Kysymys:
Miksi Tywin tuhosi Tyrionin avioliiton?
Lou
2014-06-05 21:49:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut ADWD 2: een asti ja ehkä tämä selitetään, mutta jos niin, jäin siitä väliin. Mikä oli todellinen syy, että ... (miekkamyrskyn spoilereita)

... Tywin sai Tyrionin uskomaan, että Tysha oli huora, ja hajosi avioliitonsa. Mitä tällä saavutettaisiin? Tiedän, että hän on kylmä, kova hahmo, mutta en voi uskoa, että hän olisi niin tunnoton, että pakottaisi 13-vuotiaan poikansa katsomaan, kuinka hänen vaimonsa raiskattiin toistuvasti, ennen kuin hän sai hänet seksiin itsensä kanssa, vain opettaa Tyrionille oppitunti . Kuinka se palveli Tywinin päämääriä 1) hajottaa Tyrionin avioliitto ja 2) tehdä niin sadistisella tavalla?

Kirjoista tai sarjoista saadut vastaukset ovat hyväksyttäviä.

Onko kysymys, miksi hän tuhosi avioliiton vai miksi hän oli siitä julma? Jos jälkimmäinen: kyllä, Tywin on melko kylmäsydäminen ja on selvää, että hän ei pidä Tyrionista kovin paljon ja syyttää häntä Tywinin vaimon kuolemasta. Tämä selittää julmuuden riittävän hyvin.
Anteeksi, luulen, että kysymys on silloin kaksinkertainen: miksi hän lopetti avioliiton ja miksi teki niin sadistisesti?
üks vastaus:
Lawton
2014-06-05 22:00:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että sen hajottamiseen ja julmuuteen on kaksi ensisijaista syytä. Ensinnäkin hän haluaa varmistaa, että Tyrion ei yritä uudelleen tällaista avioliittoa, koska Lannisterit eivät voi mennä naimisiin tavallisten ihmisten kanssa, koska he ovat aatelisia, Tyrion voisi olla hyödyllinen poliittisessa avioliitossa, sellaisessa asiassa. Brutaali oleminen varmistaa, ettei sitä enää tapahdu. Hän halusi myös näyttää siltä, ​​että Tysha oli pikemminkin huora kuin rehellinen tyttö varmistaakseen, että Tyrion ei luota muihin naisiin.

Toiseksi Tywin vihaa Tyrionia useista syistä. Ensin hänen täytyy sietää häpeää siitä, että hänellä on kääpiö pojalle. Toiseksi on vihjattu, että hän epäilee, ettei hän välttämättä ole Tyrionin todellinen isä (koska Aerys Targaryen oli kiinnostunut Tyrionsin äidistä, Tyrionilla on epätyypillisiä piirteitä Lannisterille, geneettisiä epämuodostumia esiintyy Targaryen-linjassa sisäsiitosolosuhteiden vuoksi). Kolmanneksi hän syyttää Tyrionia äitiensä kuolemasta.

Loppujen lopuksi kyseessä ei ollut loistava poliittinen leikki, itse asiassa se oli todennäköisesti suhteellisen vaarallista Tywinille verrattuna jonkinlaiseen yksinkertaistettuun kostoon, kuten suoraan hänen tappamiseensa. Voimme selittää tämän vain sanomalla, että lopullisena tarkoituksena oli satuttaa Tyrionia.

Ollakseni oikeudenmukainen, huolimatta siitä, että T = T: n puolesta on paljon todisteita, Joanna oli Tywin Lannisterin ensimmäinen serkku.Geneettisiä epämuodostumia voi esiintyä itsenäisesti.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...