Kysymys:
Kuinka kenraali Grievous selviää avaruudessa?
Cooper
2018-01-25 22:31:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jakso III: n alkupuolella (ja useita kertoja koko Kloonisotien TV-sarjassa) näemme kenraali Grievousin valssaavan avaruuden tyhjiössä huoletta. Silti hänen kohtaamisensa Obi-Wanin kanssa samassa elokuvassa on ilmeistä, että paitsi hänen orgaaniset silmänsä ovat täysin alttiina, myös hänen "sisäiset" elimet ovat avoimia ilmassa!

Kuinka hän pystyy selviytymään avaruudessa ilman hänen silmänsä avautumista ja sydämen räjähtämistä paineen puutteesta?

Samoin kuin kenraali Leia Organa teki: juoni panssareita.
Pelkään, että rokote ei ole niin tappava kuin luulet, ainoa vaara tyhjiössä on, että et voi hengittää.Se kestää jonkin aikaa, ennen kuin jäätyt ja silmäsi eivät ponnahda ulos ja et aloita verenvuotoa ihostasi.Keuhkojen hengittämiseksi he tarvitsevat suljetun huoneen, jossa ne voivat laajentua.(lihakset luovat tyhjiön rintakehääsi) Joten keuhkojen ja tulipalon ympärillä oleva alue on suljettava joka tapauksessa.Ja muut elimet ovat todennäköisesti koteloitu tai päällystetty johonkin, tartunnan estämiseksi.
Kolme vastused:
Jason Baker
2018-01-25 23:03:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Virallisen romaanin mukaan Grievousin elimet suljettiin ja paineistettiin:

Grievousilla ei kuitenkaan tarvinnut hengittää, eikä hänellä ollut pelkoa tyhjössä kiehuvista kehonesteistään. paineistettu syntetisaatio, joka sulki hänen droidin eksoskeletonin elävät osat, näki sen, joten hän yksinkertaisesti ratsasti myrskyä suoraan avaruuteen, kunnes hän pääsi kaapelin päähän.

Sith - virallinen novelisaatio , luku 7

Tämä on sopusoinnussa elokuvien kanssa, joissa (tarkasti katsellen) voimme nähdä hänen urut (samat Obi-Wan myöhemmin versot) vihreään materiaaliin (napsauta embiggeniä varten):

enter image description here

Jopa suojakotelon jättiläiset reiät näyttävät täyttyvän jonkinlaisen melkein läpäisevän kalvon avulla, joka ilmeisesti sallii kaapeleiden kulkevan samalla kun se suojaa sisäosia tyhjöltä.

Vaikka emme näe sitä, oletettavasti meidän on ymmärrettävä, että hänen silmänsä ovat samalla tavalla suojattuja .

Shreedhar
2018-01-25 23:12:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Grievousin elimet ovat hyvin paineistettuja ja koteloitu Duranium-rintalevyyn. Kirja nimeltä

Tähtien sota: Droidien uusi olennainen opas , kirjoittanut Daniel Wallace

enter image description here

antaa nämä tiedot. Tässä on katkelma Grievousin ruumiista kirjasta:

enter image description here

Samoin hänen silmänsäkin saattavat olla suojattu jollain vastaavalla. Loppujen lopuksi hänen Kaleesh Death Mask on melko tukeva ja vahva.

Haluat ehkä huomauttaa vastauksessasi, että tämä tietokirja ei ole kanoninen.Sitä pidetään osana "Legendoja".
@Valorum Mutta koska tämä nimenomainen osa näyttää olevan samaa mieltä kaanonin kanssa, eikö se tekisi niin myös?
@DCOPTimDowd - Se on eräänlainen asia.Tässä on useita termejä (esimerkiksi gutsac), joita en näe kanonisessa kuvauksessa.
AilierzowbCMT gutsac! = Synthflesh?
@DCOPTimDowd - Dunno, mutta tämä termi on Legends, vaikka se kuvaa jotain kaanonlähteessä nähtyä.
@Valorm Geez.En tiennyt, että se oli ** niin tiukka.
Ya yeet grievous is prettycool
2019-01-12 04:51:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hänen silmiään suojaa tämä limainen elokuva, joka liukuu hänen paljaiden silmäpallojensa yli. Tämä A, pitää heidät hydratoituneina, joten surkealla ei ole houkutusta vilkkua taistelussa ja B, suojaa silmiään kaikilta vaaroilta, mukaan lukien tyhjiö, biologiset aseet (kuten dioksit) ja todennäköisesti vain pöly tai räjähtävä salama. Vaikka tämä suojakalvo lakkaa vakavasti vilkkumasta, se ei estä häntä sulkemasta silmiään.

Voi myös surkeat silmät ovat osittain synteettisiä sisäänrakennetun edistyneen taistelupäänäytön ansiosta, jota käytetään jedien taistelumuotojen analysointiin vastatoimien luomiseksi. Lisäksi sen avulla raskas voi koordinoida maayksiköitä tehokkaammin. Joten osittain synteettinen se saattaa vain tehdä niistä kestävämmät kuin puhtaat muuttumattomat orgaaniset silmät

Mahdollista hyödyllistä - tätä vastausta parannettaisiin kuitenkin lisäämällä tietojesi lähteet (kuten [muu] (https://scifi.stackexchange.com/a/179827/80867) [kaksi] näkyy (https: //scifi.stackexchange.com/a/179828/80867) vastaa puhuessaan muista elimistä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...