Kysymys:
Kun otetaan huomioon federaation käsissä olevat useita tappioita, miksi vain yksi Borg Cube?
Daniel Bingham
2011-01-19 05:51:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ottaen huomioon, että liitto kukistaa Borgin jokaisessa kohtaamisessaan, miksi Borg lähettää aina vain yhden kuution haastamaan federaation? He ovat melko älykkäitä, luulisi heidän selvittävän parhaan kummankin maailman kaaren jälkeen, että federaation ei pitänyt olla vähäpätöinen ja lähettää enemmän kuin yksi kuutio First Contact -palvelussa. Onko mikään selitys annettu miksi he eivät tee tätä?

Spekulatiivinen. Voiko tästä tehdä konkreettisempaa? Epäilen todellisen vastauksen, että tämä tehtiin tarinoita varten.
Pyysin selvittämään, oliko se spekulatiivinen. Siksi lause "onko selitys koskaan annettu tälle?"
Minusta saattaa puuttua jotain, mutta eikö borg-kuutio tekee vain kahta hyökkäystä federaatioon? Joten pitäisi kysymys olla "Kun otetaan huomioon ensimmäisen kuution epäonnistuminen, miksi vain yksi toisen kerran?"
He ymmärtävät sen Voyagerin jälkeen.Ja lähetä 7000 kuutiota.Ihmiset olivat myös vähän Borg-tutkassa (ennen Voyageria) - he eivät vain välitä, mahdollisuudet, että yksi kuutio tekee työnsä, on riittävän korkea, kuutiot ovat kulutettavissa ja muilla kuutioilla oli parempia asioita kuin hyökätä joitainkeskitason humanoidilajit
Kaksitoista vastused:
#1
+41
DampeS8N
2011-01-19 07:14:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anteeksi? Millä tavalla Borg ei onnistunut? He lähettivät yhden kuution, se mursi kaikki federaation puolustukset, saavutti maan, pudotti hyötykuormansa ja muutti koko planeetan Borgin pesäksi monta vuotta aikaisemmin.

Vasta fluke välityksellä Enterprise pystyi seuraamaan heitä ja pysäyttämään ne. Ja he vain onnistuivat vain tuskin.

He ottivat jopa kuningattarensa mukanaan kopioidakseen hänet ajallisesti. Kuulostaa minulta melko hyvältä suunnitelmalta.

Ainoa ongelma, jonka näen, on se, että he odottivat viimeistä hetkeä matkustaa ajassa taaksepäin, jos he olisivat tehneet niin ennen kuin pääsivät federaation avaruuteen, he olisivat voittaneet heidät ennen kuin ne olivat olemassa. Mutta se olisi tehnyt melko paskaa elokuvan.

No, he eivät onnistuneet ensimmäistä kertaa yhdellä kuutiolla. Ja toisen kerran olin aina tajunnut, että koko ajassa taaksepäin oli epätoivoinen uhkapeli. Toisin kuin alkuperäinen suunnitelma. He menivät siihen vain, kun kuutio oli melko tuhoutunut.
@Daniel Bingham: Pidin aina alkuhyökkäystä häiriötekijänä.
Ja älä unohda, että toisen kohtaamisen toinen TNG-kausi oli melko onnistunut. Enterprise pakeni Q: n takia.
On totta - he ovat olleet * melkein * onnistuneita kaikissa kohtaamisissa. Mutta he ovat myös epäonnistuneet. Ottaen huomioon heidän älykkyytensä ja käytettävissä olevat resurssit luulisi, ettei heidän olisi iso asia lähettää vähän enemmän. Se, että he lähettivät edelleen vain yhden kuution kerrallaan, on minusta aina vaikuttanut oudolta ja epäjohdonmukaiselta. Olisi kiva, jos sille olisi jokin kaanon selitys. Mutta lyhyt, luulen, että ostan selityksen, että a) borgilla on pitkä aikajana ja b) he ovat oikeutetusti varmoja siitä, että yksi kuutio riittää menneistä epäonnistumisista huolimatta.
Uskon, että he käyttivät tosiasiallisesti jonkinlaista kuution tuhoutumisesta peräisin olevaa energiaa aikalangan luomisessa. En kuitenkaan muista, mistä luin sen.
Lisäksi heillä ei todennäköisesti ole loputonta kuutioita. Lähetä yksi, ja 0,00001% todennäköisyydellä, että se epäonnistuu, voit harkita toisen lähettämistä. Mutta valtaosassa tapauksia yksi riittää, joten aloita siitä.
@Nerrolken Oletin aina samalla tavalla, että liitto oli vain yksi monista nykyisistä valloituksista. Jos he lähettävät kaksi kuutiota kuhunkin kampanjaan, he voivat maksaa vain puolet niin monesta kampanjasta. Joten niin kauan kuin kuutioiden onnistumisaste on> 50%, ne kasvavat nopeammin lähettämällä yksi kerrallaan.
@Nicholas Tarkalleen. Star Trek -faneina olemme puolueellisia suhtautumalla siihen, että federaatio on sekä valloituksen arvoinen että vaikea paikka valloittaa. Picardin epänormaalien saavutusten lisäksi Borg ei todennäköisesti hyväksyisi kumpaakaan näistä tuomioista.
#2
+30
Slick23
2011-01-19 23:36:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä antaa minulle melko hyvän ajatuksen, etenkin ensimmäisen virkkeen.

Hyökkäyksen ja puolustuksen kannalta Borgin kuutio on laivasto ja itsestään. Kuutioiden yleisiä ominaisuuksia ovat korkeat loimi- (transwarp) ominaisuudet, itsensä uudistuminen ja useita redundantteja järjestelmiä, nopea sopeutumiskyky melkein mihin tahansa hyökkäykseen (vaikkakaan ei täydellinen koskemattomuus, Star Trek: First Contact -ohjelmassa on osoitettu, että riittävästi federaation alusten tulivoima voi silti tuhota Borg-kuution, kun se on sovitettu heidän aseisiinsa, sekä erilaiset palkit (traktoripalkit ja leikkauspalkit) ja ohjusaseet. Yksi Borgin kuutio on useaan otteeseen ottanut koko federaation laivaston ja pitänyt itsensä. Kuutioiden on yleisesti tiedetty kuljettavan pallolaivoja onteloissa, jotka uloimpien kerrosten suurten luistinluukkujen peitossa.

Mielestäni on vaikea kiistää sen kanssa, ja se on melko järkevä selitys. Muista, että Borg voitti Wolf 359: ssä (tosin Locutus / Picardin avulla).

Ehkä se, että heidän kotimaailmansa on suistoalueella, estää Borgia lähettämästä täydellistä laivastoa. Viimeisellä Voyager-kaudella he yrittivät rakentaa kanavan delta-alfa-kvadranttiin ja lähettää täydellisen laivaston.
Aivan. Yksi kuutio * melkein * onnistui, voitti vain se, mitä kukaan analyytikko kutsui kummajaiseksi onnettomuudeksi ja epätodennäköisiksi onneksi federaation puolella. On täysin mahdollista, että he ajattelivat yhden yhden päivitetyn kuution, joka ei toista alkuperäisen virheitä, olisi enemmän kuin tarpeeksi.
#3
+22
joshdick
2011-01-20 21:24:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Borgit eivät ole yhtä huolissaan välittömistä tuloksista kuin ihmiset. Kollektiivi marssi kohti kaikkien elämänmuotojen omaksumista, mutta sillä ei ole halua tehdä sitä missään tietyssä tahdissa.

Ei ole yksittäistä egoa, joka ajaa sitä tekemään yhden ihmisen elämässä. Kukaan ei tule kärsimättömäksi tai ahdistuneeksi. Borgit tekevät edelleen mitä tekevät, luottavaisina siihen, että heidän liittymisensä federaatioon onnistuu. Ehkä ei tällä kertaa, mutta he onnistuvat. Ja tietysti laivojen ja asukkaiden menettämisellä matkan varrella ei ole mitään seurausta kollektiiville.

#4
+18
aramis
2012-09-16 00:04:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Borgit eivät valloita
  2. Retkikunnat delta-kvadranttiin ovat "voimassa olevan tiedustelun" tehtäviä, ei hyökkäyksiä.
  3. Kollektiivi on suuri hajautettu verkko
  4. Kollektiivilla on edelleen viestinnän viiveitä.
  5. Borg on liian itsevarma
  6. Yksilöt ja kuutiot ovat kulutettavissa

Borg Älä valloita

Voyagerin todisteet ovat melko selvät - Borgit eivät ole valloittajia siinä mielessä, että ajattelemme esimerkiksi Britannian imperiumia.

Tiedämme Borgin olevan ei kovin innovatiivinen; ne raakaa voimaa ratkaisuja. He luottavat siihen, että muut ovat innovatiivisia ja sieppaavat ja omaksuvat asiantuntevia teknikoita.

Maailmojen omaksuminen sallii massiivisen tiedonsiirron ja suuren uuden väestön, jolta henkilöstö voidaan sijoittaa uuteen paikkaan, mutta pohjimmiltaan se on prosessi aivan kuten virusinfektio - heillä ei ole todellista halua tappaa isäntää, vain kääntää isäntä viruksen replikaatioon.

Reconnaissance In Force

Hankala sotilaallinen käsite, Tutkimusvoima (RIF) näyttää pienen mittakaavan hyökkäykseltä kokemattomalle silmälle. Ei ole. Se on erittäin perusteellinen hyökkäys, joka on laskettu kohteen vahvuuksien ja heikkouksien löytämiseksi.

Juuri kuutiosarja näyttää täydelliseltä. Selvitä, mitkä ovat federaation vahvuudet ja heikkoudet. He huomaavat, että federaatio on riittävän suuri uhkaksi, mutta ei teknisesti riittävän edistynyt ollakseen suuri uhka. Pistämällä heidät kuutioon, se myös herättää strategioita niiden voittamiseksi ja ennustettuja ratkaisuja näihin strategioihin. Jos kuutio pystyy omaksumaan osan tai kaikki näistä strategioista, RIF: llä on ollut tekninen menestys, vaikka kuutio menetetään.

Näemme tämän jatkuvassa sopeutumisaikojen parantamisessa.

Kollektiivi on suuri ja hajautettu

Borgit eivät itse asiassa ole niin keskitettyjä. He luottavat paikallisen omaisuuden tekemiseen. Kunnes uhkataso oli vahvistettu, kollektiivi ei voinut nähdä merkittävää tarjousta alfa-kvadrantin torjumiseksi. He olivat sanalla sanoen kiireisiä. Varattu Borgina Delta-kvadrantissa. Kiireinen taistelulaji 8472. Kiireinen kerää uutta kehitystä rinnastettujen kilpailujen harrastajilta.

Kuutio tai 5 ei ole sinänsä suuri kustannus. Ne ovat varmaankin päälaivoja, mutta borg voisi teoriassa nopeasti rakentaa kymmenkunta laivastoa varten. Mutta tätä kymmenkunta olisi parempi käyttää muualla, kunnes Aikapallon epäonnistumiset maan päällä.

Paikallisella komentosolmulla ei todennäköisesti ole varaa lähettää enemmän kuin yksi kerrallaan. Vaikka kollektiivi voisi, paikallinen solmu ei. Siellä on muita paistettavia kaloja - turvallisen tukikohdan perustaminen Alfa-kvadrantin lähelle ja kaikkien paikallisten työntäminen.

He luultavasti jopa laskevat olevansa hienovaraisia.

Viestinnän viiveet

Voyagerilta tiedämme, että viestintäverkko on nopeaa, nopeampaa kuin federaation, mutta ei silti ole välitöntä. Ja kuten mikä tahansa hierarkia, tiedot suodatetaan. Paikallisista epäonnistumisista tulee siten aikaa, jotta niistä tulee tarpeeksi tärkeitä, jotta ne voidaan siirtää eteenpäin, ja kun ne on ohitettu, pääsee vielä pääkonttoriin.

Kuutio voi olla yksi "pesämies", mutta sektorisolmu on kokoelma lyhytaikaisia. Näemme tämän vaikutuksen useissa jaksoissa sekä TNG: ssä että Voyagerissa - muodostaa riittävän pienen uhan, ja sinusta ilmoitetaan vasta assimilaation ... tai sen epäonnistumisen jälkeen.

Borg ovat liian luottavaisia ​​

Näemme jokaisessa kohtaamisessa, että borgit pitävät itseään kollektiivina ylemmänä sivilisaationa. Heillä on liikaa itseluottamusta, joka on ansaittu. He perivät sen osana kehityspolkuaan, ja se palveli heitä tarpeeksi hyvin, niin että siitä tuli osa Borgin ydinidentiteettiä. Laji 8472: n ja federaation kanssa se on vasta vihdoin osunut suuriin haasteisiin.

Yksilöt ja kuutiot ovat kulutettavissa

Borg pitää yksilöitä ja jopa kaikkia yksittäisiä kuutioita resurssina - joka on kuluttava tiedon saamiseen. Borgilla on vain kaksi todellista tavoitetta - tiedon saaminen ja jatkaminen. Nämä johtavat toissijaisiin tavoitteisiin - turvallisuuteen, uhkien arviointiin, joukkojen ennustamiseen ja kohteiden valintaan.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa

Kunnes liitto osoittautuu uhkaksi, ne ovat hyödyllisempiä olla innovaattoreita sen sijaan, että heidät rinnastettaisiin joukkoon. Wolf 359: n ensimmäinen kuutio on testi, ei todellinen hyökkäys. Assimilaation uhka oli hyvin todellinen, mutta se oli enemmän testi siitä, kannattaako Picardin oma ylimielisyys federaatiota kohtaan.

Se oli. Tutkimuksena se toimi. Se osoitti Borgille, että tarvittaessa he voisivat vain hukuttaa federaation numeroilla; jotain, mitä he eivät voineet tehdä 8472: lla. Jälleen liian itseluottamusta simulointiparametrien asettamisessa. Mennessä kun he huomasivat olevansa liian itsevarmoja, oli aika tehdä uusi ja jyrkempi suunnitelma.

Lisäksi se asetti federaatiolle teknisen palkin, joka voittaa, mikä tekisi heidän myöhemmästä omaksumisestaan ​​kannattavampaa. . Jatka tunkeutumista, kunnes käy ilmi, että heillä on uusi tekniikka, joka on rinnastettava.

Liitto ei noussut rimaa - he löysivät Borg Societyn heikkoudet ja hyödynsivät niitä sen sijaan, että tutkisivat uusia tekniikoita. .

Aikasfäärissä ei ole kyse assimilaatiosta, vaan siitä, että estetään federaation häiriöt heidän omassa kulttuurissaan. Kyse on siitä, että Hugh ja 7 yhdeksästä johtavat kapinaa. Kyse on sisäisen valvonnan säilyttämisestä - koska se on yksi asia, jota federaatio hyökkäsi toistuvasti.


Sivukommentit

Koko kollektiivia ei häirinnyt kuningattaren menetys elokuvassa. Aikasfääri osoittautui kalliiksi, ja se saattoi olla aluetason päätös, ei koko kollektiivisen tason päätös. Joka tapauksessa se oli vastaus federaation uhkaan heidän kulttuuriseen koskemattomuuteensa, ei sotilaalliseen uhkaan.

"Miksi maan päällä?" luultavasti siksi, että he tarkastelivat ajan vääristymistä, hienosäätöä ennen radiota, mutta eivät ennen valmistusta. Aika, jolloin heidän valmistamansa dronit ovat sopivia ajattelemaan sopeutumaan tekniikkaan, mutta eivät riittävän edistyneitä voidakseen vastustaa tai ymmärtää tietoverkkoja, kunnes ne ovat hyvin integroituneet. Se on helpompaa tehdä, jos olet skannausalueella.

RIF: ssä he tekevät sitä droneilla. Jokainen drone marssi hitaasti kuolemaansa ilman strategiaa, kunnes löydetään oikea kilpi-harmoninen, joka suojaa phaserilta tai pulssikivääriltä. On järkevää, että he lähettävät aluksia samalla tavalla.
"* kuten virusinfektio - heillä ei ole todellista halua tappaa isäntää, vain kääntää isäntä viruksen replikaatioon *" - ja samoin kuin virusinfektio, ne lopettavat tappaen isännän riippumatta siitä, mikähe haluavat tai eivät.
#5
+9
Jonny Blaze
2011-01-19 06:01:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin vain spekuloida, mutta heidän matemaattiset ennusteensa luultavasti kertovat heille, että he tarvitsevat vain yhden kuution voidakseen kaiken, mitä Tähtilaivasto voi heittää heille, eivätkä he voi ottaa huomioon inhimillistä / sankaritekijää

Ilmeisesti he tekevät matemaattiset ennusteensa tekemättä mitään tilastollista analyysiä edellisistä yrityksistä :(
@MartinhoFernandes: He eivät vain koskaan omaksuneet aktuaaria ennen.
@MPelletier: erittäin hilpeä edelleen pätevä selitys :)))
Luulisin myös, että he ottavat huomioon myös tehokkuuden. Jos yksi kuutio onnistuu melkein taatusti, kaksi kuutiota on uskomatonta ylitappiota ja he voisivat varmasti käyttää toista kuutiota muualla. (Näytän myös muistan joissakin Trekin maailmankaikkeudessa, että he todella lähettivät kolme kuutiota taistelemaan joitain jäljittelijöitä vastaan, ja tätä hämmästyttävää näytöstä seurannut federaation alus tarttui näkemään kaikki kolme tuhoutunutta. Eikö?)
@MartinhoFernandes: Miksi omaksua olento, joka vain heikentäisi täydellisyyttä?
#6
+8
Sam
2012-01-01 05:40:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Borgit ovat pakkomielle tehokkuudesta, ja "Endgame" -lehdessä paljastetaan, että Borgin trans-loimiverkossa on vain alfa-kvadrantissa poistumisaukkoja. Armadan kokoaminen federaation hajottamiseksi olisi tyhmää, koska ei olisi käytännöllistä saada tarvittavia droneja / aluksia / yleistarvikkeita takaisin Delta-kvadrantin kollektiiviseen sydänmaahan käyttäen laivavälitteisiä trans-loimia; matka vie kuukausia / vuosia, ja Borg ottaisi todennäköisesti tappioita paluumatkalla. Borgit ovat myös tietoisia siitä, että alfa-kvadrantilla ei todennäköisesti ole tekniikoita, jotka Borg voi omaksua auttaakseen heitä saavuttamaan toivottavamman logistisen organisaation tason. Lisäksi, jos suuri Borgin läsnäolo lähellä maapalloa tuli alfa-kvadrantin suurvaltojen tietoon, eristetty Borgin laivasto olisi melkein varmasti ympäröivä ja hävitetty suurella yhdistetyllä Klingonin, Romulanin, Cardassianin ja muiden maiden alusten joukolla. Alfa-kvadranttitehot voisivat myös koota massiivisen laivaston suojelemaan loimi-aukkoa tulevilta hyökkäyksiltä. Koko tämä järjestelmä olisi Borgin katastrofi. Siksi he eivät koskaan lähettäneet enempää aluksia. Todennäköisyys on, että Borg jatkaa valloitusta ulospäin omasta kodistaan ​​Delta Quadrantissa Borgin "rajaan" saakka federaatioon. Silloin heidän olisi paljon helpompaa valloittaa federaatio ja alfa-kvadrantti.

Yksi kuutio lähetettiin todennäköisesti federaation epävakauttamiseksi. Epäilemättä Borg tekee sen todennäköisesti muille galaksin ympärillä oleville ihmisille, ennen kuin he saavuttavat ne kestävämmällä, suuremmalla voimalla, aivan kuten selitin siellä. He todennäköisesti lähettävät aluksia vähitellen epävakauttamaan alfa-kvadranttia, ennen kuin hyökkäsivät heihin.

Sabotaasi loimi-verkon kautta. Ei kaataa.

#7
+5
MPelletier
2011-01-19 06:40:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, ettei yksikään jakso tai elokuva selitä tätä (tekosyy huonoille) strategioille , mutta Borgin ympärillä oleva korpus, aina Voyageriin asti, tarjoaa siihen vihjeitä.

Uskon etäisyyden olevan enimmäkseen syyllinen. Ennen kuin Voyager tuli ulos, transwarp-kanavista muodostui hyvin vähän, joten yleiset juovat seurasivat ajatusta, että Borg-kuutiot tulivat Delta-kvadrantin syvyydestä ja kesti siten tavallisesti kauan päästä maapallolle. lakko>

Plus, juonittelevasti, yhden Borg-kuution voittaminen oli tarpeeksi vaikeaa, lähettämällä kymmeniä toisella kierroksella vain saadakseen sankarimme voittamaan heidät (ainoana tarkoituksena, että heidän täytyisi voittaa loppu: P) vaikuttaisi olevan kaukaa haettu.

Muut sci-fi-teokset ovat käyttäneet vastaavia laitteita, joissa ensimmäinen valloitusryhmä lähetetään ennen suurempaa siirtokuntaa.

LISÄYS:

On myös toinen tekijä: Borgin kollektiivi on laaja-alainen "imperiumi". Borgin tila kattaa tuhansia valovuosia. He voivat venyttää resurssejaan rajaan saakka. Siksi heillä on ehkä varaa lähettää vain yksi alus kerrallaan.

Kun yritys tapaa Borgin toisen kerran, he löytävät jo transfarpputket ja ovat jo alfaneljänneksessä / -osassa. Tällä vastauksella ei ole minulle mitään järkeä.
@SamuelHerzog Olin unohtanut Laskeutumisen. Drats! Tuo jakso todellakin tuo käyttöön transwarp-kanavia. Kiitos huomautuksesta.
Emme myöskään yliarvioi kirjoittajien kykyä selvittää kaikki mahdolliset varautumiset. Ensimmäisellä yhteydenotolla oli joitain puutteita, ei vähiten, että Borg lähettää aluksen "läsnä", vain jotta se voi käynnistää paikallisesti pallon, joka kykenee ajamaan. Sen sijaan, että matkustat ajassa taaksepäin turvalliselta etäisyydeltä.
#8
+4
aVeRTRAC
2011-08-11 01:01:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsit siis "universumin sisäistä" vastausta, ei vastausta "koska se sopii tarinaan". Voyagerissa eri kohdissa havaitaan kuutioiden ryhmiä, suuri määrä lajeja 8472 vastaan ​​ja suurempi joukko vartioi niiden napoja. Jopa Borgin "kotitilan" alueella useat kuutiot ovat harvinaisia, joten näyttää järkevältä, että &-miehen rakentaminen uudeksi kuutioksi vie paljon resursseja. Ottaen huomioon Borgin kärsimät tappiot federaation käsissä (oikeastaan ​​vain kahden tietyn tähtialuksen käsissä), ehkä Borg on päättänyt, että he ovat liian voimakkaita sitoutumaan tällä hetkellä, ja ovat käyttäneet resurssejaan voimansa vahvistamiseen - perustaa ja selvittää, kuinka voittaa ne ärsyttävät Enterprise / Voyager -kapteenit. Tämä on vahva merkitys Voyagerin finaalista, jossa Borg Queen on pakkomielle saada vain Janeway.

#9
+3
Ben
2011-01-20 00:14:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus he lähettävät kaksi yhdessä ... kuutio ja pallo.

#10
+1
Darth Wedgius
2015-03-01 12:15:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heille ei ehkä ole ollut niin tärkeää valloittaa federaatiota. Jos he voittavat, hienoa, heillä on uusi syötävä kulttuuri. Jos ei, se voi kannustaa Tähtilaivastoa kehittämään uusia puolustustekniikoita (mitä se epäilemättä teki kvanttitorpedon kanssa), jotta niistä tulisi maukkaampia aterioita ensi kerralla. Loppujen lopuksi he voivat tarvittaessa lähettää koko laivaston, kun he todella haluavat omaksua federaation. Ja Starfleet on osoittanut olevansa erittäin kykenevä innovaatioihin verrattuna useimpiin näyttelyssä näkemiin kulttuureihin.

Jos Borg ajattelee yhdellä mielellä, se on todennäköisesti hyvin pitkäikäinen. He voivat luonnollisesti pelata pitkää peliä.

#11
  0
Russell Harkins
2014-10-29 04:55:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Universumin sisäinen" vastaus on, että he tarvitsevat vain yhden kuution. Liitolla ei ollut tarpeeksi aseita pysäyttämään edes yksi kuutio. Yksi kuutio tartuttaisi koko federaation yhdelle planeetalle kerrallaan ja levisi kuin virus.

Mutta juonelle vain yksi kuutio, jota ei voitu pysäyttää, teki Borgista erittäin pelottavan.

#12
  0
ackmondual
2017-12-21 05:59:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se tuntui ylivoimalta. Heillä voi olla resursseja, mutta Borgilla on kätensä monissa hunajaruukuissa. Jotkut lajeista, joita he säästävät, tarvitsivat epäilemättä enemmän resurssejaan käsitellessään. Ei näytä olevan niin kaukana, kun kysytään, miksi Yhdysvaltain armeija ei omista enemmän resursseja, tai Star Warsin imperiumi ei tee KAKSI Kuolemantähteä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...