Kysymys:
Mikä on paras paikka aloittaa Warhammer 40k?
jedihawk
2011-01-14 09:04:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kolme omnibus-kirjaa, jotka sisältävät yhteensä 9 Warhammer 40 000 tarinaa. Ennen kuin mainitsen, mitkä minulla on, minkä kirjan suosittelisit hyväksi paikaksi aloittaaksesi sarjan?

Vaikea vastata ilman selvennyksiä; "paras" on parhaimmillaan subjektiivinen termi.
Ajattelin kysyä tätä jo jonkin aikaa. Kiitos :)
Etkö ole varma, löydätkö sitä edelleen näinä päivinä, mutta alkuperäinen Rogue Trader -käyttöopas on erinomainen pohjamaali Warhammer 40k -maailmassa.
@neilfein _ "paras" on parhaimmillaan subjektiivinen termi ._ Se näyttää sanovan, että rekursion ymmärtämiseksi sinun on ensin ymmärrettävä rekursio.(Sain mielipiteesi).
Neljätoista vastused:
#1
+20
Upgrayedd
2011-01-19 05:51:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niin rikkaalle universumille kuin Warhammer 40k, suosittelen aloittamista ryhmästä, josta pidät eniten. Oletan, että koska tarttuit 3 Omnibus-kirjaan, olet 40k: ssa ainakin jossakin määrin. Henkilökohtaisesti nautin eniten Gauntin Ghost-tarinoista ja Horus-harhaoppiä (ei Horni-omnibusia, vaikka uskonkin). Mutta jos olet kiinnostunut Eldarista tai Orkeista tai mistä tahansa, aloitan kirjoista, joissa on kyseinen ryhmä. Käynnissä on niin monta rinnakkaista tarinaa, jotka voidaan lukea missä tahansa järjestyksessä, etten olisi huolissani siitä, että lyöisin tarinan järjestyksen makeaa kohtaa. Nauti!

Hyvä idea. Olen päättänyt aloittaa tarinoilla keisarillisesta vartijasta.
Mainitsemisen arvoinen on myös se, että vaikka WH40k-kirjoja on * tonnia *, ne eivät kaikki välttämättä sitoudu yhteen yhtenäisellä tavalla. Gauntin haamutarinat menevät ilmeisesti yhteen, mutta ne eivät liity täysin avaruussusi-sarjaan tai viimeisiin taistelijoihin, lukuun ottamatta sitä tosiasiaa, että ne kaikki ovat WH40k-universumissa.
#2
+13
AncientSwordRage
2012-01-25 15:35:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekä Eisenhorn- että The Horus Heresy -kirjojen tarkoituksena on tutustuttaa sinut jollain tavalla WH40K: hon.

Eisenhorn

Tämä on kolmen kirjan omnibus-yksityiskohta keisarillisen inkvisition eri puolia, jotka ovat kuin "avaruuspolitiikka", ja se todella antaa maun Grim Dark -ympäristölle kokonaisuutena. Se kattaa kaikki kolme inkvisitiosarjaa (Xenos, Malleus ja Hereticus) sekä muutamia ulkomaalaisia ​​(mukaan lukien Eldar), psyykkisiä voimia, korruptiota ja avaruusalusiaineita. em>

Tämä sarja alkaa Horus Rising -sarjasta ja pyrkii asettamaan osan oletetusta taustasta Warhammer 40K -universumin takana. Pohjimmiltaan näiden pitäisi olla ensimmäiset luetut kirjat, koska ne tapahtuvat 31. vuosituhannella, 10 tuhatta vuotta ennen nykyistä tarinaa. Olen toistaiseksi lukenut vain ensimmäisen kirjan, mutta se selittää asiat hyvin.

Ainoa syy, miksi olisin varovainen yrittäessäni lukea kaiken Horus-harhaopin, on se, että se on tällä hetkellä 18 / 24 / 49 kirjaa, keskeneräinen ja kirjoittamat useat kirjoittajat, joten kirjoitustavat vaihtelevat. Se käsittelee myös WH40K-taustan kokonaiskuvaa, joka keskittyy Space Marinesiin, eikä anna samaa henkilökohtaista tunnetta kuin Eisenhorn . Se kattaa kuitenkin joitain ulkomaalaisia ​​ja korruptiota. Se kulkee hyvin läpi WH40K-asetuksen suuren mittakaavan.

Mainitsen myös, että kaikilla koodeilla on armeijoiden "intro" -kuvaus, joka menee pitkälle täyttämään osansa maailmankaikkeus.

Toistan tämän suosituksen, mutta painotan vähemmän Horus Heresy -kirjojen lukemista julkaisujärjestyksessä. En ole lukenut joitain HH-kirjoja ja niistä, jotka olen lukenut, luin viisi ensimmäistä järjestyksessä ja muut mielivaltaisessa järjestyksessä. Kolme ensimmäistä kirjaa Horus Heresy -kirjassa menevät ehdottomasti yhteen ja järjestyksessä, joten suosittelen ensin lukemaan kaikki nämä kolme, jos haluat sukeltaa Horus Heresy -sarjaan. Mutta muille katsoin vain heidän kuvauksiaan ja arvosteluja Amazonista, wikipediasta ja hyvistä tiedostoista ja valitsin ne, jotka kuulostivat mielenkiintoisimmilta.
Minun pitäisi todennäköisesti muuttaa tätä vastausta. Yritän lukea kirjoja aina järjestyksessä, mutta toistaiseksi olen lukenut vain ensimmäisen kirjan.
"3st" = "30th"?
@Windle tarkoitan 31. sijaa
#3
+8
aramis
2011-05-14 22:44:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että luet yleiskuvan asetuksesta ennen sukellusta romaaneihin; romaanit eivät tee siitä hienoa työtä, koska ne on suunnattu ensisijaisesti pöytäpelien olemassa oleville faneille. Valitse sitten mikä tahansa omnibus ja siirry sieltä.

Löydät usein 40K-sääntöjen vanhemmat versiot edullisesti pelikauppojen käytetyistä roskakorista, ja siellä olevat universumin tiedot ovat paljon helpommin sulavia ja mahdollistavat löytämisen. suosimasi ryhmittymäsi helpompaa.

#4
+4
Raven13
2011-07-26 21:20:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Halusin vain lisätä, että aluksi on ehdotettu novellikokoelmaa Anna Galaxy polttaa johdannoksi WH40k-universumiin ja seuraa sitten etujasi sieltä. Aloitin henkilökohtaisesti LtGB: stä ja luin sitten Blood Ravens: The Dawn of War Omnibus , sitten sieltä Imperial Guard and Ultramarines -romaaneihin. Minusta oli toisinaan välttämätöntä etsiä verkossa puuttuvia taustatietoja (esim. Eldarin historia ja kulttuuri).

En ole koskaan kuullut siitä. Kiitos! Näen, löydänkö sen Kindle-laitteelleni.
#5
+3
Horus
2011-07-25 05:55:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eisenhorn / Ravenor

Ciaphas Cain: Imperiumin sankari / Ciaphas Cain: Imperiumin puolustaja, Sandy Mitchell

Space Wolf 1 & 2

Ultramariinit

Harmaat ritarit

Keisarin vasara

Gauntin haamut

Veri-enkelit

Verivarret

Mitä? Olen osa tämän kysymyksen tarkoitettua yleisöä (en ole koskaan lukenut mitään Warhammer 40k: stä), enkä tiedä, mitä vastauksesi tarkoittaa. Oletan, että nämä ovat otsikoita, mutta miksi minun pitäisi lukea nämä ja tässä järjestyksessä?
#6
+1
divided
2011-01-14 19:49:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En voi sanoa, että olisin koskaan valmistanut Warhammer-kirjoja, mutta kokemukseni mukaan aloitan kirjojen lukemisen aina sarjan alussa. Esimerkiksi: jos sarjan ensimmäinen julkaistu kirja on loppujen lopuksi kolmas kirja, koska kaksi esiosaa julkaistaan ​​vuosia myöhemmin, aloitan aina esiosista.

Sovittu. Siten lähestyn universumia. Mutta en näe paljon järjestystä näiden kirjojen kanssa.
Suurimmalla osalla heistä ei ole järjestystä aikajanalla. Toki, exterminatus-trilogia on peräkkäinen trilogia, ja Eisenhorn-kirjoilla on sekvenssi, mutta yleinen rivi ei ole.
Olen samaa mieltä ennakkolausekkeista yhdellä lisätyllä ehdolla: alkuperäisen kirjoittajan on kirjoitettava ne, muuten luin ensin "alkuperäisen" materiaalin, sitten esiosat. (En ole kuitenkaan lukenut yhtään Warhammeria.)
Kaikille: WH40K-kirjojen julkaistu järjestys ei liity vain tapaan, jolla se avautuu maailmankaikkeudessa, ja mustan kirjaston henkilökunta on laajalti kirjoittanut sen; ** tl; dr **: Sarjalle ei ole "alkua" eikä alkuperäistä kirjoittajaa.
#7
+1
Noah Custer
2012-11-05 03:48:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastauksena Gillesille ja Horukselle minun henkilökohtainen suositukseni alkaa keisarillisesta vartija-sarjasta, kuten vastaanottavat haamut tai maallikkokansat. Ne antavat sinulle perspektiivin tavallisesta ihmisestä. Sen jälkeen avaruusalus tai inkvisitioon perustuva sarja olisi viisasta. Veri-enkelit -sarja on suosittelen sen vahvan kuvan ja hyvän tarinan vuoksi. Sen jälkeen se on sinun tehtäväsi. Minulla on luettelo laajennettu versio Horuksen vastauksesta, josta on vähennetty muutama, jota en ole lukenut. Oma suosikkini oli Ravenor-sarja.

Ciaphas Cain: Imperiumin sankari / Ciaphas Cain: Imperiumin puolustaja Sandy Mitchell: Yksi suosikkisarjoistani. Juoni pyörii imperiumin sankarin ympärillä, joka uskoo olevansa pelkurina. Erittäin kevytmielinen muihin sarjoihin verrattuna.

Ultramariinit: Tavallinen avaruussarja, jossa on kunnian ja velvollisuuden teemat. Suuri maailma, mutta hahmot ovat hieman kuivia. Vihollisia ovat kaaos ja tyranidit.

Harmaat ritarit: Nautin myös tästä sarjasta. Harmaiden ritareiden ja heidän sotiensa peittäminen deamoneja vastaan. Se kattaa inkvisition ja sen menetelmät sekä sen suhteen harmaisiin ritareihin.

Gaunt's Ghosts: keisarillinen vartija-sarja, ystävieni keskuudessa sitä joko vihataan tai rakastetaan. Tätä sarjaa pidetään keisarillisen vartijan tarinoiden leivänä ja voita. Kokonaistuntuma on veljebändin tai toisen maailmansodan 2 sarjan tunne.

Veri-enkelit: Hieno tarina pari veljeä verienkeliegionissa. Luin omnibusin ja suosittelisin, että teet sen myös. On olemassa novelli, joka paljastaa toisen ulottuvuuden antagonistiksi.

Viimeiset ranskalaiset: Tämä romaani on keisarillinen vartijaromaani, joka kertoo rikosleegiosta ja päähenkilöstä Cagesta. Kattaa kaaoksen, tau ja nidit. Todella hyvä sarja.

#8
+1
Technomancer
2013-10-29 17:02:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska useat ihmiset ovat jo suositelleet, mielestäni "Eisenhorn" on upea Warhammer 40k -kirja ja on aika hyvä paikka aloittaa.

Nautin todella myös Word Bearers -sarjasta, joka alkaa nimellä "Dark" Apostoli ", jos haluat kaivautua Chaos Space Marinesin korruptoituneeseen maailmaan.

Blogissani olen itse tehnyt luettelon ehdotuksista uusille lukijoille, jotka haluat ehkä tarkistaa: Ehdotuksia uusille 40 000 lukijalle

#9
+1
Baconator
2014-04-15 02:58:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin pääsyä Warhammer 40k wikia -sivustolle ja tutkimaan vähän kustakin ryhmästä (merkinnän ensimmäiset kappaleet ovat yleensä yleiskatsaus kyseiseen artikkeliin).

Voit tehdä niin etsimällä vain muutamia tärkeimpiä ryhmittymiä ja lukemalla osan tai kokonaan näkyvän artikkelin. Esimerkiksi, jos pidät ihmisistä, etsi vain "Imperium of man" ja löydät artikkelin, joka sisältää yleiskatsauksen ihmisimperiumiin ja sen sisäisiin ryhmiin sekä luetteloon useista ihmiskunnan suurimmista vihollisista. Tämän artikkelin sisällä on luettelo suurimmista ulkomaalaisryhmistä.

"Useat vieraat lajit ja pimeät voimat (kaaoksen joukot, tyranidit, elldarit, pimeät elderit, orkit, tau, nekronit jne.) haastavat yhä enemmän Imperiumin ja ihmiskunnan hallitsevin paikka galaksissa ".

Sieltä lue vain mitä mielenkiintoisimmaksi. Horus Heresy kaaoksille ja avaruusalusille, Space Marine Omnibi -valikoima (ilmeisesti) avaruusalusille jne.

Ihmiset pitävät avaruusalusia mielenkiintoisimmista, joten suosittelen etsimään myös avaruusalusia. kirjat keskittyvät Space Marinesiin joka tapauksessa.

#10
  0
demonkoryu
2011-12-13 16:14:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eisenhorn, Gauntin haamut, avaruussusi, Horus Heresy, tässä järjestyksessä, karkeasti.

#11
  0
Jared Tritsch
2012-11-05 04:03:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloitin henkilökohtaisesti Anna Galaxy Palaa ja Caiaphas Cainin omnibuksilla. Sieltä menin Space Marinesiin Ultramarines-sarjan kanssa, jota seurasivat Soul Drinkers.

Mutta ylivoimaisesti suosikkini ovat olleet Eisenhorn -sarja ja Caiaphas Cain -romaanit.

#12
  0
Loken
2013-11-07 05:57:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen vasta hiljattain alkanut lukea Warhammer 40k: ta. Olen lukenut kaksi ensimmäistä kirjaa Horus-harhaoppi -kirjassa ja vaikka en aluksi ymmärtänyt joitain asioita, se myöhemmin selventää. Horus Risingin (ensimmäisen) puolivälissä minulla oli melko luja käsitys Warhammer 40k -maailmasta ja löysin kirjat helposti ymmärrettäviksi ja luettaviksi.

#13
  0
user3703438
2014-06-06 13:33:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten joku, joka nautti tietokonepelien pelaamisesta, mutta ei vielä pelannut pöytälevyä, ovat nämä suositukseni sen perusteella, miten seurasin sitä.

Aloita ensin Horus Heresy -kirjoista; Horus nousee, väärät jumalat jne. Käynnistä sitten Galaxy In Flames ja sitten Eisensteinin lento. Ensimmäisten kahden kirjan jälkeen sinulla on mielestäni kohtuullinen käsitys 40k: n universumista, kun otetaan huomioon Imperium of Man v / s Chaos ja miksi sisällä on petturilegioneja. Voit sitten siirtyä muiden xenojen eli Orkkien, Eldarien jne. Löytämiseen.

Kirjat ovat melko helppo lukea, mutta älä anna sen lykätä ketään, koska ne ovat melko poliittisesti keskittyneitä kietoutuneet yhteen hyvien kanssa kertomus.

Haittapuolena on kuitenkin mielestäni nöyrin se, että olen alkanut löytää "Imperium of Man" on huono organisaatio. Varsinkin kun Horus on lämpömestari vai olenko lukenut ne väärin jo ennen kuin Heresy alkaa. Tietysti Loken ja hänen toverinsa ovat edelleen hyviä tyyppejä :). Ehkä spoileri pahoillani :(

Joten mene Horus Heresy 1.-4. Kirjojen kanssa, jos olet kuin minä ja vain hämmentynyt W40k: n kehällä.

#14
  0
JT Thomas
2018-12-27 12:50:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kävellyt WH40K: n reunoja vuosia, ja sitten kaveri kaataa minulle joukon kirjoja, enimmäkseen eri sarjojen keskellä. Mitä voin tehdä tässä vaiheessa, on suositella mitä tahansa Dan Abnett tai Sandy Mitchell. Kummallakaan ei ole vaaraa voittaa Hugo, puhumattakaan Nebulasta, mutta molemmilla on ripustus, jos "repäisevä hyvä lanka". Yksi asia, joka erottaa heidät, on se, että he ovat kumpikin mallinneet sarjan olemassa olevasta historiallisesta fiktiosta sovittamalla sen WH40K-ympäristöön. Abnettilla on Gaunt's Ghosts -sarja, joka perustuu "Sharpe's ..." -sarjaan (wot sai alkunsa Sean Beanille), ja Mitchell perustaa Ciaphas Cainin, IMPERIUMIN HERON, McDonald'sin "Flashman" -sarjaan, joka on pohjimmiltaan Italia dekonstruktio. Sharpe. Olen lukenut joitain Abnettia, mutta vielä yhtään Gauntista. Korkea 9n luetteloni perustuu useisiin suosituksiin. Voin suositella Cainia varauksetta. 3/4 ensimmäisen omnibusin läpi, ja se on sekä hyvin kirjoitettu ja paikalla ympäristössä, että naurun mellakka.

Ne, jotka ovat perehtyneempiä kuin minä: onko siellä sarvipuhaltinta tai Aubrey / Maturin-pastiche?

Tämä on enemmän suositukseen perustuvaa kuin todellinen vastaus parhaaseen paikkaan aloittaa elinämä kirjat eivät ole hyviä, eivätkä nämä ole hyvä aloittaa, koska X. Myös viimeinen kappale näyttää olevan oma kysymys, joten olisi parasta, jos [muokkaat] sitä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...