Kysymys:
Muukalaiset hyökkäävät avaruusasemaan ja liuottavat ihmiset ruokaan
kkflash
2020-02-20 05:02:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin tiettyä novellia, jonka luin yliopistossa. Tarina on kirjoitettu ennen vuotta 1981. Tarina kertoi muukalaisrodusta, joka hyökkää avaruusasemaan ja liuottaa ihmiset ruokalähteeksi. Muukalaiset sijoittavat muutaman ihmisen kaukaiselle planeetalle lisääntymään ... Olen varma, että tarinassa on enemmän, mutta se on kaikki mitä muistan. Apua tämän tarinan tunnistamisessa arvostetaan suuresti.

Onko sitä kaukaista planeettaa kutsuttu (odota sitä) "Urf"?
Oliko ulkomaalaiset pakkomielle lihasta?
@DannyMcG Itse asiassa - nyt kun tiedämme tarinan identiteetin Zab Zonkin ansiosta - kyllä, ulkomaalaiset olivat pakkomielle lihasta.Miksi kysyit sitä?Ajattelitko Leinsterin "Proxima Centauria"?
@user14111 kyllä!Se oli avaruusaseman bitti, joka ei näyttänyt sopivan, jos asianomainen oli vahvistanut lihan, aioin ehdottaa Proxima Centauria
Rehellisesti, tämä kuulostaa Dr.Kuka-jakson juonelta.
Vastaako tämä kysymykseesi?[Lyhyt tarina kissan kaltaisista ulkomaalaisista, jotka kiihtyvät proteiinin suhteen] (https://scifi.stackexchange.com/questions/188540/short-story-about-feline-like-aliens-who-go-wild-about-protein)
@MadPhysicist ei ole kopio ennen kuin molemmat vastaukset on hyväksytty.Katso [käytäntömme, joka koskee tarinoita sulkevia tarinan id-kysymyksiä] (https://scifi.meta.stackexchange.com/a/7067/98028).
@Jenayah.Anteeksi.
üks vastaus:
Zab Zonk
2020-02-20 12:24:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on " Proxima Centauri ", Murray Leinster in novelli, julkaistu vuonna 1935.

Ihmisen tähtilaiva Adastra on etsinnässä ja yhtäkkiä hyökkää kasviperäisten olentojen rotu, jonka tekniikka on ylivoimainen omaan tekniikkaamme.
Tarinan loppu, ulkomaalaiset ovat ahneita biologisiin materiaaleihin, nälkäisiin heihin: siksi, kun he ovat vanginneet laiva (aluksella käydään kovaa taistelua), he kuluttavat kaikki sen sisältämät biologiset asiat, ihmiset mukaan luettuina, valtavaan syömiseen joka planeetan asukkaalle.

Kaksi ihmistä kuitenkin säästetään (päähenkilö ja hänen rakkaansa) ja sijoitettu lisääntymissyistä idylliselle planeetalle, jonka ulkomaalaisten päällikkö omistaa henkilökohtaisesti.
Mutta sitten tapahtuu.

Todella luova ja kiehtova tarina: Leinster osasi kirjoittaa hyvän juonen .

Lisää täältä: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Proxima_Centauri_(short_story)

Lue koko tarina täältä: https://archive.org/stream/Astounding_v 15n01_1935-03 # sivu / n11 / mode / 1up

Miksi en ajatellut sitä?"Avaruusasema" heitti minut pois, se on tekosyyni.
Minäkin samasta syystä.Itse asiassa ajattelin sitä ja hylkäin sen tästä syystä.
Jos se hyväksytään, kopioi https://scifi.stackexchange.com/q/188540/28516


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...