Kysymys:
Mistä LOST About kertoi?
edelwater
2011-01-21 04:26:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsoin jokaisen jakson. Keskustelin jokaisesta jaksosta. Loppujen lopuksi kaikki selitettäisiin, mutta olen hämmentynyt siitä, mitä tapahtui viime jaksossa:

He olivat kaikki kuolleita ensimmäisestä päivästä lähtien omaa mielikuvitustaan ​​tuottamat harhautukset. Ei aikamatkaa, ei ufoja, ei rinnakkaisulottuvuutta, ei mitään, vain "kuollut".

Onko tämä tarkka arvio tapahtuneesta? Vai kaipasinko viimeisen jakson todella suuren selityksen?

Tuottajat ovat hylänneet tulkintasi lopusta. Katso http://blastr.com/2010/05/abc-clarifies-that-everyone-on-lost-was-not-dead-the-whole-show.php.
Tony Meyerin vastaus on kuollut (voin vahvistaa, että hän on tehnyt paljon tutkimuksia näyttelyn historian aikana). Tuottajien oli tarkoitus ymmärtää, että kauden 6 "sivusuuntainen maailma" oli puhdistamot, mutta ei koko esitystä.
@jsbangs kiitos, etten ollut lukenut sitä aikaisemmin!
Suuri kysymys. En ollut koskaan itse ymmärtänyt loppua.
@edelwater - kaipasinko ufoa joissakin jaksoissa?
@zipquincy: se oli yhden sanan yhteenveto N teoriasta, että he olisivat jotenkin tekemisissä ulkomaalaisten kanssa, että saari oli UFO jne ...
Mitä se koski?Se oli noin kuusi vuodenaikaa, anna tai ota.
Voisin olla väärässä, mutta mielestäni kyse oli tarpeeksi ihmisten vakuuttamisesta katsomaan, että tekijät voisivat ansaita rahaa mainoksista.
Neljä vastused:
#1
+62
Tony Meyer
2011-01-21 07:05:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

He eivät olleet kuolleet koko ajan. Christian Shepard sanoo sen nimenomaisesti Jackille kirkossa. Lento-onnettomuus tapahtui, kaikki saarella tapahtui ja niin edelleen.

Kun saarella asuvat ihmiset (etenkin karkotetut) kuolivat (päästyään saarelta ja eläneet joillekin elämänsä), he tuli puhdistamoon universumiin ("sivuttain universumi, johon kausi 6 välähti). Koska he jakoivat elämässään niin äärimmäisiä kokemuksia, he loivat tämän universumin yhdessä "tapaamispaikkana" ennen siirtymistä eteenpäin.

Ennen kuin he kaikki pääsivät eteenpäin, heidän täytyi käsitellä viipyviä kysymyksiä tosielämässä (esim. Kate: murha, Jack: isyys). Kun se oli tehty, he voivat vapaasti siirtyä yhdessä lopulliseen kuolemanjälkeiseen elämään (mitä se sitten onkaan). Kun kaikki saarelta saapuivat, se auttoi (tavallaan buddhalaisella tavalla) kaikkia käyttämään kokemuksiaan elämästä edistyäkseen asioissaan.

(Viimeisten hyvitysten jälkeinen kuva ei sisältynyt Cuse / Lindelof, joten sitä ei tule ottaa huomioon).

Saari oli eräänlainen astia (pullo) tärkeälle energialle - jos valo sammuu, tapahtuu pahoja asioita (esim. maailma, hyvyyden loppu, kuoleman jälkeinen maailma Koska valo oli saarella, sillä oli paljon outoja ominaisuuksia (esim. Sähkömagneettisuus), joita tutkittiin esityksen aikana. Monet muut oudot ovat seurausta Dharma-kokeista.

Osa saaren mysteeristä on, että sillä on aina "suojelija" (esim. Äiti, Jacob, Jack, Hurley). Suojelijan tulee laatia tiettyjä sääntöjä siitä, miten asiat voivat toimia saarella - näimme säännöt, jotka liittyivät erityisesti Jaakobiin ja "Musta ihmiseen".

Mitä siinä oli kyse: se koski suhteita - etenkin isä / lapsi -suhteita, mutta myös muita (paljon hyvää scifiä on!). Juoni käsitteli tätä salaperäistä saarta ja ihmisiä, jotka yrittivät tarttua sen sisältämän voiman hallintaan, mutta esitys käsitteli todellakin hätätilanteita ja kuinka he käsittelivät erilaisia ​​hahmojensa puutteita.

Bravo vastauksessasi. Vihaan, että ihmiset hämmentyvät näyttelyn lopusta, mutta sen oli tarkoitus olla sekava esitys koko ajan.
Kiitos, että muutit täysin suhtautumistani näyttelyn loppumiseen. Minulla oli sama käsitys kuin @edelwater: llä ajattelemalla, että koko ajan he olivat olleet kuolleita (mikä sai minut vihaisemmaksi, koska tuottajat olivat kumoaneet tämän teorian näyttelyn alussa). Nyt olen vain surullinen siitä, kuinka paljon löysäpäitä he ovat jättäneet. Hyvä vastaus!
@BrentonTaylor: kyllä, en oikeastaan ​​ymmärrä, miten ihmiset voisivat ajatella, että loppu tarkoitti heidän olevan kuollut koko ajan. Sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota ajatellaksesi sitä, ja jos et kiinnitä huomiota Lostiin, sinusta puuttuu asia.
Pidän tästä vastauksesta erittäin paljon. Luin kuitenkin jostain, että LOST ei koske tarinaa ... Kyse on _ miten tarina kerrotaan_
Mies!Nyt minun täytyy vetää LOST takaisin ja katsella sitä uudestaan.Olet inspiroinut minua.Kiitti!!!LOL
#2
+3
Xaetherium
2011-01-21 04:40:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ryhmä ihmisiä, joilla on voimakkaasti kudottu elämä, joka on myös hyvin kudottu hyvin salaperäiselle saarelle (salaperäinen kuin taikuudessa, aikamatkailussa, hirviöissä jne.).

Juoni on hyvin monimutkainen, mutta se on kohtuullinen yhteenveto.

kiitos vastauksesta, ymmärrän sen osan :) kuitenkin "miksi" ja "sen mysteerin loppu" (esim. katso kaikki avoimet kysymykset LostPedia.com-sivustolta ... joten SELITTÄÄ kaikkea jokaisessa jaksossa, mikä on itse asiassa kysymykseni: Kirjoittajien vastaus, kuten näen sen viimeisestä jaksosta, on yksinkertaisesti: he keksivät kaiken mielessään, koska he olivat kuolleita ... (?) (tämä on kysymys)
Ehkä ymmärsin kysymyksen väärin - otin kysymyksen jollekulle, joka harkitsi esityksen katsomista ja yritti nähdä, onko se mielenkiintoinen, eikä joku, joka etsii selitystä (ei niin hienolle) loppu.
No ... virne ... koska olet nähnyt sen ... mikä oli koko sarja oikeastaan ​​siitä, että katsot sitä takaisin?
#3
+1
MPelletier
2011-01-21 05:22:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näen kaksi mahdollisuutta:

  • Limbo
  • Jaetut todellisuusajat aikamatkailun vuoksi (saari on uponnut yhteen todellisuuteen), tietoisuuden kulkeminen näiden kahden välillä, mielenrauhaa ja hyväksyntää kaikille. Mutta se ei selitä Christianin paluuta kuolleista.

Joten lopulta ei ole vastausta. Uskon, että kirjailijat halusivat JJ Abrams .

MUOKKAA:

Minulla oli myös tämä teoria alusta alkaen: Kaikki hahmot ovat hukassa tai menettäneet jotain tärkeää. Loppujen lopuksi he löytyvät siitä, että he ovat jälleen rauhassa elämässään.

joten en voi merkitä vastausta vastaukseksi?
Ymmärrän, että näyttely oli enemmän Cuse / Lindelofin kuin Abramsin ajoneuvo, vaikka hän oli siellä alussa.
@TonyMeyer: Luotan siihen enemmän kuin itseäni, koska minulla on vain vähän tietoa Lostin taustalla olevasta kirjoitusprosessista. Muokkaa välitöntä.
@edelwater: näki juuri kommenttisi. Se, että vastausta ei ole, voi olla vastaus;)
#4
+1
Lauren Louise
2011-10-18 16:07:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katselen laatikkoa uudelleen asetettuna saadaksesi vihjeitä. Charlien käsivarrella kaudella 1 hän on "tatuoinut käsivarteensa" Elää elämää silmät suljettuna "?? Niin totta.

Uskon, että esitys on puhdistuslaitos. Flash-eteenpäin ennen kaatumista näkyy kuinka kukin hahmo kamppaili itsensä kanssa eivätkä olleet onnellisia edellisessä elämässään. Jack ja hänen isänsä, Jackin avioliitto Sarahin kanssa, kun hän ei ollut rakastunut häneen. Kate ja hänen lapsuus / vaikeudet lain kanssa ja katumus lapsuudenystävänsä kuolemasta. Sayid ja hänen suurimman rakkautensa kuolema ja irakilainen oleminen, Lockella oli ongelmia isänsä kanssa, eikä hän pystynyt kävelemään entisessä elämässään asettamaan hänet takaisin, aurinko ja Jin putosivat pois rakkaudesta, eivät olleet onnellisia ja tulleet ihmisiksi, joita he eivät halunneet olla. Hurley voitti loton ja pahoja asioita alkoi tapahtua hänelle, Charlie'lle ja hänen huumeriippuvuudelleen ja suhteelle veljensä kanssa. Claire halusi antaa lapselleen anteeksi ja hänelle kerrottiin Michael ja Walt pakottivat Wa: n kuoleman yhdessä lts äiti. Boone ja Shannon eivät kunnioittaneet tai arvostaneet toisiaan entisessä elämässään. Desmond, Penny ja Penny isä.

Nämä hahmot heijastavat selvästi, että nämä ihmiset eivät olleet onnellisia elämässä. Ehkä kohtalo oli vienyt heidät yhteen ja asetettiin, että heidän oli muututtava parempaan suuntaan. He olivat kaikki hyvällä tavalla tavalla tai toisella.

Luulen, että kaatuminen tapahtui ja että he olivat elossa. He olivat jumissa taivaan ja helvetin välisessä rinnakkaisessa maailmassa melkein. Jaakob ja hänen veljensä olivat kuin Kain ja kykeneviä ja Jumala tai perkele. Musta savu tuli viemään ihmiset pois, kun aikaa oli kulunut. Se oli saari puhdistaa heidän sielunsa ennen kuolemaa. Se haastoi jokaisen ihmisen kohtaamaan puutteensa ja vapautumaan kaikista peloistaan.

Saari muutti nämä ihmiset takaisin hyviksi ihmisiksi, jotka he olivat kerran. Heidät vapautettiin lopulta parempaan elämään.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...