Kysymys:
Mikä oli robotin nimi Lost in Space -elokuvassa?
morganpdx
2011-01-15 01:37:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En muista, että tohtori Smith olisi häntä koskaan kutsunut muuksi kuin nimeksi.

ja tohtori Smithillä on myös hienoja nimiä hänelle!
Neljä vastused:
#1
+25
Brenton Taylor
2011-01-15 01:53:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hänestä sanottiin yleensä vain "robotiksi", mutta hänet nimettiin virallisesti Robotiksi B-9.

Uskon, että virallinen nimi ilmestyy vain käynnistysjärjestyksen palautteissa ja malli näkyy laatikossa, josta he ottavat sen pois.
B-9 on "hyvänlaatuinen" - niin monet sci-fi-robotit menivät kaikki "Frankenstein" -tekniikkaan, se ei yllättäisi minua, jos näyttelijät tarkoituksellisesti nimittäisivät hänet sellaiseksi korostamaan hänen aiottua rooliaan näyttelyssä "hyvänä kaverina" huolimattaTohtori Smithin peukalointi.
#2
+13
Alan
2011-03-18 18:32:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muistan (katselin ohjelmaa uusintana lapsena) robotti "B-9 Environmental Control Robot". Hänen "pakkauksestaan" (mielestäni laatikko tai metallikaappi) näet nimen G.U.N.T.E.R., joka on lyhenne sanoista "General Utility Non-Theorizing Environmental Robot".

#3
+8
joe thompson
2012-10-09 22:50:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hänen nimensä oli "robotti". Pelkkä nokkela, toisen kauden jaksossa "Ghost Planet" häntä kutsutaan nimellä "Robot B-9". Kaikissa muissa jaksoissa häntä kutsutaan vain "robotiksi".

Jaksossa, jossa he matkustavat ajassa taaksepäin juuri ennen laukaisua, Dr. Smithin toimistossa on laatikko. Se sisältää robotin. Sivulla on lyhenne G.U.N.T.H.E.R., joka tarkoitti General Utility Non Theorizing Environmental Robotia. Mutta kuten muut ovat sanoneet, he kutsuvat häntä aina robotiksi. Jotkut ihmiset ajattelevat, että hänen nimensä on Robbie, mutta se johtuu vain siitä, että hänen on suunnitellut sama henkilö: Robert Kinoshita. Alun perin Robbien piti olla Robinsonin robotti, mutta Irwin Allen saattoi saada hänet kuvaamaan uuden materiaalin, joka lisättiin lentäjäkuvaan. Robbie oli tuolloin kiireinen robottinäyttelijä ja esiintyi monissa vierailevissa tähdissä erilaisissa TV-ohjelmissa, mukaan lukien Lost in Space, ensin robottien vastustajana, "Robottien sodassa" ja myöhemmin "Tuomitut avaruudessa". / p>

#4
+5
Oh THAT Brian
2011-12-29 20:20:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oli yksi jakso, jossa tunteva robotti kutsui häntä nimellä B-9. Käsikirjoituksessa he kutsuivat häntä usein sankariksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...