Kysymys:
Ketkä ovat Blaken 7-vuotiaita?
Tony Meyer
2011-01-18 17:31:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TV-sarjoissa Blake's 7 Liberator ja Skorpioni miehistön jäseniä oli vaihteleva määrä, mutta ei koskaan 8.

Blaken kanssa mukana olivat Avon, Vila, Jenna, Gan ja Cally. Siihen aikaan, kun Dayna, Tarrent ja Soolin saapuvat, Blake on poissa, joten he ovat tuskin "hänen" 7. Jos sisällytät Oracin ja Zenin, niitä on 7, mutta Orac saapuu vasta vähän ennen Blakein katoamista.

Tarkoittaako seitsemän muuta kuin miehistön lukumäärää? Sisältääkö Blake itse (ja Zenin)? Onko se vain nimi, jota ei pitäisi tarkastella liian tarkasti?

Kuusi vastused:
#1
+18
Tony Meyer
2011-02-26 04:21:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alkuperäiset seitsemän ovat:

 • Vila
 • Jenna
 • Avon
 • Gan
 • Arco Trent
 • Tone Selman
 • Brell Klein

Blake ei ole mukana.

Nämä hahmot olivat läsnä Terry Nationin BBC: lle vuonna 1976 esittämässä pilottihankkeessa - sillä oli otsikko "Blake's 7" ja yllä ehdotetut hahmot, vaikka Selmanin ja Kleinin ei pitänyt esiintyä pilotissa, mutta liittyä myöhempiin jaksoihin.

Esityksen kehittämisprosessin aikana hahmoihin tehtiin erilaisia ​​muutoksia, kuten Trentin ja Selmanin pudottaminen miehistönä (he esiintyvät ohjaajana, mutta tapetaan) ja Kleinin pudottaminen kokonaan. Kaksi uutta hahmoa esiteltiin: Zen ja Cally - sen sijaan, että sarjan nimi muutettaisiin "Blake's 6": ksi, Blake varustettiin jälkikäteen seitsemään.

Yksityiskohtaiset tiedot näistä muutoksista näkyvät Liberationissa. Epävirallinen ja luvaton opas Blaken 7: n ja Blaken 7-kesän erikoistarjoukseen .

Ei ole normaalia sisällyttää varhaisen luonnoksen komentosarjoja viitteinä tällaisiin kysymyksiin.
@DJClayworth Ottaen huomioon, että kysymykseni on, sallin sen :) Vakavasti, se on täysin sopiva: Kysymys on, miksi numero 7 - ei ole odotettavissa, että vastaus olisi universumissa, ja oikea vastaus sisältää ennalta tehdyt päätökset. tuotanto. On normaalia käyttää mitä tahansa materiaalia, joka vastaa parhaiten kysymykseen.
Kysymyksen esittäminen ja sitten oman vastauksen antaminen, johon kuuluu erittäin epätyypillinen tulkinta, ei ole hyödyllistä sivuston yleisille lukijoille eikä etsittävälle. Jos todella halusit osoittaa tietosi, voit muotoilla kysymyksen uudelleen seuraavasti: "Mitkä olivat Blake's Sevenin nimet pilottikoodin alkuperäisessä luonnoksessa".
#2
+14
Mike Scott
2011-01-18 17:45:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alkuperäiset seitsemän, joihin otsikossa viitataan, ovat Blake, Avon, Vila, Jenna, Gan, Cally ja Zen.

Eikö sinulla ole minkäänlaista viittausta, joka osoittaa, että se on oikein?
Wikipedia: http://fi.wikipedia.org/wiki/Blake's_7
En näe mitään selitystä tältä sivulta? Ilmeisesti ne olivat alkuperäinen miehistö, mutta tiesin sen jo. Jos se on "7": n alkuperä, miksi Blake sisältyy? Vaikuttaa erittäin oudolta sisällyttää haltija hallussaan olevaan määrään.
Ocean 11: ssä on 11 jäsentä, mukaan lukien Danny Ocean.
Jakso, johon Cally liittyy (luuletko, että se on neljäs?), On jonkin verran keskustelua, jossa Blake toteaa, että heitä on nyt seitsemän.Joku muu kyseenalaistaa tämän sanonnan, että niitä on vain kuusi, joihin Blake vastaa "Sinä unohdat zenin".Joten olen aina uskonut tämän olevan oikea vastaus.
#3
+14
Ken
2015-10-08 00:25:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Seitsemän tulee Blaken kommentista 1. sarjan 4. jakson lopussa ( Time Squad), kun Cally tulee alukseen.

Hän sanoo: " seitsemän voimme käyttää tätä alusta erittäin hienosti ".

Avon valittaa hänen sisällyttäneensä Zenin seitsemän joukkoon.

Joten seitsemän oli:

 • Blake,
 • Avon,
 • Jenna,
 • Cally,
 • Gan,
 • Vila,
 • Zen.

Sen jälkeen on selvästikin henkilöstöliikkeitä - mutta ne seitsemän olivat alkuperäisiä seitsemää, joihin tässä viitattiin. En muista myöhempää viittausta toiseen seitsemään, ja tekisin, koska olen hyvin surullinen mies.

Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter, Horst Buckholz (en ole varma sukunimen kirjoitusasusta, tein sen kaiken muistista!) ... Ai tule, sen täytyy ollaarvoinen upvote
#4
+5
shoppy
2012-12-02 05:47:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina nähnyt SEVIEN olevan

Sarja 1 - Blake, Jenna, Avon, Vila, Gan, Zen, Cally

... Orac liittyy myöhään S1: ään ja Gan lähtee aikaisin S2: ssa, joten ensimmäistä voidaan pitää jälkimmäisen korvikkeena ...

Sarja 2 - Blake, Jenna, Avon, Vila, Zen, Cally, Orac

Sarja 3 - Avon, Vila, Zen, Cally, Orac, Dayna, Tarrant

Sarja 4 - Avon, Vila, Orac, Dayna, Tarrant, Soolin, Orja

#5
+3
johnc
2011-02-28 03:36:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En löydä linkkiä lainaukseen, mutta muistan Terry Nationin sanoneen, että otsikko 'Blakes Seven' oli alusta alkaen yksinkertaisesti hyvä kuulostava otsikko, eikä hän ollut koskaan liian huolissaan siitä, oliko siellä täsmälleen 7 miehistön jäsenet vai eivät.

#6
-1
luser droog
2012-06-19 06:36:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nyt olen ehkä kaukana, mutta ensimmäisessä jaksossa Blake oli jo korjauslaitoksessa johtamassa kapinaa ennen tarinan alkua. Oletin aina, että tämä alkuperäinen alkuperäinen miehistö (joko kaikki kuolleet tai muistin pyyhitty kuten Blake itse) olivat "seitsemän".Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...