Kysymys:
Sci Fi -juttu ulkomaalaisten kanssa, jotka astuvat vain 7 vuoden välein
BreLock
2011-06-14 01:50:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Avaruudessa kulkeva ihmiskunta kohtaa yhden erittäin edistyneen avaruusaluksen. Yksi alus kertoo avaruuslaivastolle mennä pois ja jättää heidät yksin. Emme kuuntele, ja laivamme tuhoutuvat. Ihmisen vakooja lähetetään muukalaismaailmaan. Muukalaiset näyttävät käytännöllisesti katsoen identtisiltä ihmisiltä, ​​paitsi että heidän nenässään ei ole rustoa ja 'naiset' pystyvät pariutumaan vain seitsemän vuoden välein. Ihmisen vakooja kertoo tämän tarinan ja on loistava taktikko. Hän osallistuu peliturnaukseen, jossa he pelaavat hyvin monimutkaista versiota shakista. Ihmisen vakooja on vuorovaikutuksessa korkeamman tason upseerin kanssa, jolla on naispuolinen vaimo. Ihmisen vakooja tarttuu kiinni ja kun hänet lopulta palautetaan Maan päälle, hän kehottaa ihmiskuntaa ehdoitta antautumaan muukalais rodulle. Ihmiset voittavat lopulta, koska ulkomaalaiset miehet ottavat ihmisvaimoita ja heidän ulkomaalainen DNA laimennetaan ihmisen laajaan geenivarastoon.

Etsitään otsikkoa ja kirjailijaa, jos kukaan muistaa heidät.

06 / 15 - päivitys

Löysin antologian. Toinen peli oli elokuvassa The Arbor House Treasury of Great Science Fiction Short Novels, joka ilmestyi vuosina 1980 ja 1981. Luin alkuperäisen tarinan vuodelta 1958, joka oli itse asiassa ehdokas Hugo-romaanipalkinnolle vuonna 1959.

Vulcans pariutuu 7 vuoden välein.
IIRC, se ei ole turnaus. Sen sijaan hänellä on koppi messuilla.
@Sinan Ne näyttävät myös lähes identtisiltä ihmisiltä ja nauttivat monimutkaisista loogisista peleistä ... :)
Jos palaat koskaan, voit harkita vastauksen hyväksymistä.
üks vastaus:
Jeff
2011-06-14 05:48:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on "Toinen peli", jonka ovat kirjoittaneet Katherine MacLean ja Charles V. De Vet, viitaten vakoojaan, joka on saatu selville, koska hän on erittäin älykäs. ja voittaa jatkuvasti ihmisiä paikallisessa strategiapelissään (joka on riittävän monimutkainen, joten shakki näyttää yksinkertaiselta).

Hän pelaa jokaista vastustajaa ja antaa heidän voittaa. Sitten, toisessa pelissä, hän voittaa heidät. Tällä tavoin hän voittaa kaksi maailman parasta pelaajaa (tietämättään) - tämä on iso asia, koska ulkomaalainen rotu valitsee johtajuuden osittain pelikyvyn perusteella.

Johtaja (ainoa voittaja) hän toisessa pelissä, IIRC) kommentoi myöhemmin vakoojaa siitä, että hän todellakin on lyönyt lajeja 'toisessa pelissä' - laimentamalla muukalaislajien geenejä, kuten mainitsit.

Se on lyhyt tarina Olen nähnyt ainakin kahdessa kokoelmassa, mutta en löydä kirjoittajaa tällä hetkellä.

edit:

Lähetin hienot ihmiset MIT: n SF-kirjastoon (mitsfs @ mit.edu) ja tämä on vastaus, jonka sain (kuvailen teosta melko samalla tavalla kuin edellä):

Kuvaamasi tarina voi olla joko alkuperäinen romaani, Charlesin toinen peli V. De Vet ja Katherine MacLean, jotka ilmestyivät maaliskuussa 1958 ilmestyvässä `` Hämmästyttävässä '' lehdessä, tai yhdessä laajennuksista. Ensimmäisen laajennuksen nimi oli "Kosminen matta", ja se seuraa samanlaista tarinaa, mutta on noin kaksinkertainen alkuperäisen pituuteen. En tiedä, milloin se alun perin ilmestyi, mutta on olemassa Kindle-painos (eBook-versio), joka on saatavana alle viidellä dollarilla.

Toinen laajennus ilmestyi vuonna 1981, ja se uusittiin Toinen peli ", oletettavasti vastaamaan alkuperäistä tarkemmin. Sillä on romanttinen osa-alue, joka antaa kuvauksesi saa minut ajattelemaan, että luet toisen kahdesta ensimmäisestä tarinasta kolmannen sijaan.

Kirjan arvostelu osoitteessa http: //www.sff. net / people / richard.horton / aced14.htm: llä on lisätietoja.

Toivottavasti tämä auttaa.

Ystävällisin terveisin - Susan Shepherd

http://www.amazon.com/Second-Game-Charles-V-Vet/dp/0879976209/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1308062203&sr=8-1
@zephyr: olet oikeassa. On kuitenkin syytä huomata, että ajattelin alkuperäistä romaania Astounding-lehdestä. Luin sen ensin kokoelmasta Astoundingin tarinoista.
@Jeff:, kun olet saanut otsikon, kirjoittajan löytäminen on helppoa, etsi se vain [ISFDB] -palvelusta (http://www.isfdb.org/).
Kiitos kaikille. Se on Charles V.DeVetin ja Katherine MacLean, 1958. Toinen peli. Minulla oli myös se kokoelmassa, mutta en löydä kirjaa ja pelkään, että se saattoi antaa. Onko kenelläkään kokoelmien otsikko? Siksi kysyn, että kokoelmassa oli useita muita tarinoita, joista todella nautin.
[Tämä Amazon-haku] (http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_hi_3?rh=n%3A283155%2Cn%3A!1000%2Cn%3A25%2Cn%3A16272&ie=UTF8&qid=1308065862#/ref = nb_sb_noss? url = solmu% 3D16272 & field-keywords = Hämmästyttävä + tiede + kaunokirjallisuus & rh = n% 3A283155% 2Cn% 3A! 1000% 2Cn% 3A25% 2Cn% 3A16272% 2Ck% 3AAstounding + Science + Fiction niitä.
@Gilles: ei toimi tässä tapauksessa niin hyvin, etsimällä sanaa 'Toinen peli' ei löydy tuloksia.
@Jeff: Uh, kyllä ​​kyllä, niin löysin sen (aloin muokata juuri ennen kuin lähetit omasi). Sinun täytyy etsiä otsikoksi "toinen peli" ("toinen peli" ei tuota mitään).
Kuulostaa olevan hämmästyttävää yhtäläisyyksiä Pelaajapelien kanssa.Ihmettelen, onko Banks innoittanut tämä novelli?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...