Kysymys:
Mikä oli Firefly-jaksojen alkuperäinen tarkoitusjärjestys?
Bill the Lizard
2011-01-15 22:25:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että Firefly-jaksot lähetettiin alun perin Joss Whedonin tarkoittamasta järjestyksestä ja että monet fanit uskovat tämän vaikuttaneen näyttelyn ennenaikaiseen peruuttamiseen. Tarkastellessani Fireflyä Netflixissä en näe alkuperäistä päivämäärää missään jaksossa.

 1. Serenity
 2. The Train Job
 3. Bushwhacked
 4. Shindig
 5. Turvallinen
 6. Mrs. Reynolds
 7. Jaynestown
 8. Out kaasua
 9. Ariel
 10. Sotatarinoita
 11. Roskakori
 12. Viesti
 13. Kullan sydän
 14. Objektit avaruudessa

Onko tämä luettelo järjestyksessä lentopäivämäärän mukaan, vai onko tämä järjestys, jonka ohjelman luoja on suunnitellut katsottavansa?

Ja jos et voi tilata niitä itse ... jos et voi edes tehdä niin ... niin löydät jonkun, joka tilaa heidät.
Sain juuri (DVD: n kommenteista), että The Train Job kirjoitettiin heidän kanssaan tietäen, että se olisi ensimmäinen lähetettävä jakso.Joten teknisesti Train Job oli tarkoitettu myös "ohjaajaksi".
Seitsemän vastused:
#1
+33
Saiboogu
2011-01-15 22:33:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä luettelo vastaa Wikipedia -luetteloa, joka väittää olevan alun perin tarkoitettu järjestys. Koska olen itse nähnyt heidät siinä järjestyksessä, voin sanoa, että sillä on paljon järkevämpää kuin lähetetyllä järjestyksellä olisi

En tajunnut, että ennen viimeisten jaksojen esittämistä oli myös 6 kuukauden tauko.
Jep, se peruutettiin 3 jaksolla, joita ei ollut poistettu, eikä niitä ollut lainkaan esillä Yhdysvalloissa ennen vuotta 2005. Etkö ole varma, mikä maa esitti ensin jakson 11-13, mutta se oli todennäköisesti Kanada.
Kokemukseni mukaan järjestystä, jossa jaksot ilmaan, ei voida luottaa. Esimerkiksi SeaQuestin kolmannella ja viimeisellä kaudella päähenkilö kuolee yhdessä jaksossa ja on maagisesti elossa uudessa. NBC: tä ei voitu vaivautua lähettämään jaksoja järjestyksessä jostain syystä (todennäköisesti siksi, että esitys oli peruutettu).
Älä muista sitä SeaQuestista, mutta sitten taas en muista, katsoinko edes loppuun asti. Ei ole yllättävää - lähetetty tilaus ei kuitenkaan aina sovi, varsinkin kun esitys on tulossa.
Miksi tuotannon koodit ovat epäkunnossa luettelossa?
Tuotantokoodit ovat sisäistä kirjanpitoa varten. Heillä voi olla jotain tekemistä niiden kuvaamisen, tuottamisen, tilaamisen, kirjoittamisen jne. Kanssa - ei myöskään sellainen, jota yleisö on yleensä salassa.
Joten mitä tapahtui, oli se, että he aikoivat Serenityn olla ensimmäinen jakso, jopa kuvannut sen IIRC. Sitten Foxin hyvät ihmiset päättivät "Hei länsimaat = junatarinat" ja pakottivat heidät ilmaisemaan tuon ensimmäisen. Serenity on ja on aina ollut tarkoitus olla sarjan ensimmäinen jakso. (DVD-selostuksesta)
#2
+23
J. C. Salomon
2012-03-12 23:33:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedia on väärässä. Tämä on DVD-sarjan järjestys, mutta myöhempien ja alun perin korjaamattomien jaksojen sisäinen aikajärjestys antaa tämän järjestyksen:

1–10. Serenity - War Stories - (kuten DVD-levyillä ja Netflix)

 1. Heart of Gold (# 13 DVD-levyillä & Netflix) [ Inara aikoo lähteä Serenity ]

 2. Objektit avaruudessa (# 14 DVD-levyillä & Netflix) [paljastaa Riverin psi-kyvyt; Mal & Inara puhuu Inaran suunnitelmista lähteä]

 3. Roskakori (# 11 DVD-levyillä & Netflix) [ hahmot viittaavat ensin nimenomaisesti Riverin psi-kykyihin: "Pelkään, että tiedämme", "Voin tappaa sinut aivojeni avulla"]

 4. Viesti (# 10 DVD-levyillä & Netflix) [lisäviittaus Riverin psi-kykyihin: "Mielenlukemisnero, joka ei voi syödä jääplaneetta"; viittaus Lassiterin varkauksiin Trash]

Sen lisäksi, että lentäjä Serenity asetettiin alkuun, tämä on samassa järjestyksessä kuin Wikipedian Firefly-jaksoluettelossa olevien tuotantokoodien järjestys. (Liittyy tuotantotilaukseen: Säveltäjä Greg Edmonsonin haastatteluissa hän mainitsee, että Viesti hautajaiskohtaan tarkoitettu musiikki oli tarkoitettu näkemyksen hyvästykseksi, koska se oli viimeinen jakso .)

Toisaalta Objektit avaruudessa on tyydyttävämpi kuin muut jaksot, joten luulen, että DVD-julkaisulle (kun esitys oli peruutettu ja elokuvaa, jota ei ole vielä suunniteltu), se päätettiin lopettaa sarja.

Lisäys. Tämä on kysymyksen ulkopuolella, mutta tässä tarinan järjestys jatkui alkuperäisen ulkopuolella sarja:

Väärä. Sydämen kulta lopussa Inara tekee lopullisen päätöksen lähteä. Objektit avaruudessa -aloitteen alussa hän ottaa yhteyttä paikkoihin, joihin hän voisi mennä. Hän lähtee sen jälkeen - ne ovat kauden kaksi viimeistä, kuten toisessa luettelossa. Se on myös vahvin, mitä olemme koskaan nähneet Riverin kyvyistä th-sarjassa, sekä parhaat, joihin hän on koskaan sopinut (jakson lopussa), joten on vielä järkevämpää olla viimeinen.
Selität DVD-tilauksen; jos näet vastaukseni, selitän sen samalla tavalla. Siitä huolimatta _Trash_ & _The Message_ -keskustelut ovat järkeviä vasta sen jälkeen, kun hahmot oppivat Riverin kyvyistä _Objects in Space_. Sano näin: Jos olisi ollut kausi 2, jaksojen järjestys olisi ollut sellainen, kuin luetoin ne.
Unohdat "Turvallisen" tapahtumat, joissa hän osoittaa samanlaisia ​​psyykkisiä kykyjä. Malin rivi "Joo, mutta hän on meidän noidamme" viittaa siihen, että hän on tehnyt pieniä juttuja tuollaisen jälkeen, kun hän oli jäätynyt. Lisäksi säveltäjän huomautus "Viestistä" ei tarkoita mitään; jaksot tuotetaan joskus epäkunnossa. Se, että se oli viimeinen tehty, ei tarkoita, että sen oli tarkoitus olla viimeinen niistä, jotka tekivät ilmaa.
Olemme yhtä mieltä siitä, että "Objektit avaruudessa" on "Sydämen kullan" jälkeen ja "Viesti" on "Roskakorin" jälkeen. Inaran vaatimus jättämisestä on kuitenkin syy siihen, miksi sydän ja esineet ovat roskakorin ja viestin jälkeen.
Ja kiistä, miehistön tieto _specifics_ Riverin kyvyistä ("Pelkäämme, että tiedämme.") Asettaa _Trash_ & _Message_ jälkeen _Objects_. Mutta lyhyestä [Jumalan sanasta] (http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WordOfGod) aiheesta puuttuvat, emme todennäköisesti tunnusta toisiamme.
Kohteessa _Objects in Space_ hänen kykynsä paljastuvat nimenomaisesti, ja kaikkien reaktio on "hyvin, tiesin, että _jotakin_ oli ylöspäin". Kukaan viittaa näihin nimenomaisesti vain _Trash_- ja _The Message_ -viesteihin. (Ei, "Tyttö on noita" "No hän on meidän noidamme" ei lasketa.)
Simon on todistamassa melko yksiselitteisiä todisteita hänen mielenlukukykyistään "Turvallisessa" -ohjelmassa, kun hän lukee mykkä tytön mieltä.Emme tiedä kuinka paljon Simon paljasti tästä tapahtumasta muulle miehistön jäsenelle.Kuten Scott Hansonin vastaus viittaa, olet todennäköisesti oikeassa Whedonin alkuperäisessä aikomuksessa, koska vastauksesi sopii tuotantotilaukseen, mutta mielestäni tämä antaa uskottavan tekosyyn hänen tilaukselleen.
Mielestäni Riverin keskustelu Badgerin kanssa "Shindig" -elokuvassa on melko hyvä todiste siitä, että hän on mielenlukija, ja melkein kaikki näkevät sen.
Koska kukaan muu ei maininnut sitä, heillä on jo Lassiter 'Sydämen kullassa', joten sen on oltava 'Roskakorin' jälkeen, jotta vältetään juonissa jatkuva virhe.
@BryKKan,: n _Heart of Gold_: n paha kaveri käyttää laser-asetta, mutta mikään ei liitä sitä Lassiteriin.
[spoilerit] Katsoin juuri sarjan viimeisimmillä neljällä jaksolla tässä järjestyksessä, ja se on _selvästi_ väärä.Inaran käyttäytyminen on hämmentävää ja seuraamatonta _Trash_ & _The Message_: n kanssa.Sama pätee, vaikkakin vähemmän vahvasti, miehistön ja Riverin väliseen suhteeseen näiden kahden jakson kanssa, jotka siirrettiin _Objects in Space_: n jälkeen.DVD-tilaus on paljon järkevämpää.
#3
+10
Andrew
2012-11-04 14:54:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Firefly-laatikkosarjan erityisominaisuuksissa Joss Whedon kertoo katsojalle, että "Viesti" oli tarkoitettu laatikkosarjan viimeiseksi jaksoksi.

#4
+9
Scott Hanson
2015-08-10 05:49:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Puhumme siitä edelleen Tom, koska olet väärä.

Viesti on viimeinen jakso alun perin tarkoitettu. Ei esineitä avaruudessa.

Objektit avaruudessa on viimeinen jakso MUUTETTU, tarkistettu järjestys luotiin, kun ne koottiin DVD-sarjaa, mutta se ei ollut alkuperäinen aikajärjestys. Airdate-tilaus, joka on täysin kääritty.

Mutta on otettava huomioon kaksi muuta tilausta

Tuotantotilaus ja DVD-tilaus.

Tuotantotilaus on alkuperäinen aiottu järjestys, ja se on varsinainen aikajärjestys. Jos Fireflyä ei olisi koskaan peruutettu, tämä on järjestys, jonka me kaikki tiedämme ja hyväksymme tosiasiana.

Mutta Firefly peruutettiin. Joss Whedon MUOKOI DVD-julkaisua kootessaan oikean järjestyksen ja muutti muutamia jaksoja. , sijoittamalla "Objektit avaruudessa" viimeiseksi "Viestin" tilalle.

Hän teki tämän, koska "Viesti" oli kirjaimellisesti ... "liian hautajainen" Niin paljon lopullisuutta sille itse sarjalle , ei vain kuollut hahmo. Mutta tämä johtuu vain siitä, että se oli viimeinen jakso, joka tehtiin ennen peruutusta. Jos esitys olisi jatkunut, se ei olisi ollut ongelma.

Joss päätti vaihtaa sen ja sijoittaa "Objects In Space" viimeiseksi, koska loppu oli optimistisempi. Oli tunne, että heidän tarinansa ja seikkailunsa jatkuvat, vaikka esitys itsessään ei. Jälleen, tämä ei ollut alun perin tarkoitettu, mutta mitä Joss päätti muuttaa siihen laatimalla pakkaamansa DVD-sarjan.

Todellinen tuotantotilaus (ja oikea aikajärjestys)

 1. Serenity pt 1&2
 2. koulutustyö
 3. bushacked
 4. Shindig
 5. turvallinen
 6. rouva Reynolds
 7. Jaynestown
 8. Ei loppu
 9. Ariel
 10. Sotatarinat

Siihen asti, sekä tuotanto että tuotanto DVD-tilaukset vastaavat ... loput muutettiin DVD-sarjaa varten ...

 1. Kultan sydän (DVD: roskakori)
 2. Esineet avaruudessa (DVD: Viesti)
 3. Roskakori (DVD: Sydämen kulta)
 4. Viesti (DVD: Objektit avaruudessa)
#5
+7
Bill
2017-07-18 08:04:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri tarkastellut koko asiaa ja ajattelin, että roskakorin ja viestin pitäisi näkyä Heart Of Gold ja Objectin edessä avaruudessa. Syynä siihen, että he varastivat Lassiterin roskakoriin, ja Mal viittasi siihen markkinoiden Viestissä Inaran kanssa (kuinka he varastivat sen tiiminä ja miekkailivat) ja myös silloin, kun hän puhui korruptoituneen Feds-kaverin kanssa näytöllä ( luovuttaa ystävänsä). Sen jälkeen tulee Hearts Of Gold, jossa Mal nukkui tytön kanssa ja sai Inaran päättämään lähteä ja Objektit avaruudessa, missä he keskustelivat minne hän menisi ja sen lopussa hän pyyhkäisi Malin pois (päättäessään lähteä) ja hän on poissa Serenity-elokuvassa.

Riverin kyvyistä se on täynnä koko esitystä - puhuminen kuurolle, ampuminen 3 kaveria, huijaaminen Mäyrälle, jotta sillä ei olisi merkitystä.

Jos roskakorin tulisi kuitenkin tulla Object In Space: n jälkeen, ei olisi järkevää, että Inara haluaa lähteä Objectista, mutta sitten roskakorissa hän yhtäkkiä tarjosi Mal-teetä ja puhui hänelle siitä, ettei hän saisi tarpeeksi työtä 3 viikon ajan.

Näyttää olevan oikein harkittu vastaus!:)
#6
+4
Tom Dynes
2015-03-09 03:57:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Miksi puhumme edelleen tästä? Se on helppoa. "Roskakorissa" he saavat Lassiterin. "Viestissä" Mal ja Inara puhuvat siitä, mistä he voivat aidata Lassiterin. Kummassakaan näistä näyttelyistä ei ole keskustelua Inaran poistumisesta. Hän tekee päätöksen "Kultan sydämessä", sen jälkeen kun Mal nukkuu toisen naisen kanssa. Sitten he keskustelevat tästä päätöksestä "Objektit avaruudessa" alussa. Inara on tuhoutunut tässä vaiheessa. Hän ei edes anna Malin koskettaa mustelmoitunutta huuliaan näyttelyn lopussa. "Viesti" ei voinut tulla tämän jälkeen. Koska se tarkoittaisi, että "roskakorin" pitäisi olla myös sen jälkeen. Kun otetaan huomioon hänen olonsa "Objektien" lopussa, kuinka hän sitten on kaikki kevytmielinen ja osallistuu Lassiterin kaprikseen? Ei - hän on tehnyt päätöksensä, ja tämä heijastuu seuraavassa jaksossamme, elokuvassa "Serenity" - missä hän on jo aluksen ulkopuolella ja takaisin koulutuksessa. Kiiltävä.

#7
+1
John Connor
2015-10-02 19:57:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsoin juuri koko sarjaa tuotantojärjestyksessä. Se sopii. Nämä kaksi viimeistä jaksoparia voidaan kytkeä pois päältä ilman suurempaa ongelmaa.

Viitaten Inaraan, hän mainitsee poistumisen Heart Of Gold- ja Objects In Space -teoksissa, mutta ei mainitse sitä erikseen roskakorissa ja viestissä. Roskakorissa hän puhuu Malille siitä, että hänellä on jonkin verran vapautta ajastaa työ uudelleen kuukausien kuivan loitsun jälkeen. Tämä ei mitätöi hänen tarvetta lähteä, kuten Object In Space -ohjelmassa, hän mainitsee etsivänsä paikkaa mihin jättää, mutta ei tiedä minne. Joten mielestäni hänen on työskenneltävä, kun taas suunnitelmat pysyvästi lähteä ovat alustavia. Objektit avaruudessa lopussa, kun palkkionmetsästäjä löi häntä, hänellä on hetki Malin kanssa, mikä viittaa siihen, että ehkä hänen tunteensa viipyvät häntä kohtaan, mikä lykkää hänen välittömää lähtöään.

Mutta kahden parin vaihtaminen toimii kummallakin tavalla, luulen. Minusta Trash ja The Message ovat sarjan heikoimpia jaksoja ja näen kuinka sen lopettaminen Heart Of Goldilla ja Objects In Space antaa sille vahvemman lopputuloksen.

Haluaisin kuitenkin saada tarkempaa tietoa tästä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...