Kysymys:
Mikä Star Trek -työ tapahtuu kauimpana liittovaltion tulevaisuudesta?
Mark Rogers
2011-01-19 12:17:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Star Trek: Enterprise osoittautui hienoksi sarjaksi, jossa on joitain mutkikkaita aikamatkailutarinakaaria. Yhdessä näet federaation kaukana tulevaisuudessa taistelemassa pallonrakentajia vastaan. En ole lukenut yhtään Star Trek -romaania ja mietin, meneekö joku niistä pidemmälle federaation tulevaisuuteen.

Onko julkaistuja Star Trek -teoksia jotka käsittelevät federaation kaukaa tulevaisuutta?

Seitsemän vastused:
#1
+42
Tony Meyer
2011-02-11 13:40:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kohdassa Star Trek: Strange New Worlds IV on TOS-novelli Tears for Eternity , joka on asetettu 523. vuosisadalla . (noin uuden sukupolven Horta, jatko-osa The Devil in the Dark ). Kuitenkin (a) tämä ei ehkä ole kaanon, ja (b) en usko, että siinä vaiheessa viitataan liittoon .

Tähdessä Trek: Strange New Worlds on TNG-novelli Olen tullut kuolemaan , joka on asetettu 44. vuosisadalla (tulevaisuudesta, jossa on monia tietoja , esipuhe veljeksille ). Kuitenkaan (a) tämä ei todennäköisesti ole myöskään kaanoni, ja (b) en ole lukenut tätä henkilökohtaisesti, joten en tiedä, onko Data futureilla myös federaatio.

Sisään Living Witness (Voyager S4), vaihtoehtoinen lääkäri aktivoituu ja lähtee alfa-kvadranttiin 31-luvulla . En muista (mutta se on ollut kauan sitten, kun näin sen) mainitsematta siitä, tiedääkö lääkäri, että liitto on / ei ole tuolloin.

Alus Future Tense (Enterprise S2) on peräisin 31. vuosisadalta , ja sillä oli ihmis- / vulkaanimiehistö. En muista (myös kauan sitten olen nähnyt tämän) mainintaa siitä, onko kyseessä federaation alus (luultavasti ei, koska Enterprise ei tiedä federaatiosta tässä vaiheessa) .

Kohdassa Future's End (Voyager S3) näemme USS Aeon 29-luvulta . Tämä on oletettavasti federaatio ja se on kaanoninen - mutta aikajanan pyyhkivät kyseisen jakson tapahtumat.

Kohdassa Suhteellisuusteoria (Voyager S5) osittainen jatko Future's End -tapahtumalle. Jakson tapahtumat eivät tyhjentäneet tätä aikajanaa.

Kohdassa Ajankohta (TNG S5) näemme aikapaketin 26. vuosisadalta (20. vuosisadan kautta). Ei ole kuitenkaan mitään viitteitä siitä, millainen on 26. vuosisata.

Crossroadissa (TOS-romaani) käydään keskustelua liittovaltion toimesta 26-luvulla :

Tähtilaivasto ja federaatio ovat korruptoituneita ja yksityisen yrityksen valvonnassa. Tulevaisuuden matkailija yrittää päästä eroon federaatiosta Kirkin aikoina estääkseen tämän.

En ole varma, onko tämä kaanon vai ei, mutta se on todennäköisesti lähinnä osoitusta itse federaation tulevaisuus pikemminkin kuin vain tulevaisuus yleensä.

(Syrjään: romaanin on kirjoittanut Barbara Hambly, joka on kirjoittanut monia erinomaisia ​​ei-Trek-romaaneja ).

Romaanit eivät ole kaanonisia, mutta olen melko varma, että Enterprise-esimerkit laskevat.
Romaanit eivät välttämättä ole kaanonisia, mutta kysymys esitettiin "kaikista julkaistuista Star Trek -teoksista" ja erityisesti mainituista romaaneista. Joten he ovat tämän kysymyksen laajuudessa.
Eikö ole olemassa Enterprise-jaksoa, jossa Archer kuljetettaisiin melko pitkälle tulevaisuuteen, ja jokin erityinen on todella tuhonnut sen? Muistan, että heidän (Archer & mikä hänen nimensä tulevaisuudesta) oli palattava Sulibanin ajallisen tietoliikennelaitteen kautta (mitä sitä kutsutaan).
@Iszi 26. vuosisata, meille näytettiin Procyon V: n taistelu - joka on nyt vaihtoehtoisella aikataululla, koska kyseinen tulevaisuus estettiin. ENT 3x18, [Azati Prime] (http://fi.memory-alpha.org/wiki/Azati_Prime_ (jakso))
#2
+20
Nellius
2011-01-19 15:58:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aikamatkailun osalta useat juoni sisältää hahmoja, jotka ovat matkustaneet ~ 500 vuoden päästä takaisin näyttelyn `` nykypäivään '', mutta suurimman osan ajamatkoista, joissa näyttelijät kulkevat ajassa, ne lähetetään menneisyys, ei tulevaisuus.

On myös useita vaihtoehtoisia aikatauluja, joissa näemme edelleen tulevaisuuteen, mutta niitä ei oikeastaan ​​lasketa, koska ne ovat vaihtoehtoisia aikatauluja.

Vuoden 2009 Star Trek -elokuva sisältää varsinaisen juovan kauimpana etuosan, kun Romulus tuhoutui vuonna 2387, mikä luo vaihtoehtoisen aikajanan, johon elokuva on asetettu.

Nemesisin tapahtumat tapahtuvat vuonna 2379 , ja DS9: n ja Voyagerin tapahtumat tapahtuvat 2370-luvulla (Voyager välillä 2371 ja 2378 ja DS9 välillä 2369 ja 2375).

Katso lisätietoja tästä Memory Alpha -artikkelista tietyistä aikajanan osista.

Enterprise LOVED lähettää Archeria tulevaisuuteen.
VOY 5x24, "Suhteellisuusteoria" on osittain asetettu 2900-luvulle, eikä se ole osa vaihtoehtoista aikajanaa, vaikkakaan paljoa ei tiedetä ...
#3
+10
Jeff
2011-02-07 23:12:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhyt kohtaus Enterprise-jaksosta tapahtui kaukaisessa tulevaisuudessa Enterprise J. -aluksella.

Uskon, että tämä on TV-ohjelmassa / elokuvissa nähty eteenpäin, koska Enterprise J ei T on rakennettu vasta sen jälkeen kun Enterprise E, F, G, H ja I oli tuhottu. Nemesis roskasi melko hyvin Enterprise E: n, mutta en usko, että he siirtyivät vielä F: ään. Luulen, että alusten keskimääräinen käyttöikä on ~ 30 vuotta (vain WAG).

Memory Alpha sanoo, että alus on olemassa 2600-luvulla, jolloin ihmiskunta on 'loisen ulkopuolella'. ja "muiden galaksien tutkiminen maitotien ulkopuolella".

Procyon V: n taistelu on nyt vaihtoehtoisella aikajanalla pallojen tuhoutumisen vuoksi
@Izkata Jokainen sarjassa esitetty "tulevaisuus" on nyt vuorotellen aikajanalla, koska tulevaisuuden tiedot vaikuttavat menneisyyteen. Huolimatta siitä, että kaikki ovat vuorotellen _Star Trekin (2009) _ vaikutusten vuoksi.
Enterprise-E: tä ei poistettu käytöstä Nemesis-elokuvan jälkeen.Itse asiassa on poistettuja kohtauksia, joissa vaikuttavasti kunnostettu E (päällirakenteinen näkyvästi muutettu) poistuu telakalta ja Picardin uusi XO nolaa itsensä sen jälkeen, kun Riker asettaa hänet.Ja he saavat turvavyöt.Myöhemmin se tuhoutuu Data-komennossa
@Petersaber: Poistetut kohtaukset eivät ole kaanonisia, eivätkä myöskään useimmat kirjat / sarjakuvat.Siitä huolimatta mainitsin vastauksessani, että * E * ei ole vielä korvattu * F *: lla.
@Jeff, se oli vain alaviite.Se on myös osa Star Trek Online -pelin jatkuvuutta, joka on tavallaan sorta mutta ei täysin kaanoninen.Sillä on CBS: n siunaus sen arvoisesta
#4
+7
Elzo Valugi
2011-01-19 13:28:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää olevan Nemesis Star Trekin aikajanan mukaisesti.

#5
+4
Mike
2011-01-19 21:03:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Star Trek MMO: n (Massively Multiplayer Online) on tarkoitus tapahtua alkuperäisessä Star Trek -universumissa sen jälkeen, kun Romalus oli tuhoutunut, mutta en usko, että se olisi virallista kanonista.

#6
+4
vonjd
2011-02-07 23:20:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on 31. vuosisata, tarkalleen 3040:

Toimitus tilattu Enterprise-jaksosta "Future Tense".

Lähde: Star Trekin aikajana (Wikipedia).

Alus rakennettiin sitten, mutta näimme sen vasta Enterprise-aikakaudella, joten työtä ei tehty tulevaisuudessa.
#7
  0
Iszi
2013-03-01 03:50:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tulevaisuuden kauimpana oleva piste, joka on kuvattu tähän mennessä kanonisessa Star Trek -teoksessa, on ollut kaksiosaisessa Enterprise-jaksossa, Shockwave.

Täällä Archer ja Daniels matkustavat 31-luvulle. Tässä näkymä on kuitenkin vain yksi mahdollinen tulevaisuus, ja aikajanaa on todennäköisesti merkittävästi muutettu siitä lähtien.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...