Kysymys:
Kuinka vanha on R2-D2 ja mistä hän on syntynyt?
Reinstate Monica - Goodbye SE
2011-01-19 16:06:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

C3PO: n (epätodennäköinen) luominen on esillä Tähtien sota -elokuvissa, mutta entä R2-D2? Onko olemassa lähdettä (luultavasti elokuvien ulkopuolella), joka selittää mistä hän tuli ja kuinka vanha hän on?

Muistan hämärästi lukeneen jossain, että hän oli yli 100-vuotias, mutta en tiedä missä.
Mitä? En muista C3PO: n luomista missään. Mistä Tähtien sodista puhut? Oletteko yksi niistä petetyistä hölmöistä, jotka kertovat minulle jatkuvasti hulluja asioita joistakin esipyhistä, joita ei ole olemassa? : P Mitä yrität pettää minua seuraavaksi? Matrixille on jatkoa?
C3: ta ei luotu elokuvissa, häntä korjataan perusteellisesti.
Kolme vastused:
#1
+31
Nellius
2011-01-19 16:18:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

R2D2 oli pohjimmiltaan yleinen astromekidroidi. Hänet ostettiin kuningattaren aluksen huoltodroidiksi, yksi monista. Hän oli aivan uusi, yksi omistaja, Phantom Menacen alkaessa. Hän on voinut olla aluksella muutama kuukausi, mutta ei paljon kauemmin.

Hänen ensimmäinen mainintansa Star Wars -universumissa ( Wookieepedian mukaan, joka ottaa huomioon laajennetun maailmankaikkeuden) on hänen esiintymisensä jaksossa I.R2D2 oli pohjimmiltaan tavallinen droidi, joka kehitti hänen persoonallisuutensa ja asemansa ajan myötä, kun hän osallistui suuriin tapahtumiin. Mikään ei ole niin värikäs kuin C3PO: n alkuperätarina.

Droidit Star Wars -universumissa pyyhitään ajoittain muistista, jotta ei syntyisi persoonallisuuden omituisuuksia, näin ei ole tapahtunut R2-D2: lle, mutta se selittää miksi ainutlaatuinen .

Myös Tähtien sota -universumissa olevat droidit poistetaan ajoittain muistista, jotta ei syntyisi persoonallisuuden omituisuuksia.
R2D2 ostettiin kuningattaren aluksen huoltodroidiksi, yksi monista. Hän oli aivan uusi, yksi omistaja, Phantom Menacen alkaessa. Hän on voinut olla aluksella muutama kuukausi, mutta ei paljon kauemmin.
Mistä tiedämme, että hänet ostettiin ensin kuningattaren alukselle?
#2
+11
Umbrella Corporation
2011-04-26 02:54:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LucasFilm-aikajanan mukaan R2D2 valmistettiin juuri ennen 32 YY (ennen Yavinin taistelua). Valmistaja: Industrial Automaton

Viite BBY: stä elokuvasta:
1. Taistelu kuolemantähden tuhoamisesta sarjassa Tähtien sota - uusi toivo (jakso IV) tunnetaan nimellä Yavinin taistelu.
2. Tähtien sota - Phantom Menace (jakso I) -elokuvan tarina tapahtui vuonna 32 eYt.

Mistä tiedämme sen?
#3
-4
TheAllSeeingEye
2017-03-05 03:46:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

R2D2 on täsmälleen 66 vuotta vanha, koska The Force Awaken tapahtuu 34 vuotta A New Hope : n jälkeen, joka tapahtuu 32 vuotta sen jälkeen, kun The Phantom Menace . Siinä sanotaan, että hän rakennettiin juuri ennen Phantom Menace -aloitteen alkamista. Joten sieltä meidän on laskettava päivämäärät elokuvien välillä ja mennään.

*** Missä *** sanotaan, että hänet rakennettiin juuri ennen The Phantom Menace -tapahtumaa?
Kuten Valorum sanoi, yritä tarjota lähteet vastauksemme :)
@Jetpack: niin kauan kuin puhdistat muotoilua, sinun tulisi tietää, että elokuvien nimet ovat \ * * kursiivilla * \ *


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...