Kysymys:
Missä kahdessa TNG-jaksossa Ashley Judd esiintyy ja sanoiko hän, ettei hän ollut?
Slick23
2011-01-19 23:39:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut, että hän kieltää koskaan olleen TNG: ssä, vaikka uskonkin, että hän oli kahdessa jaksossa (vaikka en muista mitä).

Onko olemassa lopullinen luettelo Leflerin laeista?
Tämäntyyppinen kysymys on kuolemanloukku: sen jättäminen avoimeksi antaa ihmisille mahdollisuuden kysyä tätä * jokaisesta yksittäisestä TNG-vierastähdestä * tai helvettiin * jokaisesta yksittäisestä vierastähdestä jokaisessa SF-näyttelyssä koskaan *. Haluammeko todella, että sivusto kulutetaan tämän tyyppisissä kysymyksissä?
Se ei ole niin vaikea ymmärtää, esp. jos tunnet Star Trekin. Mutta mielestäni kysymyksessä ei ole mitään vikaa. Ashley Judd on yrittänyt kieltää olevansa Star Trekissä. Miksi? Ja se on rajallinen luettelo ja melko epätavallinen, vaikka tällainen acto olisi ollut kultti-klassisessa tv-sarjassa ja jatkaisi merkittävää tähtiä, eikö? Joka tapauksessa yhteisö äänesti tämän avaamisesta uudelleen, joten.
Ihmiset, tämä on yleinen viite: http://fi.memory-alpha.org/wiki/Ashley_Judd
Vaikka @bitmask Memory Alpha on erittäin hyvä resurssi, sitä ei pidetä yleisenä viitteenä. Se on kuitenkin myös Wikipediassa, mikä tekisi tämän kysymyksen _part_ osasta yleisen viitteen: http://fi.wikipedia.org/wiki/Ashley_Judd#Television
@MarkTrapp - ehkä tarkoitat "jokaista * uskomattoman kaunista * vierastähteä", mikä saattaa kaventaa soveltamisalaa hieman.
Näyttää siltä, että IMDB voisi vastata helposti
Kaksi vastused:
#1
+47
Tony Meyer
2011-01-22 09:17:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ashley Judd soitti Robin Leflerin hahmoa kahdessa jaksossa:

Hahmon rooli Darmok issa ei ole merkittävä (hän ​​on osa La Forge -tiimiä kuljettajalla), mutta sillä on tärkeä rooli Pelissä .

Hänen ulkonäönsä kieltämisen osalta oletan, että viittaat Juddin ilmeiseen mainintaan Letterman että hän nousee uudelleen rooliin Star Trek Nemesis : ssä (tähän on monia viitteitä, mutta en löydä mitään arvovaltaista - se oli 2002). Tämä ei osoittautunut paikkansa, ja Juddin edustaja kielsi sen myöhemmin (en myöskään löydä mitään arvovaltaista lähdettä tälle).

Hän ei todellakaan kiistä vahva> oleminen Star Trekissä, kuten tämä video näyttää; / nFthhb-zJSQ? start = 0 ">

Wesley Crusher osa Nemesis oli varmasti leikattu; on mahdollista, että Judd leikattiin liian, tai että Lefler oli varhaisessa käsikirjoituksessa, mutta ei koskaan kuvattu. Kummallakaan tavalla ei näytä olevan lopullista näyttöä.

Wesley Crusher teki sen näytöllä teattereissa; DVD-versiossa hänen yksirivinen kohtauksensa Picardin kanssa Weddingissä esiteltiin poistettuna kohtauksena.
Kuinka tämä ei ole hyväksytty vastaus?
@Stick - Dunno. Se on outo.
#2
+10
Mike
2011-01-19 23:54:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hän esiintyi myös Darmokissa.

Outoa, en muista häntä ollenkaan. Se ei kuitenkaan ollut suosikkini. Oliko hänen roolinsa paljon pienempi kuin Pelissä?
Vain pari kohtausta.
Hänellä on tärkeä osa peliä. Darmokissa hän on Geordien avustaja, kun hän yrittää tarkentaa kuljetuspalkkia. Darmok ei ole sinun suosikkisi. Se on paras vaelluksen jakso;)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...