Kysymys:
Arvaa fantasiakirjassa kolmesta miehestä, joista toisella on rahaa, toisella voimaa ja toisella asetta?
FlyingFoX
2012-03-16 19:33:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En muista kirjaa, jossa tämä on, enkä tiedä oikeastaan ​​mitään tarkan sanamuodon osia, mutta hahmo kertoi jollekin muulle tarinan kolmesta miehestä. (Se saattoi olla Discworld in patricialainen kertonut sen Vimesille tai Moist von Lipwigille, mutta en ole varma).
Yhdellä heistä oli rahaa, toisella poliittinen valta ja toisella ase. , ja hän kysyi häneltä, kenellä näistä kolmesta miehestä oli eniten valtaa.

Saattoi olla jonkinlainen kysymys: "tappaa tämä mies ja minä annan sinulle [jotain]". p>

?? En voi sijoittaa sitä ja ajattelin tuntevani Diskworld-kirjat melko hyvin. Ehdotan, että tarkastellaan * Rahan ansaitseminen *, koska jotenkin se ei koskaan tehnyt minusta suurta vaikutelmaa --- se ei vain tartu päähäni.
@dmckee * Rahan ansaitseminen on ensimmäinen, joka hyppäsi mieleeni (todennäköisesti siksi, että se on viimeisin, jonka olen lukenut), mutta tarkistin, enkä löytänyt mitään viittausta tarinaan.
Hiihdin juuri rahan ansaitsemista, eikä sitä näytä olevan siellä.
Viidennessä norsussa * on sarja, jossa Lady Margolotta keskustelee Vimesin kanssa halun luonteesta. Jotain veren halun sublimoinnista vallan haluun hallinnan haluun. Se ei ole mitenkään tarkka ottelu, mutta sillä on samanlainen maku.
Vimesillä, Vetinarilla ja Porkkanalla on vastaavasti rahaa (kun Vimes naimisiin Sybilin kanssa), poliittista valtaa ja ase (Porkkana oli erikoismiekka). Voisivatko nämä olla kolme miestä, joista hän puhuu?
@Pixel Vaikka tämä voisi varmasti olla totta, en ajatellut sitä lukiessani sitä. Minusta tuntui, että tämä oli hypoteettinen kysymys, jonka tarkoituksena oli motivoida toinen hahmo tekemään mitä patrician halusi.
Olen etsinyt [kaikista kirjoista, joissa on The Patrician] (http://fi.wikipedia.org/wiki/Havelock_Vetinari#Bibliography) tekstiä "kolme miestä", eikä sitä ole olemassa.
@Wikis thx siitä! Unohdin täysin tämän kysymyksen.
Voitteko ajatella jotakuta muuta, mikä se olisi voinut olla? Tai muita vihjeitä? Se soittaa epämääräisesti kelloa ...
Hyväksytty vastaus osoittaa, että tämä oli * A Game of Thrones * -sivustolta, joten poistin tunnisteet Discworldista ja Terry Pratchettista ja korjasin otsikon.[Katso keskustelua metasta] (http://meta.scifi.stackexchange.com/questions/7189/should-we-retag-this-question).
üks vastaus:
FlyingFoX
2012-08-22 21:19:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Unohdin tämän kokonaan. Mutta tässä on vastaus tietueisiin:

Sekoitin sen, joka sanoi sen, ja sekoitin sen täysin toiseen sarjaan. Se oli kirjassa A Clash of Kings sarjasta A Song Of Ice And Fire ja Varys pyysi Tyrionille arvoitusta:

Kuningas, pappi, rikas mies ja sellamiekka ovat huoneessa. Nämä kolme miestä käskevät myyntimiekan tappamaan toisen 2.
Kuka elää ja kuka kuolee?

Vaikka tämä vastaus on hyväksytty, en löydä sitä * Valtaistuinpeli *.Voiko joku toimittaa tietyn viitteen?
Tämä ei voi olla ensimmäisessä kirjassa, koska Tyrion saapui King's Landingille ennen A Clash of Kings.Minulla ei ole kirjojani, joten en voi tarkistaa juuri nyt tiettyä sivua.
Kuten [vastaus] (https://scifi.stackexchange.com/a/162003/12591) seurantakysymyksessä todetaan, se on peräisin _A Clash of Kings_.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...