Kysymys:
Mikä oli TNG: n kauden 3 erilaisten univormujen selitys universumissa?
Often Right
2014-05-02 07:36:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TNG: n kaudella 3 näemme Starfleet-univormujen 'päivityksen' pääjoukolle (muiden univormujen tiiviyden vuoksi). Loput miehistö (eli muut kuin päähenkilöt) kuitenkin käyttävät edelleen vanhoja univormuja värillisillä putkilla olkapäillään. Odotan, että todellinen syy tähän olisi budjettirajoitukset kaikkien univormujen uusimiselle, joten he vain jättivät ne sinne, mutta onko universumissa selitystä tälle ristiriidalle?

Kaksi vastused:
Morgan
2014-05-02 08:47:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdessä vaiheessa ajaessani armeijassa neljä erilaista kenttä- / työpuvun muunnelmaa sallittiin kuluvaksi päivystyksessä. Kun yhtenäinen muotoilu, ominaisuudet tai materiaali päivitettiin, vanhoja univormuja sallittiin edelleen käyttää. Tähän on useita syitä. Yksi syy on, että univormut valmistetaan irtotavarana ja että vanhempien tyyppisten univormujen tarjonta oli joissakin tapauksissa edelleen toimitusketjussa. Muita tämän tyyppisiä univormuja ei valmistettaisi, ja kun tarjonta loppui ennalta määrätylle tasolle, kyseinen univormu "poistettaisiin käytöstä".

Jokaisella henkilöllä, jolla oli vielä kyseinen "yhtenäinen" univormu "kunnossa", annettiin lupa käyttää sitä. Poikkeuksena tästä oli se, että jotkut yksiköt tai olosuhteet sulkivat pois yhtenäisen ulkonäön vaihtelut, kuten porausmuodot, paraati, tietyt asennot tai pylväät jne., Joissa kaikkien vaadittiin "näyttämään samanlaisilta" tai pukeutumaan "ajankohtaisiin kysymyksiin" (se on mitä "yhtenäinen") tarkoittaa lopulta).

Tähtilaivalla, joka on sotilaallinen organisaatio, on samanlaiset protokollat. Siksi näet eri tyyli- tai värikuvioiset univormut eri ihmisillä. Sillan miehistö sijaintinsa takia olisi aina "hyvin pukeutunut" uusimmalla numeropuvulla. Ainoa poikkeama tästä standardista on, jos he ovat syrjäisessä virassa tai joku, jolla oli niin äärimmäisen korkea sijoitus, että he päättävät, että heidän univormunsa voi olla melkein mitä he haluavat, koska he ovat ainoat. Ajattele swagger stick- ja pearl-käsittelemää phaseria lonkalla.

On myös joitain muita Starfleet-yhdenmukaisia ​​variansseja, jotka sallivat kulttuurierot. Tässä on joitain viitteitä Starfleet-pukeutumissäännöistä:

http://fi.memory-alpha.org/wiki/Starfleet_uniform

Rakastan helmiohjattua phaseria.
Näyttelyesimerkkinä Picard käytti melkein aina TNG: n loppua kohti tavallisen univormun takin kaltaista muunnosta.
Se tuntuu vain vähän oudolta. Jos on neljä lajiketta (muotoa), eikö se tee siitä enää uni-muotoa hyvin kirjaimellisesti?
@MasonWheeler -Se on totta, koska ne eivät kaikki näytä samanlaisilta, mutta ne kaikki olivat luvan saaneita käytön aikana, lukuun ottamatta tietysti mainittuja "poikkeuksia". Ja ne olivat vain ”työliinat”. Pukeutuminen univormuihin lisää huomattavasti enemmän muunnelmia ulkonäköön, ja kaikilla on 'lupa käyttää'.
HorusKol
2014-05-02 08:05:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näemme tämän pari kertaa ST-universumissa (DS9 tekee sen, samoin Generations-elokuva).

En usko, että sitä kohdennetaan suoraan maailmankaikkeudessa, mutta näin tapahtuu tosielämässä, kun virkapuku ja varusteet vaihdetaan organisaatioissa, kuten poliisivoimissa ja armeijoissa. Kun sinulla on 100000 ihmistä (Britannian armeijan arvioitu koko mukaan lukien varat), vie aikaa tuottaa ja jakaa tarpeeksi univormuja ja varusteita jokaiselle henkilölle (joka saattaa tarvita useita paitoja, pari housuparia ja useita muita esineitä) .

Voit tietysti odottaa, että ST-maailmankaikkeus ja StarFleetin pääsy kopiointilaitteisiin yksinkertaistavat jonkin verran valmistus- ja jakeluprosessia - mutta kopiotaloudella näyttää olevan ajoittain rajoituksia. Se on hieman anteeksiantavampaa DS9: ssä, jossa heidän oletetaan olevan "rajan ulkopuolella".

DS9 ei tuskin tee niin. Ainoa esimerkki, jonka voin ajatella, on se, että TNG II: n univormua käytti vielä muutama muu kuin DS9-henkilöstö muutaman ensimmäisen kauden aikana (ja Sisko jopa siirtyi "takaisin" tähän tyyliin vieraillessaan maapallolla jonkin aikaa), joten pikemminkin kuin olettaen, että TNG II -puku oli asteittain lopetettavissa, näyttää siltä, ​​että uusi DS9-univormu oli aluksi yksinomaan avaruusasemien miehistöille. Kommunikaattorin kytkin kauden 2 ja sen jälkeen, vaihto First Contact -asuihin, oli sekä äkillinen että täydellinen.
@O.R.Mapper - DS9-ilmentymällä on tosiasiallisesti järkevämpää - univormut jaettaisiin laivalla / asemalla pikemminkin kuin yksilöille. DS9 on uusi asema / lähetys, joten se saisi uusia tarvikkeita.
Kopiokoneiden aikana epäilen jonkun joutuvan "odottamaan tarvikkeiden saapumista", ja näin ollen "uusien tarvikkeiden vastaanottaminen" ei tarjoa mitään etua uusiin aluksiin / asemiin verrattuna. Ja kuten sanoin, Sisko siirtyi yhdessä vaiheessa takaisin TNG-tyyliin.
@O.R.Karttaja - Myönnän, että kopiokoneessa on kysymys, mutta Siskon kääntäminen ei ole liian yllätys, koska yhtenäinen muutos on sama kuin toiseen lähetykseen liittyvän tehtävän muutos - joten hänen on pukeuduttava samalla tavalla kuin kaikki muut ovat tehneet
Itse asiassa, jos muistan oikein, hän vaihtaa * ennen kuin * hänelle ilmoitetaan muutoksesta tehtävässä.
Mutta hän on "postitse" antamassa tiedotustilaisuuttaan - yhdenmukaiset säännöt ovat tosiasiassa melko monimutkaisia.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...