Kysymys:
Miksi äskettäin kuolemattomat ihmiset eivät reagoi kuten Jack Harkness?
Tango
2012-08-10 11:37:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kohteessa Maan lapset Jack Harkness räjäytetään ja näemme ruumiinosat laitettu vartalolaukkuun, mutta ennen seuraavan päivän päättymistä hän on uudistunut ja on jälleen elossa, vaikka hänen ruumis oli tuskin siellä.

Ihmepäivässä hänestä tulee kuolevainen ja kaikista muista ihmisistä maapallolla ei ole mahdollisuutta kuolla. "Ihmeen" syy oli morfisen kentän kääntäminen, joka muutti kuolevaisen kuolemattomaksi ja päinvastoin.

Mutta monet ihmiset kuuluivat luokkaan 1, niiden, joiden pitäisi olla kuolleita. Vaikka he jatkavat monissa tapauksissa liikkumista, monet ovat myös koomassa tai tuskin elossa, mutta ne eivät uusiudu, kuten Jack teki. Itse asiassa, kun kenttä on päinvastainen, ihmisillä on täysin erilainen reaktio kuin Jackin kuolemaan. Ihmiset eivät yksinkertaisesti kuole, mutta Jack (ennen kääntymistä) kuolee ja uusiutuu.

Jos se on vain kentän kääntäminen, miksi kuolema vaikuttaa ihmisiin niin eri tavalla kuin se, miten se vaikutti Jackiin ennen kentän kääntämistä ?

üks vastaus:
Bevan
2012-08-10 12:05:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhyt vastaus: Kuolemattomuuden syy on erilainen

Pidempi vastaus:

Jack Harkness herätettiin eloon Rose Tyler kun hän oli täynnä tardiksia käyttävän aikakierroksen voimaa. Vaikka hän tarkoitti hyvin, hän ei oikeastaan ​​ymmärtänyt käyttämäänsä voimaa, ja sen sijaan, että vain herättäisi hänet takaisin elämään, hän teki elämästään kiinteän ajan ja paikan. Maailmankaikkeus itse vaatii nyt Jackin olevan paitsi elävä, myös kunnossa ja kunnossa. Siksi hän uusiutuu.

Äskettäisestä kuolemattomasta Miracle Daystä ei ole tehty vastaavia kiinteitä pisteitä; morfisen kentän kääntäminen tarkoittaa vain sitä, että he eivät voi kuolla. Heillä ei ole enempää kykyä parantua ja uusiutua kuin kuolevaisuudessa.

mutta jos morfinen kentän muutos ei vaikuttanut aikaan, miksi Jackista tulisi kuolevainen? Eikö maailmankaikkeus ole melko raivoissaan, jos hän kuolisi joka tapauksessa?
Jack huomaa, että hän ei uusiudu, että hän paranee tavanomaisella nopeudella, ja pääsee johtopäätökseen, että hän on nyt kuolevainen. Koska hän ei koskaan kuole ollessaan tilassa, emme tiedä oliko hän todella kuolevainen vai ei. [Lisää on, mutta en halua joutua spoilereihin sarjan loppua varten.]
Vaikka tohtori Who on erilainen näyttely, heillä on taipumus jakaa jatkuvuutta, joten ihmettelen, kuinka tämä vastaus voi sopia Boe-kasvojen mini-juonelle, joka näyttää viittaavan siihen, että Jack voi kuolla vanhuuteen (vaikkakin paljon vanhemmassa iässä) ).
@SamuelWalker,, mikä voidaan tehdä, voidaan myös kumota tai toisin sanoen "wibbley wobbley, timey wimey" =) AFAIK Esittämälle kysymykselle ei ole kaanonista selitystä, mutta se ei tarkoita sitä, että Torchwood tai The Doctor ei voisi lopulta löytää tapa "vapauttaa" Jack kuolemattomuudesta, jos hän lopulta kyllästyy siihen ...
@SamuelWalker: Russell T.Davies on sanonut, ettei koskaan ole tehty selväksi, että Jack on itse asiassa Boen kasvot, vain että se näyttää tuolta, mutta ei ole selvä.
@Bevan, Missä jaksossa todettiin, että Ruusun toimet tekivät hänestä kiinteän ajankohdan?
@ardentsonata Hän tekee sen [Tien erottamisen] aikana (http://tardis.wikia.com/wiki/The_Parting_of_the_Ways) ja se selitetään [Utopia] -kohdassa (http://tardis.wikia.com/wiki/Utopia_ ( TV-tarina))
@MarkBeadles,: llä ja minulla ei ole aavistustakaan, kuinka kaipasin sitä osaa Utopiassa. Oho. xD


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...