Kysymys:
Miksi kosteushöyrystimien binaarinen kieli olisi niin erilainen kuin muiden koneiden tai droidien binaarinen kieli?
Robert Soupe
2015-08-09 22:09:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sarjassa Tähtien sota: Jakso IV Uusi toivo Owen Lars sanoo:

"Tarvitsen todella droidin, joka ymmärtää kosteushöyrystimien binäärikielen. "

Oliko hän vain liian täsmällinen mitä tarvitsi? (esim. "Tarvitsen vasaraa 3/4-tuumaisille nauloille")

Miksi se ei olisi?Tietokonepiirien 'binaarinen' kieli (käskyjoukko) voi nykyään vaihdella dramaattisesti valmistajittain.Tietenkin tänään lähes kaikki nykyiset ohjelmoinnit tehdään jollakin korkeamman tason kielellä.Mutta jos haluat tehokkaimman koodin, se on mutterien ja pulttien asentajan kieli.
Binaarinen ei ole kieli;se on aakkoset.Voisit koodata minkä tahansa kielen binäärisenä, kunhan saisit kaikkien sopimaan siitä, mikä numerosarja vastaa mitä kirjainta
Oletin, ettei hän yksinkertaisesti tiennyt, oliko se erilainen (koska hän ei todennäköisesti osaa itse "puhua binääriä", jos tarvitsee droidia aluksi), mutta hän tiesi tarvitsevansa sitä puhuakseen höyrystimille, joten on järkevääpyydä sitä.Jos droidi, joka osaa puhua höyrystimillä, voi puhua myös biljoonaa muuta, se on vain bonus.
@JasonBaker Binary * on * kieli Tähtien sota -universumissa.Se on kielidroidien käyttö.
Droid-kielet eivät ole verrattavissa ohjelmointikieliin.Ne ovat verrattavissa käyttöliittymiin tai yhteyskäytäntöihin.
[snip] - Ota se juttelemaan, kaverit.
Jostain syystä minusta tuntui (vain sekaannuksen lisäämiseksi), että "binaarinen" "binäärikuorman nostimessa" viittasi siihen, että droidi oli kaksi jalkaa ja / tai sillä oli kaksi kättä nostettavana, mutta ei viitannutkielelle, jota se puhui.
@Scott Se on täysin uskottavaa, vaikka se saattaakin olla ristiriidassa J.J.Abramsin kyselyniversumilla.
Seitsemän vastused:
#1
+49
Bamboo
2015-08-10 01:10:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Höyrystimien binaarinen kieli on erilainen kuin binääri, droidien kieli

Binary on spesifinen kieli, jota kutsutaan joskus droidspeakiksi,

Astromech-droidit, kuten R2-D2, kommunikoivat informaatiotiheän äänimerkkien ja pillien kielellä, joka tunnetaan nimellä Binary.

Se on ei "binaarinen", kuten käytämme sitä (liittyy numeroihin 0 ja 1). Vaikka kieli oli yhteinen kaikille astromekidroidille, sitä ei ilmeisesti standardoitu kaikissa muissa droideissa, koska tiedämme, että binäärikuormaajat tarvitsivat ohjelmointia:

"Höyrystimet! Sir, ensimmäinen työni oli ohjelmoida binäärikuormaajia - hyvin samanlainen kuin höyrystimissänne useimmissa suhteissa." ―C-3PO

Vaikuttaa siltä, ​​että höyrystimet, joita Lars ei kykene kommunikoimaan tavallisella droidin binäärikielellä ja käyttämään erikoistunutta "höyrystimien binaarikieltä". On myös mahdollista, että uudemmat koneet ovat ottaneet käyttöön binäärikielen, mutta nämä ovat yksinkertaisesti pelastettuja tai hyvin vanhoja malleja, joilla ei ole tätä kapasiteettia ja jotka vaativat erikoistunutta käännöstä.

Mielenkiintoinen vastaus.Lisään tämän vain "hauskanpitoa" varten, mutta vaikka puhuisimme vain 1: stä ja 0: sta (binaariset), on olemassa useita tapoja tulkita sitä korkeammalla tasolla (ohjelmointikielet).Oletin aina, että se oli kuin sanoisin, että höyrystimet käyttivät Pythonia, ja useimmat droidit käyttivät C #: ää ja hän halusi "Python" -droidin.Mutta tämä on paljon mielenkiintoisempaa.
Se on eräänlainen tapa, jolla FTP ja HTTP ovat "binaarisia" (ne siirtävät ykköksiä ja nollia), mutta eivät ole yhteensopivia keskenään.Niillä on erilaiset taustaprotokollat.Jos se olisi eläviä olentoja, viittaamme siihen "kielenä".
RL-protokollan termeillä yksittäiset protokollat voidaan luokitella binaariksi tai tekstiksi ... FTP ja HTTP ovat esimerkkejä tekstiprotokollasta, koska langan kautta lähetetyt datapaketit ovat kaikki ihmisen luettavissa olevaa tekstiä (esim .: `GET / HTTP / 1.1`) missä DNS ja SNMP ovat binääriprotokollaa, koska niiden paketit ovat pakattu symbolinen muoto.SNMP on hyvä esimerkki, koska se käyttää ASN.1: ää, joka voidaan koodata tekstimuodossa tai binaarisena.https://fi.wikipedia.org/wiki/Abstract_Syntax_Notation_One#Example ... Oletan, että SW: n binaarinen kieli on kuin ASN.1
@DangerZone He puhuvat koneiden ohjelmoinnista, mikä vastaa raaka konekoodia heidän universumissaan.Joten minulle se on enemmän kuin ero x86 vs ARM vs AVR vs 68k vs Sparc vs MIPS välillä ... Silti universumissamme ohjelmointirajapinnan paljastamista kuten SW-universumissa pidettäisiin kriittisenä tietoturvavirheenä.Sitten taas selaimet altistavat itsensä javascriptille, joten kuka minä olen valittanut.
Erikoistunut API.Höyrystimillä ei todennäköisesti ole paljon puhuttavaa, joten antamalla heille täyden valikoiman normaalia droidiyhteyskykyä olisi kuin antaa leivänpaahtimellesi täysin varustettu käyttöjärjestelmä.Siinä ei ole järkeä.Erikoissovellus kulkee käsi kädessä erikoistuneen (ohjelmointikielen) kanssa.
#2
+31
Philipp
2015-08-09 23:17:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maailmassamme on monia, monia ohjelmointikieliä. Kaikkia tietokoneistettuja järjestelmiä ei voida ohjelmoida kaikilla kielillä. Monet voidaan ohjelmoida vain yhdellä erikoiskielellä.

Näyttää siltä, ​​että Tähtien sota -universumi ei ole löytänyt ratkaisua myöskään tähän yhteentoimivuusongelmaan. Ilmeisesti kosteushöyrystimet on ohjelmoitu binaarikoodiin, joka ei ole aivan Star Wars -vastaava Java, vaan pikemminkin jotain ainutlaatuista ja omaa.

Binaarinen ei ole koodi tai ohjelmointikieli, eikä se liity tavallisesti ajattelemiemme 0: n ja 1: n merkkijonoihin.Se on todellinen kieli, nimeltään binääri, jota puhuvat droidit Tähtien sota -universumissa.(Artoo: n aiheuttamat äänet ovat binaarisia.) Joten näyttää siltä, että kaikki Tähtien sota -universumin droidit eivät puhu samaa versiota binaarista, mutta ehkä vastauksesi voisi tehdä selvemmäksi, että tämä on todellinen kieli, eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa.ohjelmointi.
Se kuulostaa uudelta naurettavalta jälkiseurannalta, kuten parsekit.
@Gaius Mitä perustellaan jälkikäteen?Tätä linjaa ei ole tutkittu paljon.Kuulemme droideja puhuvan kuultavaa kieltä toisilleen ... sitä satunnaisesti kutsutaan binääriksi.Kieltä, jota useimmat humanoidilajit puhuvat, kutsutaan "perus".Tähtien sota -universumissa ei ollut hienoa nimetä kieliä, näyttää siltä.
@Rori "Jälki-perustelu" on tässä muita kuin elokuvalähteitä, jotka omistavat elokuvadialogille merkityksen, joka ei näy elokuvassa.[Tähtien sota -wiki -sivu Binaarissa] (http://starwars.wikia.com/wiki/Binary) mainitsee vain kirjan, joka on julkaistu yli kaksikymmentä vuotta ANH: n jälkeen.Tämä vastaus ei vaadi lainauksia elokuvan ulkopuolelta - tämä vastaus on itsestään selvä itse vuoropuhelusta, "binaarisen" määritelmästä suhteessa tietokoneisiin ja tavasta, jolla binaaritietokoneet toimivat.
@recognizer Ah, mielenkiintoista.Mielestäni selitys siitä, että binääri on kieli, jota droidit puhuvat, on järkevämpi vuoropuhelun kanssa.Lars sanoo "* ymmärtää * binäärikielen", "ei" voi ohjelmoida binäärikielellä ".Tämä sopii muuhun meillä olevaan tietoon: kuulemme kaikenlaisia droideja kommunikoimalla kielellä, jonka kuulemme Arton puhuvan elokuvissa.Orgaanisilla aineilla on Galactic Basic lähes universaalina kielenä, joten ei ole hullua, että droideilla olisi binaari lähes universaalina kielenä.Myös [kaanon] (http://starwars.wikia.com/wiki/Binary/Canon) -linkki on parempi.
#3
+15
Jason Baker
2015-08-10 01:36:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä kohtaus on hieman pidempi romaanissa:

"Tarvitsen", [Owen Lars] murtautui sisään, mikä osoittaa Threepion vielä lukemattomien toissijaisten toimintojen, "a" droidin, merkityksellisen piittaamattomuuden. se tietää jotain itsenäisesti ohjelmoitavien kosteushöyrystimien binaarikielestä. "

" Höyrystimet! Meillä molemmilla on onnea ", Threepio vastusti. "Ensimmäinen ensisijainen postitus 1 oli binaaristen kuormankäsittelylaitteiden ohjelmointi. Rakenteeltaan ja muistitoiminnolta hyvin samanlainen kuin höyrystimilläsi.

Tähtien sota , luku 3

Vaikka Threepio neuvottelee elämästään, tarkoitamme, että olemme ottaneet kaiken, mitä hän sanoo, jyvällä suolaa, hänen viittaus muistitoimintoon viittaa siihen, että kosteushöyrystimet ja kuormanostimet hyväksyvät erilaiset ohjeet kuin muun tyyppiset droidit.


1 Olisiko se sitten hänen toinen tehtävänsä?

+1.Minulla on yhtäkkiä halu alkaa käyttää "ensimmäisen post-ensisijaisen" sijasta toisen sijasta joka päivä keskustelu.
Vitsin menettämisen vaarassa, kai "peruskoulu" tarkoitti tässä jotain peruskoulutusta.
Sovittu;huomaa edellinen rivi toissijaisista toiminnoista.Luulen, että hän viittaa ensimmäiseen työhön, jota ei ole erityisesti suunniteltu tekemään.
Kirjailuvastaus, jota Richard ei kirjoittanut?Kuinka droll!
@WadCheber Itse asiassa tällä sivustolla näyttää olevan useita ihmisiä, joilla on kirja.Melko sattuma?
#4
+10
Engineer
2015-08-10 04:13:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuvittelin sen eräänlaisena sovellusliittymänä, kuten se on lisännyt toimintoja kalibrointien hienosäätöön. Esimerkiksi useimpien droidien binaarikieleen sisältyisi "märkä", mutta kosteushöyrystimen olisi oltava paljon tarkempi, ja voi käyttää erityistä nimikkeistöä, jos esimerkiksi jäljitetään muita kaasuja jne.

Tajusin, että käytin 15 minuuttia ajatellessani ainutlaatuista uskottavaa selitystä elokuvan hahmolle, joka on sanonut linjan laitteelle, jota ei ole koskaan ollut olemassa, sovitetusta kielestä, johon jollakin muulla sovitetulla olennolla voisi olla syytä ollasanokaa antamasi vastaus ja miksi se auttaisi toisen valmistetun laitteen meikkikielen tuntemista.
Hyvin käytetty aika :-)
Vielä hyödyllisempi kuin Donald Trumpin apologettina vietetty aika.
Silloin olisit voinut viettää huolellisesti 9 × 9-numeroruudukon täyttämisen.
Kiitos kaikille äänestyksistä!Tuskin odotin saamani vastausta, ja minua kutittaa, että kaikkien mielestä viesti on hauska.Minusta tuntuu siltä, että kissa huomaa, että se on Internet-meemi.:))
#5
+8
AJFaraday
2015-08-10 15:41:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maaplaneetalla on nykyään valtava määrä binäärikoodausstandardeja.

  • Perustuu 6, 8, 16, 32 tai 64-bittisiin ryhmittelyihin
  • Koodaukset tietyille merkistöille (differnet-kielille), on koodauksia, jotka sisältävät yksinkertaisia ​​
  • vähäiset tiedot (kuten mittakaavan lukeminen) monimutkaisempiin video-, valokuva- ja äänikoodauksiin.
  • Eri valmistajat (esimerkiksi Microsoft Office muuttaa tiedostokoodaustaan ​​välttääkseen muiden valmistajien ohjelmistoja lukemasta tiedostoja).

Jos tosielämässä , emme voi keksiä yhtä standardia kaikelle. Kuinka monien maailmojen galaksi, valtava määrä lajeja, joilla kullakin oletettavasti on erilliset ajattelutavat, monilla kielillä ja valmistajilla, saisi aikaan yhden standardin mukaisen binäärikoodauksen?

34-bittinen koodaus?Onko se kirjoitusvirhe "32": lle?
@DougWarren Kyllä, se oli.Korjattu nyt.(Vaikka 34-bittinen on mahdollista. Ei ole mitään erityistä syytä, miksi sitä ei tapahtuisi).
@AJFaraday - todellakin.36-bittiset sanat olivat kerran [yleisiä] (https://fi.wikipedia.org/wiki/36-bit)
Microsoft Officen osalta Office Open XML on ollut avoin standardi lähes vuosikymmenen ajan, ja se on oletusarvo Office> = 12: lle.
#6
+6
jrrk
2015-08-10 18:07:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Binaarikieli ja konekieli ovat synonyymejä. Eri koneet tarvitsevat eri kieliä. Alimmalla tasolla tämä on mielivaltainen päätös siitä, kuinka binaaristen numeroiden ryhmät kootaan ohjeiksi. Ylemmällä tasolla olisi, mitä oheislaitteita on liitetty ja millaista käyttöliittymää tarvitaan heidän kanssaan puhumiseen. Jos haluat ajatella binaaria todellisena kielenä, on olemassa useita rinnakkaisuuksia ihmiskielien kanssa, esimerkiksi sanojen jakaminen foneemeiksi, kuinka monta symbolia aakkosessa on, mikä on kielioppi ja niin edelleen.

Siitä, miksi kosteushöyrystimien tulisi vaatia epätyypillistä kieltä, voi olla useita syitä, optimoinnit maksimoida yhteensopivuus aurinkopaneelitekniikan kanssa, maksimoida akun käyttöikä, tarjota luotettava valvomaton käyttö pitkäksi ajaksi.

#7
+6
DaaaahWhoosh
2015-08-10 18:33:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On mahdollista, että Owen työskenteli yksinkertaisesti C-3PO: n kykyjen luettelossa. 3PO selitti kuinka hän osasi puhua monenlaisia ​​kieliä; tästä on vähän hyötyä Owenille. Ainoa taito, jonka hän tarvitsee droidin tietää, on se, joka tekee heistä hyvän kosteuden viljelijän. Sitä hän kertoo 3PO: lle: voit olla paras droidi orgaanisten aineiden kanssa puhumiseen, mutta jos et saa koneitani toimimaan, et ole minulle hyötyä. Viittausta binaariseen kieleen käytetään yksinkertaisesti osana 3PO: n kielitaitoa ja haluttua kosteushöyrystimien käytön taitoa.

On myös syytä mainita, että droidit eivät aina ole luonnollisesti hyviä puhumaan muiden koneiden kanssa, aivan kuten ihmiset eivät ole kovin hyviä puhumaan apinoihin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...