Kysymys:
Miksi C-3PO: lla on hopea sääret?
Reinstate Monica - Goodbye SE
2011-01-19 15:34:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tähtien sodassa C-3PO on kultarobotti, mutta hänen oikea jalkansa on hopeaa. Miksi se on?

(Muokkaa: alkuperäisessä kysymyksessä sanottiin, että hänellä oli hopeajalka "joissakin kohtauksissa" . Ilmeisesti se on virheellinen.)

Joku kaveri yrittää käyttää tätä hopeajalkaa tukena väitteelleen, että LHC: tä käytettiin muuttamaan pieniä historianpaloja.Ennakkoluuloton väite, kun todellisuus on se, että vain harvat ihmiset ovat koskaan huomanneet, että hänen oikea oikea säärensä on ollut koko ajan hopea.Lapsena minulla oli hopea c3po-lelu.Sitä markkinoitiin todennäköisesti nimellä jokin muu droidi, mutta minulle c3po pystyi mihin tahansa väreihin, koska hän, kuten kaikki muu SW-universumissa, näyttää olevan paloiteltu kaikesta, mikä toimi.Ei toisin kuin hänen punainen käsivartensa TFA: ssa.Alarivi on - se on korvaava osa.
Kaksi vastused:
#1
+70
DampeS8N
2011-01-19 18:41:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielenkiintoinen kysymys. Kehotan teitä lukemaan sen wookieepediasta.

Lyhyesti sanottuna jakson 3 lopussa C3PO kastettiin kultaan ja hänen muisti pyyhittiin. Sitten hän toimi käännösdroidina senaatin Organa-perheen vieressä.

Jonkin ajan kuluttua jakson 4 tapahtumien väliin hänen jalkaan asetettiin pommi. Tapahtumat etenivät, mikä mahdollisti jalan turvallisen poistamisen, mutta kun hänet kastettiin erityisesti kultaan, kultaisia ​​jalkoja ei ollut lähellä. Ja aika (tai vaikeat ajat Organa-perheessä) eivät koskaan antaneet hänelle kastaa jalkaa.

Se on kaanon. Mutta todellinen syy on yksinkertainen. He halusivat hänen näyttävän siltä kuin hänellä olisi ollut historiaa. Kuin arpi kasvoissa.

Missä wookiepediassa sanotaan mitään pommista? Hän oli kulta jakson 3 alussa, joten vastauksesi on myös hämmentävä.
@RedCaio Ei ollut "uutta kaanonia", kun loin tämän vastauksen 5 vuotta sitten.Ja Wookiepedia varmuuskopioi vastaukseni silloin, koska juuri siitä sain tiedot.
@DampeS8N: No, joka tapauksessa, Wookieepedia ei ole ensisijainen lähde, ellei se anna viitteitä tiedoille.Ja se, että se on muuttunut tällä välin, osoittaa, miksi se ei ole hyvä lähde.Se voi olla lähtökohta.
@ThePopMachine Myös tämä ei ollut standardi, jota seurasimme silloin.Äänestä vapaasti toista vastausta, joka vahvistaa (lähdekomiksin kanssa) ja laajentaa vanhaa vastaustani.
#2
+19
Valorum
2015-07-18 18:22:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Disney Canon

Ei ole nimenomaisesti ilmoitettu, miksi hänen jalkansa on hopea, mutta Phantom Menacessa on mukava pieni " vilkkuu ja kaipaat sitä " hetkeä, jossa olet katso Jar Jar (Watton kaupassa), joka putoaa joukon droidipäällysteitä, joista puuttuu jalka .

On varmasti mahdollista, että nämä olivat samat kannet, joita käytettiin C- 3PO, kun poissa oleva osa korvataan toisella droidilla. Tämä selittäisi, miksi Padmén asettama kultamaali kuluu eri nopeudella jättäen yhden jalan hopean.

enter image description here

EU Canon.

C-3PO: n jalka korvattiin nukella, joka sisälsi pommin, kuten Star Wars Comic -sarjassa " Star Wars: Droids: Rebellion" nähdään.

enter image description here

Tästä tapahtumasta on toinen (vaikkakin hieman ristiriitainen) selostus julkaisussa " C-3PO: Taled of the Golden Droid"

Kreikan polku johti pahamaineiseen Salakuljettajan Kuuhun Nar Shaddaaan. Yksikkö Zed, poliisidroidi, valtuutettiin toimimaan itsenäisesti, mutta Nar Shaddaan slummien asukkaat eivät kunnioittaneet robotteja tai muuta lakimiestä. Yksikkö Zed räjäytettiin romuksi ja See-Threepio menetti vasemman jalkansa polven alle. Salaperäisestä droidista nimeltä B-9D7 tuli Threepion hyväntekijä, joka korvasi puuttuvan raajan uudella hopeajalalla, mutta tämä ulkomainen laitteisto oli kirous, ei lahja. Piilotettu ohjelmointimoduuli asetti itsevarman, sankarillisen persoonallisuuden Threepion heikkohermoiselle ja pelokkaalle persoonalle ja sai droidin yllyttämään robotin vallankumousta droidivalmistaja Boonda the Huttia vastaan.

Vallankumous päättyi nopeasti, kun havaittiin, että B-9D7, itse asiassa ihminen teollisuusmies Movo Brattakin droidin ruumiissa, oli järjestänyt tapahtumat eliminoidakseen kilpailijansa Boondan. Kun Threepion jalasta löydettiin nukkuja sisältävä pommi, loukkaava raaja korvattiin kultaisella varaosalla ja droidin alkuperäinen persoonallisuusohjelmisto palautettiin.

Tiesimmekö * kun * hän sai hopeajalan?(eli oliko hänellä hopeajalka RotS: ssä?)
@RedCaio - Hänen jalkansa RotS: ssä näyttävät olevan molemmat kultaisia;https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/4e/84/01/4e8401712e3d04727e5194b3e88d781b.jpg
mainitsemasi "vilkkuu ja kaipaat sitä" -hetkestä näyttää, että droidilta puuttuu vasen jalka, ei oikea.Varmasti mahdollista, että ne ovat vaihdettavissa.https://i.imgur.com/4PUzezX.jpg


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...