Kysymys:
Oliko Star Trek: Next Generation "Worf" jälkikäteen?
Rodger Cooley
2011-01-20 00:59:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viitaten tähän kysymykseen, joka koskee Star Trek: The Next Generation -sarjan "Data" -hahmon heittämistä, huomasin, että Worf merkki. Oliko hän edes päähenkilö vai lisätty myöhemmin?

Jälkimielisyyksillä ei ole * kunniaa *.
Neljä vastused:
#1
+39
Slick23
2011-01-20 01:22:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Adam Schrager kertoo Laivaston hienoimmista miehistöistä: seuraava sukupolvi näytetään ja poistetaan -lehdessä, että Rodenberry halusi välttää alkuperäisten sarjojen pinnoittamista, joten Worfin ei ollut tarkoitus säännöllinen merkki sarjassa.

En ole nähnyt niin paljon alkuperäistä sarjaa kuin luultavasti olisi pitänyt, mutta millä tavalla Worf olisi uudelleenpinnoitettu alkuperäisestä sarjasta?
@Paperjam: Ehkä se, että Tšekov oli toinen esimerkki kansasta, joka oli kerran vihollinen ja on nyt liittolainen (Venäjä).
@Paperjam: Muistan, että alkuperäisessä sarjassa olevien vieraiden lajien (mukaan lukien klingonit, mutta myös vulkaanit) uudelleenkäytössä TNG: ssä oli jonkin verran epäröintiä.
Todellakin, siten Ferengi.
#2
+23
Kyle Jones
2012-01-14 02:51:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä säde rec.arts.startrek -sivustolta vuonna 1990, jossa viitattiin maaliskuun 1987 lähetettyihin soittopyyntöihin, oli tuolloin varsin mielenkiintoinen. Se on ilmeisesti joukko heittosarjoja sarjaan. Kaikki päähenkilöt mainittiin jossain muodossa paitsi Worf. Alla oleva teksti on nostettu vapaasti:

Etsitään seuraavia vakituisia henkilöitä:

Kapteeni Julian Picard: Kaukasianpaimenkoira 50-vuotias mies, joka on hyvin nuorekas ja fyysisessä kunnossa. Pariisissa syntynyt gallilainen aksentti näkyy vain, kun syvät tunteet laukeavat. Hän on ehdottomasti 'romanttinen' ja uskoo vahvasti sellaisiin käsitteisiin kuin kunnia ja velvollisuus. Kapteeni Picard käskee yritystä. Hänen pitäisi olla keski-atlanttinen aksentti ja ihanan rikas puheääni ...

Numero yksi (AKA William Ryker): 30-35-vuotias valkoihoinen syntynyt Alaskassa. Hän on miellyttävän näköinen mies, jolla on seksuaalinen houkutus, keskipitkä, erittäin ketterä ja vahva, luonnollinen psykologi. Numero yksi, kuten häntä yleensä kutsutaan, on toinen yrityksen johdossa ja sillä on erittäin vahva ja vankka suhde kapteeniin ...

Lt. Commander Data: Hän on android, jolla on 30-luvun puolivälissä olevan miehen ulkonäkö. Datalla tulisi olla eksoottisia piirteitä, ja se voi olla mikä tahansa seuraavista roduryhmistä: Aasian, Amerikan intialainen, Itä-Intian, Etelä-Amerikan intialainen tai vastaava roduryhmä. Hän on täydellisessä fyysisessä kunnossa ja hänen pitäisi näyttää erittäin älykkäältä ...

Lt. Tanya Hernandez: 26-vuotias ukrainalaisperäinen nainen, joka toimii tähtialuksen turvallisuuspäällikkönä. Hänen on kuvattu olevan uudenlaista ehdollisen kehon kauneutta, tulta silmissään ja lihaksikkaasti hyvin kehittynyttä ja hyvin naispuolista vartaloa, mutta pitäen mielessä, että suuri osa hänen voimastaan ​​tulee asennesta. Tanya on melkein pakkomielteinen omistautunut aluksen ja sen miehistön suojelemiseen ja kohtelee kapteeni Picardia ja Number One kuin pyhiä ...

Luutnantti Deanna Troi: Ulkomaalainen nainen, joka on pitkä (5'8 "- 6 ') ja hoikka. Noin 30-vuotias ja melko kaunis. Hän toimii tähtialuksen pääpsykologina. Deanna on todennäköisesti ulkomaalainen (missä tahansa muualla kuin italiassa, kreikassa, unkarissa, Venäjä, islanti jne.), Ulkonäkö ja aksentti sopivat yhteen. Hän ja numero yksi ovat romanttisesti mukana. Hänen ulkomaalaisen "ulkonäköön" on vielä päätettävä ...

Wesley Crusher: Pieni 18 (tai melkein 18) vuotias poika pelaamaan 15: tä, hänen merkittävän mielensä ja valokuvamuistinsa vuoksi ei näytä olevan epätodennäköistä, että hänestä tulisi 15-vuotias tähtilaivaston toimiva vänrikki. Wesley on enemmän voimakas (ei söpö) teini-ikäinen, jonka energia tulee utelias luonne ...

Beverly Crusher: Wesleyn 35-vuotias äiti. Hän toimii tähtialuksen päälääkärinä. Ellei hänen älykkyyttään, persoonallisuuttaan, kauneuttaan ja sitä, että hän jolla on striptiisikuningattaren luonnollinen kävely, kapteeni Picard ei ehkä ole suostunut pyyntöönsä, että Wesley tarkkailisi sillan toimintaa; Anna pojan älykkyyden viedä tapahtumia eteenpäin ...

Lt. Geordi LaForge: 20-25-vuotias musta mies, sokea syntynyt. Hänen käyttämänsä erityisen proteesilaitteen avulla hänen näönsä ylittää selvästi kaiken, mitä ihmissilmä voi nähdä. Vaikka hän on nuori, hän on melko kypsä ja on parhaita ystäviä Datan kanssa. Älä lähetä katutyyppejä, koska Geordilla on täydellinen sanakirja ja sillä voi olla jopa Jamaikan aksentti. Pitäisi myös tehdä komediaa hyvin ...

Erittäin mielenkiintoista nähdä, minkä tyyppisiä hahmoja pyydetään ja ketkä he saivat täyttää kunkin roolin. Vaikka Jamaikan LaForge olisi ollut yksinkertaisesti outoa.
Beverlyllä on "striptease-kuningattaren luonnollinen kävely". Voi.
Vain sivuhuomautus tai vain uteliaisuuteni: Miksi väität vastauksessasi, että mainittu säie on peräisin vuodelta 1990, kun (napsauttamalla antamaasi linkkiä) on selvästi nähtävissä, että se on päivätty 3/17 /87 (kolme vuotta ennen "sinun" päivämäärääsi)?
@trejder Casting-puhelu on vuodelta 1987, mutta sen keskustelu kävi vuonna 1990, kuten uutisryhmän julkaisupäivä osoittaa.
@KyleJones Ah, ymmärrän.Minun erehdykseni.Anteeksi ...
(Riker) * "Hän on miellyttävän näköinen mies, jolla on houkuttelevaa seksiä, keskipitkä, erittäin ketterä ja vahva, luonnollinen psykologi."
"Älä lähetä mitään" katutyyppejä "??!
_ "Älkää antako mitään" katutyyppejä ", koska Geordilla on täydellinen sanakirja ja hänellä voi olla jopa Jamaikan aksentti. Pitäisi myös tehdä komediaa hyvin ..." _ Voi, minun.
Huomaa, että tämän suoratoistopyynnön joidenkin yksityiskohtien aitoudesta näyttää olevan keskustelua, [liitetty Tasha Yarin nimeen] (http://scifi.stackexchange.com/a/99202/21137).
"Hernandez ... ukrainalainen".En tiedä mitä sanoa...
@Infiltrator Oletko väärennetty kohti monimuotoisuutta?Allekirjoita, että Espanja on asuttanut Ukrainan Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen?:) Adoptoitu lapsi?
@KyleJones näet tämän paljon Yhdysvaltain näyttelyissä.Olen juuri päättänyt katsoa aikamatka-ohjelmaa * Ajaton *, joka on nautinnollinen, mutta siinä on ensisijainen kroatialainen antagonisti ... nimeltään Garcia Flynn.En voi ajatella huonompaa nimien ja taustan yhdistämistä.
#3
+15
aramis
2012-01-13 09:53:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Worf ei näy 23. maaliskuuta 1987 päivätyssä 1. kauden sarjassa Bible Series.

Luettelossa on lueteltu miehistö:

  • kapteeni Jean Luc Picard
  • komentaja William Riker
  • luutnantti Komentajan tiedot
  • ltn. Komentaja Deanna Troi
  • ltn. Natasha "Tasha" Yar
  • Luutnantti (JG) Geordi La Forge
  • Yhteisen markkinajärjestelyn Beverly Crusher
  • Wesley Crusher

( jonka skannaus on saatavilla verkossa osoitteessa leethomson.myzen.co.uk)

Worf oli kuitenkin sarjan ehdotusasiakirjassa. (Mitä en löydä tällä hetkellä verkosta.)

Joten, Worfin piti olla alun perin toistuva hahmo, se ilmeisesti pudotettiin ja laitettiin sitten takaisin myöhemmin.

#4
+7
CWallach
2012-07-28 02:00:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Epämääräisesti muistetusta Rodenberry-haastattelusta. Worf-hahmo oli tarkoitettu koko ajan, mutta pidettiin salassa, joten se olisi yllätys Next Generation -esityksessä. Klingonit olivat alkuperäisen sarjan liittovaltion vihollisia, ja Rodenberry halusi osoittaa edistystä - entisistä vihollisista tuli liittolaisia.

Nähdessään ensimmäiset kuvat ST: TNG-miehistöstä vuonna 1987 ennen lentäjää, Data ja Worf kiinnittivät aluksi silmäni - muut ihmishahmot tuntuivat minulle bllahilta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...