Kysymys:
Onko olemassa kvidditch-ottelua, jossa Snitch ei korvannut pisteiden eroa?
C.Koca
2018-03-26 02:53:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedämme tietysti kuuluisasta Irlanti-Bulgaria-pelistä, mutta onko olemassa muuta peliä, jossa Snitchin kiinni ottaminen ei riittänyt voittoon?

Oletan, että useimmissa peleissä Snitch ei ole kiinni.Hävinnyt joukkue hyötyy todella Snitchin saamisesta.Voittajajoukkueelle on paljon edullisempaa * estää * toista hakijaa saamasta sitä.Ja koska Snitch on vaikea saada kiinni sellaisenaan, on melko mahdotonta saada kiinni, jos vastakkainen etsijä on omistautunut estämään aktiivisesti sinua saamasta sitä.Sillä välin joukkue, jolla on parempia pelaajia, jotka eivät etsi hakijoita, voittaa pelin.
Peli päättyy vasta, kun snitch on kiinni, tai joukkueen kahden kapteenin yhteisellä sopimuksella (sanotaan olevan melko harvinaista), joten sanoisin, että useimmissa peleissä Snitch IS on kiinni.
@MishaRosnach En seuraa lainkaan argumentaatiotasi.Jos olet noussut 100 pisteellä, niin miksi et tartu snitchiin ja sinetöi voitosi +250?
@MishaRosnach Quidditch -ottelut kestävät usein pitkään, kauan.Levy on jotain useita viikkoja tai kuukausia.Kukaan ei halua lentää niin pitkään luudalla.Tarkoitus on voittaa, joten voittajajoukkue haluaa saada Snitchin kiinni mahdollisimman pian.Jos he odottavat kauemmin, se antaa hävinneelle joukkueelle mahdollisuuden päästä kiinni ja / tai tarttua Snitchiin ja voittaa.Se on * hävinnyt * joukkue, joka hyötyy estämällä toisen joukkueen hakijaa saamasta sitä, koska jos he tekevät, häviävä joukkue * varmasti * häviää.Joten päinvastoin kuin sanoit, on totta.
@starpilotsix En tiennyt, että Snitchin saaminen oli todella tarpeen.Siitä huolimatta se muuttaa mielipiteeni, mutta ei kokonaan.Tällä hetkellä voittajan joukkueen etsijälle (jolla oli parempia pelaajia, joilla ei ole hakijoita) on silti erittäin hyödyllistä keskittyä estämään toista hakijaa saamasta Snitchia - ainakin siihen saakka, kunnes pisteiden ero on riittävän korkeaSnitchin kiinni ottaminen ei muuta.Vasta sitten molempien hakijoiden tulisi mennä Snitchiin, vaikka siinä vaiheessa etsijän roolit todennäköisesti vaihtuvat.Se on ainoa tapa, jolla Snitch ei ole 99% tärkeistä.
üks vastaus:
Mal
2018-03-26 02:59:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, oli.

Kun Huiplepuff sai Gryffindorin joukkueen perusteellisesti voittamaan Harryn kieltämisen vuoksi, Ginny tarttui Snitchiin, mutta Gryffindor hävisi silti kymmenellä pisteellä.

"Ihme oli, että Gryffindor hävisi vain kymmenellä pisteellä: Ginny onnistui nappaamaan Snitchin oikealta Hufflepuff Seeker Summerbyn nenän alta, niin että lopputulos oli kaksisataa neljäkymmentä ja kaksisataa kolmekymmentä."
- Harry Potter ja Feeniksin järjestys, luku 26 (näky ja näkymätön)

Kiitos.Oliko tämä myös elokuvissa?
@C.Koca Ei, elokuvassa ei ollut kviddiitti-kohtauksia, koska ohjaaja päätti jättää ne pois, koska hän tunsi, ettei niitä tarvita.
Jos peli päättyy vasta, kun Snitch on kiinni, eikö tämä tarkoita sitä, että Ginny (ottaessaan Snitchin juuri silloin) sai Gryffindorin menettämään tämän ottelun?
@Onyz Kyllä, mutta huomaa, että Hufflepuff oli aikeissa saada kiinni itse, joten jos hän päästää sen irti, he menettävät 310 pisteellä eikä 10 pisteellä.
@TimB, joka, sikäli kuin ymmärrämme Quidditchin säännöistä, ei tee mitään eroa.Hän voisi vain estää toisen sieppaajan jatkamaan ottelua, mutta valitettavasti - urheilu on jo sotku, joka on räätälöity saamaan päähenkilö loistamaan, joten niin on.
@T.Sar Sillä ei ole merkitystä kvidditchin tietylle pelille (häviö on häviö), mutta sillä on valtava ero Tylypahkan kviddiittikupilla, joka näyttää käyttävän pisteitä tasoittajana taloille, joilla on identtinen voittotappiotietueet.On mahdollista - sanoisin jopa todennäköiseltä - että ammattimaiset kvidditsiligit käyttävät samankaltaista järjestelmää.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...