Kysymys:
Missä kohtauksissa kuningatar oli oikeastaan ​​Sabé / Keira Knightley?
user31178
2015-12-19 09:42:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritin kiinnittää huomiota siihen aikaan, kun kuningatar Amidala oli itse asiassa houkutteleva Sabé, jota soitti Keira Knightley, mutta meikki oli yleensä liian raskas, jotta voin kertoa eron.

Missä kohtauksissa meikki oli itse asiassa Keira Knightley eikä Natalie Portman?

https://www.youtube.com/watch?v=RNEQ3y1qPAM
@randal'thor Se vid-laatu on niin huono, että en voi vahvistaa sitä visuaalisesti.Se on pahempaa kuin silloin, kun heikentynyt näkemykseni yritti katsella sitä televisiosta!
Ymmärsin, että Knightley oli meikissä kuningattarena milloin tahansa, kun Padme oli myös paikalla.
@phantom42 On järkevää, mutta joskus "avun" kasvot olivat hämärtyneet tai epätarkkoja, joten en voinut kertoa, oliko Padme siellä.
Kaksi vastused:
Martha
2016-01-21 09:03:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

tl; dr: Aina kun kuningattarella on yllään musta mekko höyhenillä tai punamusta taistelumekolla, se on Sabé / Keira.

Huomaa, että seuraava on kirjoitettu maailmankaikkeuden näkökulmasta, mutta vastaus ei muutu universumin ulkopuolella olevalle perspektiiville: ei ole kohtauksia, joissa Keira pelaa Padmea tai Natalie soittaa Sabéa. (On mainosmateriaalia, joka sekoittaa ne, mutta se on eri asia.)

Sabé, Rabé, Yané, Padmé, Saché
Se on Sabé vasemmalla puolella, Padmé toinen oikealta. Rabé on Sabén takana, ja kaksi muuta ovat Yané ja Saché, mutta en voi koskaan erottaa näitä kahta toisistaan.

Rabé, Eirtaé, Anakin, soldier, Sabé, Padmé
Vasemmalta oikealle: Rabé, Eirtaé, Anakin, sotilas, Sabé, Padmé.

Ensimmäisen kerran näemme Sabén (missä tahansa mekossa), kun "kuningatar" ja hänen piikansa saatetaan alas tuo suuri portaikko. Koko tämän kohtauksen, sen jälkeisen pelastuksen, kaikki kohtaukset aluksella matkalla Coruscantiin (Tatooinen kautta) ja saapuminen Coruscantille on Sabé, joka esiintyy kuningattarena.

Coruscantilla näemme lyhyesti Sabé "Anakin ei voi laskea" -tapahtumassa 1 , näkymässä Palpatinen kaupunginosassa senaatin keskustelun jälkeen ja kun he nousevat alukseen, mutta kaikissa kolmessa kohtauksessa hän on pukeutunut käsityö (musta senaattivaippa, punainen viitta ja liekkimekko), ei kuningatar.

Seuraavaksi näemme Sabén, joka on pukeutunut kuningattareksi punaisella ja mustalla taistelupuvulla, takaisin Naboon. Sabé toimii kuningattarena koko taistelun suunnittelun ja vetoomuksen kautta gungalaisiin. Senkin jälkeen, kun hyökkäys on paljastettu, Sabé pysyy kuningattaren hermostossa, mikä on kätevää, kun he taistelevat palatsissa ja hänet vangitaan.

Kaikissa myöhemmissä esiintymisissä (tervehdys Palpatine keltaisella valtaistuimella , Qui-Gonin hautajaisissa pimeässä vaipassa ja lopussa paraati vihreässä mekossa) kuningatar on todella kuningatar, ja Sabé on käsityöläinen.

(Kiitos The Royal Handmaiden Society: lle kuvista ja päivityksestä siitä, kuka missä on milloin.)

1 Se on kohtaus, jossa Rabé kertoo Anakinille, ettei Padmea ole siellä, mutta selvästi kaikki kolme matkalle tulleita piikoja ovat huoneessa.

Erittäin hyödyllinen, ja tämä Handmaiden-opas on hyvä löytö.Oli kohtaus, jossa kuningatar / "kuningatar" laskeutui portaita pitkin, mikä inspiroi kysymystä, mutta en löydä siitä leikettä tai korkkia.
@CreationEdge: tarkoitatko [tätä kohtausta] (http://royalhandmaidensociety.org/galleries/episode1_by_scene/invasion_of_theed.html)?
Joo!Kuinka navigoit sinne?En nähnyt linkkejä menevän sinne.
@CreationEdge: Olen Royal Handmaiden Societyn perustajajäsen tai ainakin sen kaiken aloittaneen vanhan theforce.net-foorumin keskustelulanka.Minulla on [kotisivu] (http://royalhandmaidensociety.org/index.html) kirjanmerkki, ja sieltä se on helppoa: siirry gallerioihin, sitten Jakso 1 ja sitten sopiva kohtaus.
Käsityöyhteiskunnan linkit näyttävät olevan rikki DNS-virheiden takia.muuttuiko osoite?
@JAB: Jos se muuttui, en tiedä mihin.:(
Jacob Peters
2017-12-30 22:49:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei henkilökohtaisesti ollut vaikeuksia nähdä kuka kuka oli, ja olin yllättynyt siitä, että Knightleyn oma äiti ei voinut erottaa väitetysti.

Ainoat ajat, jolloin Padme on Amidala, on alussa Naboossa (kunnes jedit tulevat) - ts. kommunikaatio varakuninkaan kanssa senaatissa, kun Anakin vierailee hyvästelemään; loput olivat enimmäkseen Knightley.

Knightleyn kasvot ovat pidemmät ja kapeammat, kun taas Portmanin kasvot ovat neliönmuotoisemmat. Voisin huomauttaa kuka kuka on paikalla. en ole varma, että olen ainoa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...