Kysymys:
Miksi ihmiset lähtivät alkuperäiseltä planeetalta perustamaan pesäkkeitä?
Mark Rogers
2011-01-20 23:27:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katselin melkein jokaista BSG: n jaksoa, mutta en muista, miksi ihmiset lähtivät kotimaailmastaan ​​löytääkseen Caprican ja muut pesäkkeet. Oletan, että se on joko ydinholokaustia, saastumista tai protonisylinterihyökkäystä.

Voiko joku päivittää muistini siitä, mikä saa ihmiset hylkäämään alkuperäisen planeettansa?

Kahdeksan vastused:
#1
+45
Slick23
2011-01-20 23:53:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Okei, luulen, että minulla on vihdoin tämä:

 1. Ihmiset kehittyvät Kobolissa
 2. Ihmisylonit asuttavat 13. siirtomaa "maapalloa" ja alkavat lisääntyä luonnollisesti
 3. 2000 vuotta myöhemmin, tuntemattomien onnettomuuksien jälkeen, tapahtuu suuri siirtolaisuus 12 pesäkkeeseen
 4. Ylösnousemustekniikka putoaa ajan myötä 13. siirtomaa
 5. Lopulta, tietäen jotain pahaa, on tapahtumassa, Viimeinen Viisi rakentaa uuden ylösnousemusaluksen Maan ympärille ja tuo ylösnousemustekniikan takaisin
 6. Mekaaniset sylinterit hyökkäävät maata vastaan ​​ja viimeiset viisi herätetään ylös / li>
 7. He yrittävät varoittaa 12 muuta siirtokuntaa, mutta suhteellisuusteorian takia on kulunut tuhansia vuosia ja siirtomaajat ovat sotkeutuneet mekaanisten sylintereiden sotiin
 8. Rauhansopimus on tehty mekaanisilla pylväillä
 9. 40 vuotta myöhemmin sylinterit hyökkäävät ja tuhoavat 12 pesäkettä ihmissylonihybridien johdolla.
 10. Vuosien etsinnän jälkeen 12 pesäkkeestä selviytyneitä löytää 13 Siirtomaa, se on edelleen ydinjättömaa.
 11. Eloonjääneet löytävät ja siirtävät maapallomme, 150 000 vuotta menneisyydessä.
 12. Ihmisestä ja sylinteristä syntynyt lapsi, Hera, muuttuu mitokondrioksi. aatto maapallollamme.

Jos minulla on väärä aikajana, jätä kommentti ja muokkaan niin, että se on ajan tasalla.

Olet väärässä. En sovi kommenttiin, joten aion vastata.
Paremmin? Vaikuttaa oudolta, että he kutsuvat sitä 13. siirtomaksi, jos se tapahtuisi ennen 12 muun perustamista, eikö niin?
Aivan se näyttää oudolta. Sinun tulisi mainita, että mekaaniset syklonit eivät saapuneet maapallolle muualta. Olen melko varma, että ne joko rakennettiin maan päälle. Artikkelissa mainitaan, että heidän löytämänsä sadanpäämies oli "aiemmin tuntematon malli". Kummassakin tapauksessa on tiedettävä, että se on erilainen joukko sadanpäämiehiä.
miksi sen nimetty 13. siirtomaa .. asuttanut 12 siirtokuntaa, unohtanut maan, muistanut sitten muinaisista lukemista ja nimeänyt sen uudelleen 13: ksi, kadonneeksi ja löydetyksi tapaukseksi.
2 ja 3 on vaihdettava. Suuri onnettomuus sai kaikki pakenemaan Kobolista. 12 ihmisen pesäkettä, yksi sylinteriä.
Kun ihmiset ja humanoidisylinterit elivät Kobolissa, ne jaettiin 13 heimoon. En usko, että viitataan maapalloon näyttelyn 13. siirtomana. Kun muut 12 heimoa lähtivät Kobolista ja asettuivat 12 muulle planeetalle, he kutsuivat heitä siirtomaiksi.
Sinulta jäi 13. Se kaikki tapahtuu uudelleen. :)
Luulen, että tämä kysymys kysyy: Mikä on suuri onnettomuus, joka aiheutti maastamuuton Kobolista?
#2
+16
Daniel Bingham
2011-01-21 00:34:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suuren maastamuuton syytä ei nimetä. Kolmetoista heimo lähti 2000 vuotta ennen suurta maastamuuttoa Battlestar Wikin mukaan. He olivat humanoideja heidän poistuessaan. Mutta ne olivat kehittyneet Kobolin ihmisten luomista mekaanisista sylintereistä. Lopulta ne tuhoutuivat heidän omilla mekaanisilla sylintereillään (sadoilla). On epäselvää, onko kyseessä sylonin tai sadanpäämiehen uudelleen keksiminen. Ajattelin aina, että se oli keksintö.

Ajattelin myös aina, että Suuren Exoduksen syy oli sylinterin - ihmissota. Tiedät koko "tämä kaikki on tapahtunut aikaisemmin ja kaikki tapahtuu uudelleen". Battlestarin sykli on:

 1. ihmiset keksivät sylinterit
 2. sylinterit kapinoivat
 3. sylinterit muuttuvat ihmisiksi
 4. ihmiset keksivät sylinterit
 5. huuhtele, toista

Suuri Exodus

Kolmetoista heimo

Juuri tätä ajattelin alun perin katsellessani Kobolin kaarta. Olin erittäin pettynyt siihen, että he ohittivat tämän idean ja jatkoivat tyhmää enkeli-asiaa.
#3
+9
Shervin
2013-10-08 02:46:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

&-sekoituksia näyttää olevan paljon universumin yleisestä juonesta / aikajanasta, joten yritän parhaani selittää tämän:

 1. Päällä Kobol: Ihmiset kehittyvät luonnollisesti ( sikäli kuin tiedämme ) ja on olemassa 12 ihmisen "heimoa", jotka luovat omat sylinterinsä ( tulossa 13. heimoksi )

 2. Täällä paratiisissa asuivat "Man & Gods".

 3. Tässä mainitut jumalat ovat itse asiassa ensimmäisiä luonnollisesti kehittyneitä ihmisiä (kuten me olemme kertoi) & "Mies" viittaa humanoidisiin syloneihin ... Koska koko siirtomaauskonto perustuu Cylon (13. heimo) -dokumentaatioon. ( Selvitetty sen jälkeen, kun Ellen palasi BSG: hen - Athena mainitsi myös: "Tiedämme uskostostasi enemmän kuin sinä ..." etsiessäsi Kobolista Athenan hautaa ) TAI vahvat> Nämä jumalat, olisivat voineet olla ihmisiä, jotka väittivät olevansa jumalia sylinterien luomisen yhteydessä, ja heistä tuli ajan myötä jopa "väärät jumalat" ihmisille, nimittäin Athenalle, Apollolle, Afroditelle jne. ( VOI VOITA selittää epätoivonsa 12 heimon &in maastamuutosta heidän täydellisen epäonnistumisensa) vuoksi, tästä on jälleen keskusteltava ...

 4. Kobolin tässä vaiheessa tuntematon tapahtuma ( todennäköisesti erimielisyys cylon & -miehen välillä ) aiheuttaa "13." heimon (sylinterien) karkottamisen Kobolista.

 5. 13. heimo saavuttaa kaukaisen planeetan ja kutsuu sitä "maaksi" (Cylon Earth).

 6. "Yksi tosi Jumala" "rankaisee" 12 heimoa synneistään. & väittää olla "jumalia" kuin "Jumala käänsi selkänsä Kobolille" ( mainitsi pää 6 Baltarille e on Kobol ) ja koe apokalyptinen katastrofi ( Kuten Mind 6 selitti Baltarille ) & pakotetaan karkottamaan itsensä.
  Tämä voi johtua ihmisten synnistä, jonka & kieltäytyi hyväksymästä Cyloneja tuntevaksi olennoksi (sieluineen) * (Tämä osa on avoin ehdotuksille, koska sitä ei koskaan selitetä esityksessä, ja meille kerrotaan vain, että jumala rankaisi miestä Kobolissa)

 7. Siihen mennessä 13. kolonien heimo ( joista on nyt tullut humanoideja &ista syntyy luonnollisesti ) ovat luoneet omat mekaaniset palvelijansa, jotka kapinoivat heille

 8. Ennen tätä kapinaa "viimeinen 5" (Anders, Tory, Tigh, Ellen & Tyrol) varoitetaan. ( Sillä, jonka Sam väittää olevansa enkeleitä, jotka vain he näkivät ). ( "Ellen, näitkö miehen, näin naisen ..." ) Tämä on todennäköisesti viittaus Head 6 & Head Baltariin, jotka näkyvät Baltar & Sixille koko esityksen ajan.

 9. Viisi "uudelleen luomista" ylösnousemusta ( kuten Anders mainitsi jälleen - Tämä tarkoittaa, että 13. heimo oli itse asiassa humanoidi pitkään, mutta ei voinut lisääntyä luonnollisesti Kobolissa , ja se voi olla syy heidän pakkosiirtolaisuuteensa, koska ihmiset olivat joko kateellisia tai ajattelivat sen pilkkaavan, koska lisääntyminen on yksi Jumalan käskyistä )

 10. Ylösnousemuksensa jälkeen he aikovat palaa kadonneiden veljiensä &in 12 heimon sisaren varoittamaan heitä siitä, että heidän PITÄÄ kohdella mekaanisia luomuksiaan ystävällisesti &in oikeudenmukaisuutta välttääkseen holokausti, jonka he kokivat "Cylon Earthilla"

 11. Koska he matkustivat sub-light-nopeudella, heillä kului tuhansia vuosia päästäkseen 12 pesäkkeeseen, ja saapuessaan he tajusivat olevansa liian myöhässä & t perillisveljet &-sisaret ovat jo &-sotaa robotti-Cylonsin kanssa (luotu Caprica-sarjassa).

 12. Aikana 12 pesäkkeen robotti-Cylons yrittää luoda humanoidimalleja, mutta ovat saavutettu vain hybridien luomisella ( Anders mainitsee myös tämän)

 13. Tämän vuoksi sodan lopettamiseksi viisi henkilöä päättävät antaa (12, 13-1 ) humanoidimallit syloneille (1 kutakin heimoa kohti & antaa heille ylösnousemuksen, kun he myöskään eivät kyenneet luomaan luonnollisesti ( puuttuu myötätuntoa &-rakkaudesta, kuten heidän kobolilaiset esi-isänsä kerran tekivät )

 14. Juuri tässä vaiheessa he esittävät nämä humanoidimallit ajatuksella yksinäisestä rakastavasta Jumalasta ( mahdollisesti yrittäen antaa heille mahdollisuuden lisääntyä luonnollisesti mutta varmasti välttääksesi sitä, että 13 mallia jumaloisi luojiaan omien esi-isiensä tavoin, kun ihmiset kerran tekivät ( ), jonka Cavel mainitsi Ellenille hänen ylösnousemuksestaan ​​New Caprican jälkeen ) (myös siksi, että jos he olisivat tosiasiallisesti olleet yhteydessä "enkeleihin" (olivatpa ne Baltar & 6: n muodossa vai eivät), he todella Uskoivat samaan Jumala, jonka Baltar tulee hyväksymään).

 15. John / Cavel, kieltäytyessään hyväksymästä hänen sisäänsä upotettua "ihmisluontoa", vaikuttaa kaikkein inhimillisimpään ominaisuuteen o f mustasukkaisuus & tappaa Danielsin koko linjan; ansaan luojansa. & tukahduttaa heidät, istuttamalla niihin väärät "inhimilliset" muistot ja esittelee heidät 12 siirtokuntaan yksittäisinä ihmisinä osoittaakseen heille, että ihmiset OVAT todella julmia ja luontaisesti pahoja. ( Hän on saattanut tehdä samoin myös muiden 11 mallin kanssa poistaakseen muistinsa totuudesta toteuttaakseen "suunnitelmansa" .

 16. Esitys alkaa ...

Joten kuten näette, Cylons olisi voinut alun perin luoda ylösnousemuksen ensin Kobolille (oletus), ja se aiheutti heidän karkottamisen. Cylon Earth he lopettivat Ylösnousemuksen, kunnes "enkelit" ilmoittivat viidelle heille luomaan sen uudelleen pelastamaan heidät ja pääsemään 12 pesäkkeeseen.

Tiedämme myös, että Athenen hauta Kobolissa on todellinen, ja siinä oli 12 heimojohtajan 12 ruumista, jotka mahdollisesti tiesivät Cylon Earthin sijainnista, ja pysyivät siksi Kobolissa välttääkseen 12 siirtokuntaa ikuisesti. todellisen totuuden tunteminen & palaa maalle kostaa heidän mekaanisia orjiaan vastaan.

Nämä pienet asiat ovat kaikki keskusteltavissa. Moniin pieniin asioihin ei ole todellista vastausta.

Edellä mainituista 15 kohdasta kuitenkin keskustellaan ja mainitaan enimmäkseen tavalla tai toisella esityksessä. ( Olen toistanut ohjelmaa noin 10 kertaa ja tosiasiassa merkinnyt jutut ylös ... Kyllä, olen pakkomielle )

#4
+5
Goodbye Stack Exchange
2011-01-20 23:53:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sitä ei ole koskaan tehty selväksi itse sarjassa. Kobol hylättiin selvästi, mutta syytä ei sisällytetty kertomukseen, tai jos se oli, se oli liian hienovarainen kiinni.

Katso artikkeli Kobolista Battlestar Wikissä - Suurella maastamuutolla ei ole mitään tunnettua syytä. Pyhissä vierityksissä on joitain vihjeitä, mutta muodollista syytä ei anneta, ja vierityksiä pidetään epäluotettavina sarjassa.

#5
+4
Cavil
2012-09-27 19:09:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alkuperäisen BSG: n mukaan tapahtui luonnonkatastrofi, joka pakotti 13 heimoa lähtemään Kobolista. 12 heimosta oli ihmisen & jätetty 12 pesäkkeeseen, kun taas 13. heimo lähti maapallolle. Ihmiset loivat 13. heimon elävinä robotteina. Cylon-miehitetyllä maalla käytiin ydinsota, jonka viisi viimeistä herätti ylösnousemuksen. He lähtivät 12 pesäkkeeseen varoittamaan heitä. Siihen mennessä, kun viisi viimeistä joukkoa pääsi 12 siirtokuntaan, puhkesi ensimmäinen sylinterisota.

Täältä ei ymmärrä tarkempia yksityiskohtia. 1. Miksi 13. heimon maapallolla käytiin ydinsota? Oliko se sisällissota? 2. Miksi viiden viimeisen on matkustettava 12 siirtokuntaan? Mitä he varoittavat heitä? Varoittavatko he heitä sylinteistä? Se ei tee mitään tuoksuja, kun otetaan huomioon, että ihmiset luovat ne aluksi Koboliin. 2. Jos ihmiset loivat sylinterit Kobolille, loivatko he ylösnousemuksen? Ja unohtuivatko tarkoituksella sylinterien luominen?

Pyhissä kirjoituksissa he eivät koskaan maininneet 13. heimoa sylinterinä. On valitettavaa, että Caprica päättyi, se alkoi vastata mielenkiintoisiin kysymyksiin.

#6
+2
Gaius Baltar
2012-01-31 23:58:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on mielipiteeni ...

Ihmiset Kobolista keksivät Humanoidisylinterit. Siellä on Cylon- ja Human-ristiriita. 12 heimoa lähtee Capricalle ja yksi heimo lähtee maapallolle (humanoidisylinterit). Maan päällä oleva heimo luo mekanisoidut sylinterit. Mekanisoidut sylinterit tuhoavat maapallon. Viisi viimeistä luovat ylösnousemuksen ja matkustavat Capricaan. Se vie heille kauhistuttavan kauan, koska avaruus hyppää järjestelmä oli alkeellisempi. Lopuksi 5 vie pääsee Capricaan ja todistaa Cylon- ja ihmissodan. He päivittävät sylinterit Humanoid-tekniikalla vastineeksi rauhasta. Humanoidi- ja Mechanic-sylinterit hyökkäävät Capricaan 40 vuotta myöhemmin ja aivopesevat 5.

#7
+2
Brothani
2013-01-15 08:06:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kobolin tuhoutumisen syy johtui siitä, että siitä oli tullut dekadentti ja tekniikka juoksi hätään, ahmaus.

Kun 13 heimoa lähti kobolista, 12 heimoa asettui kaksitoista planeetalle tullakseen 12 kobolin pesäkkeeksi. 12 heimoa olivat ihmisiä ... 13. olivat ihmisen luomia sylintereitä. Suora muistinsiirto (ylösnousemus) sai alkunsa Kobolista.

Kun 13. heimo asettuu Maan päälle, he alkoivat lisääntyä biologisesti ja suora muistinsiirto loppui käytöstä. Sitten "enkelit" varoittivat maapallon viittä viimeistä sylinteriä onnettomuuden lähestymisestä ja neuvoivat heitä siksi luomaan suora muistinsiirto (uudelleensuuntaus). heillä oli kiertoradalla oleva alus. Sitten he suuntasivat takaisin 12 pesäkkeeseen varoittamaan heitä käsittelemään mekaanisia sylintereitään katastrofin välttämiseksi. Mutta heillä ei ollut hyppytekniikkaa, joten matkaltaan pienemmillä nopeuksilla he pääsivät siirtokuntiin sodan aikana ihmisten ja sadanpäämiehien kanssa. He suostuivat auttamaan sadanpäämiehiä tekemään ruumiista, jos he lopettavat sodan. Siellä oli rauhaa 40 vuoden ajan siirtomaiden kaatumiseen asti.

Joten, kuka / mikä tuhosi Kobolin? Jumala? Jumalat? Sylinterit? Joku nimeltään Bob? Onko sinulla lähteitä tämän teorian tukemiseksi?
#8
-4
Koichi Ito
2012-03-17 20:37:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska koti-planeetta voi olla tylsää? Miksi esimerkiksi britit lähtivät Englannista Amerikkaan? Tosiasia on, että ihmiset (homo sapiens) lähtivät maapallolta Capricaan ja Gemenoniin, koska siellä oli enemmän mahdollisuuksia kuin maapallolla. Samoin maapallo oli tullut ylikansoitetuksi ja liian saastuneeksi elämään! Lisäksi he ajattelivat olevansa ainoat, jotka asuttivat Caprican ja Gemenonin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...