien lajien kanssa.
Viisi vastused:
Micah
2016-09-28 09:17:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on väärä aikajana ja 80 vuotta liian myöhäistä, mutta on melko selvää, että kohdassa Star Trek: Seuraava sukupolvi ei ole mitään, joka muistuttaisi veljeyden kieltoa. Useilla päähenkilöillä - mukaan lukien Data, joka varmasti mainitsee tällaisen asetuksen, jos siitä tulee koskaan merkitystä - on romanttisia suhteita laivakavereihin sarjan aikana huolimatta tällaisen kiellon rikkomisesta.

Kerran ajatus veljeytymiskiellosta on "Lessons" -opistossa (Picardin ja hänen yhden osastopäällikönsä välisestä romanssista), joka nimenomaisesti kiistää sen olemassaolon:

PICARD: Istu alas, neuvonantaja. Haluan puhua kanssasi protokollasta. Tiedän ei ole olemassa laivastomääräyksiä kapteenin tekemisestä upseeritoverin kanssa , mutta -

TROI: Haluaisit mielipiteeni sinusta ja komentaja Darenista.


Kelvinin aikajanalla ainoa todiste, jonka tiedän, on Spockin ja itse Uhuran suhde; näyttää jälleen epätodennäköiseltä, että he olisivat romanttisesti mukana, jos he tietäisivät jonkin asetuksen, joka kieltää sen.

Viimeisen rivisi osalta en usko, että kysymys oli, voiko Spockin ja Uhuran suhde olla kielletty Tähtilaivaston asetuksella, mutta onko olemassa yksi tai useampi säännös kiintymyksen osoittamisesta päivystyksessä, missä he varmasti olivatkinkuvattu kohtaus.
Valorum
2016-09-28 12:55:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

2150s

Tähtilaivalla oli ilmeisesti rajoittava käytäntö tänä aikana. Vaikuttaa siltä, ​​että seksiä jonkun kanssa komentoketjun ulkopuolella (ja samalla listalla) on hyväksyttävää , mutta muuten ei.

ARCHER: Kuulimme sinut. Mikä saa sinut ajattelemaan, että kärsimme seksuaalisen toiminnan puutteesta?

TPOL: Tähtilaivasto kieltää upseereita veljeytymästä alaisuuteen vahva>. Ellet ole rikkonut määräyksiä

Ent: Fallen Hero

2260s (prime timeline)

Alkuperäissarjassa ei ilmeisesti ollut erityisiä sääntöjä, jotka estäisivät Tähtilaivaston upseereja "veljeyttämästä" muuta kuin Tähtilaivaston henkilöä. p> KIRK: luutnantti McGiversin idea toivottaa Khan tervetulleeksi vuosisadalle. Kuinka voimakkaasti hän houkuttelee häntä?

MCCOY: No, romantiikkaa vastaan ​​ei ole asetuksia, Jim.

TOS: Space Seed

2360s

Kohdassa Voy: Tieteellinen menetelmä saamme nähdä tarkalleen, mitä sääntöjä "veljeytymiseen" sovelletaan sekä kellossa että muualla. Lyhyesti sanottuna, olet tervetullut harjoittamaan seksuaalista suhdetta kenen tahansa kanssa, mutta tee se omalla ajallasi ja tee se huomaamattomasti .

Tammikuu: Tuvok? En ole kuullut sanaa Tuvokilta. Te kaksi olette esittäneet tarpeeksi julkista näyttöä siitä, että puolet aluksesta juoruttaa siitä.

TORRES: Uskokaa, se ei ollut meidän tarkoitus.

TAMMIKUU: Olette vanhempia virkamiehiä ja odotan sinun pitävän yllä koko muun miehistön tasoa, mutta tämä murrosikäinen käyttäytyminen saa minut kyseenalaistamaan uskoni molempiin. Jos päätät jatkaa omaa suhdettasi . Mutta pidätte itseäsi käskyissä käyttää sitä paremmin. Ymmärretäänkö tämä?

PARIISI: Kyllä, rouva.

_ "tee se omalla ajallaasi ja tee se huomaamattomasti" _ ollaksemme nirso, näemme vain, että nämä olivat Janewayn tilauksia, ei Tähtilaivaston sääntöjä.Lisäksi tämä erityinen neuvo näyttää joka tapauksessa kuuluvan käytännön järkeen.
Hauskasti katselin tätä jaksoa juuri viime yönä;onnellisia muistoja.Kiitos _god_ saimme ajoissa ...
@lightnessracesinorbit - Muilla, vähemmän valaistuneilla armeijoilla on erityiset säännöt nukkumisesta alaisten kanssa :-)
Todellakin.Mutta kiistatta asetus, jolla virkamiehiä kehotetaan kätkemään tosiasiallisesti suhteensa, olisi _maailma_, koska (lainaa esimerkkisi) Siskolla ei edes olisi ollut syytä pohtia, olisiko Worfin ja Jadzian lähettäminen yhdessä tehtävään virhe.Aikaisemmin hän piti sitä ja päätti lähettää heidät joka tapauksessa, ja se meni kauheasti ... Sisko myöhemmin myönsi kantaneensa vastuuta.Arvaa, että sanon, jos aiot_ antaa virkamiestesi kokoontua, haluat todennäköisesti tietää, milloin se tapahtuu.Mutta se ei ole sama kuin kannustaa heitä tekemään siltaa :)
@lightnessracesinorbit - Selkeä merkitys on, että miehistöillä on ** paljon ** seksiä.Tämä on futuristinen yhteiskunta, jossa ei ole arvioita seksikumppanin valinnasta tai määrästä.Tähtilaivaston naiset tekevät ikävän Okonan kanssa käytännössä hatun pudotuksessa.
Tuosta aiheesta pidin mielenkiintoisena, että Tom ja B'Elanna eivät muuttaneet yhdessä ennen kuin olivat naimisissa (ainakaan _Demon_in mukaan; en muista mitään vastakkaisia todisteita "prime" -aluksesta, joka johtaaS7 häät).Ehkä se oli vain heidän henkilökohtainen valintansa, mutta se näytti ehdottavan _mahdollista leimautumista avoliittoa edeltävälle avoliitolle, mikä voi olla ristiriidassa äsken sanomiesi kanssa (joista yhtään en kiistä, FWIW).Henkilökohtaisena lähestymistapani on pitää tätä neljännen seinän vuotona, koska esitys lähetettiin 1990-luvun amerikkalaisille, jotta se pysyisi "terveellisenä" ...
Maailmankaikkeudessa se voi olla vain "et saa suurten asuinalueiden etuoikeutta, ennen kuin olet sitoutunut ja naimisissa käytännön huolenaiheiden ja protokollan takia" ... mutta sekä Voyagerilla että Ent-D: llä oli runsaasti varaosaasiitä mitä näen.Ja vanhemmat virkamiehet eivät vaikuttaneet pienemmiltä kuin Pariisin perhehuoneistot (jos jotain, heidän yhteinen huone _Endgame_ näytti pienemmältä!).Vaikka Voyagerilla oli myös matalamiehisiä miehistöjä, jotka bunkkerivat yhdessä aina S6: een asti, niin ... kuka tietää.
@LightnessRacesinOrbit - Mielestäni se on enemmän perinne.Alemman tason miehistön jäsenet jakavat neljäsosaa * käytettävissä olevasta tilasta riippumatta.Omat tilat ovat etuoikeus, johon kuuluu sijoitus.Imee olla Voyagerissa, jos kaikkia kampanjoita on vikoja.
Todellakin.Huomasin vasta äskettäin, että Harry oli luutnantti Janeway-vähäisessä tulevaisuudessa _Ennen ja Jälkeen_.Menetetty mahdollisuus jollekin todella sanoa "luutnantti Kim", vaikka ihmettelen, oliko se tarkoituksellista .... (ala "lopulta kapteeni, mutta saat silti vain Rhode Islandin, poika")
Voyagerin esimerkki ei todellakaan sovi edes esimerkkinä yleisestä mielikuvasta - kapteenista yleensä tai erityisesti Janewaysta.Tässä nimenomaisessa jaksossa hänellä on näkymättömiä ulkomaalaisia, jotka poraavat tuskallisesti päänsä ja pistävät hänelle neurokemikaaleja, jotta hänestä tulee ahdistunut, unihäiriöinen ja mielialainen.Lainaus on peräisin kohtauksesta, jossa tämä vaikutus vie vakavasti hänen henkisesti ja emotionaalisesti, ja se ilmenee kurittamalla Tomia ja B'Elannaa - hahmostaan poissa.Jopa Tuvok, herra Regulations pilkkaavat häntä asenteestaan ("Haluatko minun myös * lyödä heitä?")
@Xodarap777 - jos jotain, se on parempi esimerkki.Hän on karkea ja siksi * todennäköisempää * soveltamaan sääntöjä eikä suvaitsevainen.
Sarriesfan
2016-09-28 12:02:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisätaksemme Micahin vastausta, alkuperäisessä Star Trek -sarjassa jaksossa "Terrorin tasapaino", jossa Enterprise joutui romulalaisten hyökkäyksen kohteeksi, Kirk piti johtaa kahden miehistön häät.

https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Balance_of_Terror_(episode)

Erinomainen asia
Ubik
2016-09-28 22:11:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kapteeni Janeway Star Trek: Voyager -jaksossa Elogium viittaa siihen, että Tähtilaivastossa ei ole sääntelyä kellonajan ulkopuolella tapahtuvan veljeytymisen estämiseksi:

CHAKOTAY: Keskitin tänä aamuna parin, joka suuteli turbolipissä, ja olen miettinyt, pitäisikö meidän luoda politiikka veljeytymisen suhteen.

JANEWAY: No, kyseinen pari saattaa kehotetaan osoittamaan hieman enemmän harkintavaltaa, mutta Tähtilaivasto on aina ollut haluttomia sääntelemään ihmisten henkilökohtaista elämää.

+1 merkinnälle "* on aina ollut *".Tämä tarkoittaa, että Tähtilaivasto on koko olemassaolonsa ajan jättänyt ihmisten elämän yksin.
Tästä huolimatta T'Pol on hyvin suoraviivainen ilmaisussaan, että alaisten "veljeyttäminen" on asetusten vastaista.
@Valorum "Vastahakoinen" ei ole sama kuin "ei".Suhteet alaisiinsa tuovat mahdollisia vallan väärinkäytöksiä, jotka saattavat ohittaa haluttomuuden.
@ceejayoz - Se puhuu ainakin Tähtilaivaston historiasta
Maan tähtilaivasto ei kuitenkaan ole täsmälleen sama kuin UFP: n tähtilaivasto.
@Valorum: Myös "on aina" on luultavasti hieman laaja ja on itse asiassa suhteellinen aikakehyksen vertailu.Jos Tähtilaivasto otti asetuksen käyttöön varhaisessa vaiheessa ja poisti sen melko pian sen jälkeen, niin "aina" voi helposti tarkoittaa "melkein aina" tälle erityiselle esimerkille Janewayn osalta.Hän ei ollut aivan lähellä Starfleetin perustamista.
Ormr Void
2016-09-28 16:01:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Star Trek -universumin veljeskunnan säännöt ovat paljon löyhemmät verrattuna nykypäivän armeijaan. Jäsenet voisivat olla suhteissa, mutta heitä pidettiin sanattoman "säännön" alaisina olematta sekoittamatta laiva-alus-liiketoimintaa suhteisiinsa. Tämä paljastuu Rikerin ja Troin välillä TNG: ssä, Torresin ja Pariisin välillä Voyagerissa, Odon ja Kiran välillä DS9: ssä.

Lyhyesti sanottuna, tee se omana aikanasi äläkä tee silmälaseja itsestäsi.

On huomattava, että Odo ja Kira eivät ole Tähtilaivaston jäseniä.
Tähtilaivasto ei ole armeija.http://scifi.stackexchange.com/questions/54154/is-starfleet-a-military-or-civilian-organization Ei ole syytä verrata sitä yhteen.
Yhdysvaltojen armeijan veljeys on (vaihtelee haaroittain) yleensä mikä tahansa henkilökohtainen suhde värvättyjen ja tehtävään valittujen jäsenten välillä.Koska Star Trek ei ole sotilaallinen ja keskittyy upseereihin, en ole varma, onko sillä merkitystä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...