Kysymys:
Kahless ja Klingon Ulkonäkö
Jin
2011-01-20 03:27:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan täysin ymmärtänyt eroa alkuperäisen sarjan Klingon-ulkonäön ja muiden (TNG ja muut) välillä, kunnes luin äskettäin Wikipediasta:

A Kanoninen selitys muutokselle [klingonilaisessa ulkonäössä] annettiin kaksiosaisessa tarinassa Star Trek: Enterprise -lehdessä. Kaksi jaksoa, " Affliction" ja " Divergence", esitettiin helmikuussa 2005. Aikaisemmassa tarinakaaressa esiteltiin Augmentit, geneettisesti muunnetut ihmiset, jotka olivat jäljellä Eugenics Wars of 1900-luvun lopulla ja jotka kapteeni Jonathan Archer ja Enterprise kukistivat Klingonin avaruudessa. Klingonin korkea neuvosto pelkää, että Tähtilaivasto kehitti Augmentin armeijoita; saatuaan pääsyn geneettiseen materiaaliin Augmentsista, klingonit suorittavat kokeita lisätä omaa älyään ja voimaa. Kokeet muuttuvat katastrofaalisiksi, kun influenssakanta mutatoituu ja siitä tulee tappava rutto, joka leviää Imperiumin yli aiheuttaen fyysisiä muutoksia, jotka johtavat TOS-aikakauteen. Yrityksen tohtori Phlox laatii parannuskeinon virukselle, mutta fyysiset muutokset pysyvät väestössä ja perivät jälkeläiset. Phlox ilmoitti, että "jonain päivänä" fyysiset muutokset voidaan kumota.

Mutta TNG-jaksossa " Oikeutettu perillinen" kloonatulla Kahlessilla on sama ulkonäkö kuin "mutatoinut" klingonit. Kahless asui kauan ennen koetta kanonisessa selityksessä. Onko tämä juoni epäjatkuvuus?

"Kanoninen selitys muutokselle annettiin Star Trek: Enterprise -yrityksen kaksiosaisessa tarinassa" - Jumala oli, eikö niin? Se on ero DS9: n ja Enterprise: n välillä. DS9 tekee asiasta hauskan yhden linjan Worfille; Enterprise tekee siitä pirun kaksiosaisen jakson.
@Paul - Tietysti olet oikeassa; * Enterprise * otti itsensä liian vakavasti parhaimmillaan. Kuitenkin "Affliction" ja "Divergence" olivat melko hyviä jaksoja, jotka rakennettiin typerälle lähtökohdalle.
Samanlainen kysymys Trillsistä: [Onko universumissa selityksiä sille, kuinka joidenkin lajien ulkonäkö muuttuu sarjasta toiseen?] (Http://scifi.stackexchange.com/q/20579)
Neljä vastused:
#1
+36
user366
2011-01-20 03:54:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kahlessilla "Oikeudellisessa perillisessä" oli alkuperäinen, mutatoimaton ulkonäkö (vahvistusnäyttöä varten voit nähdä ruudun kaappauksen Memory Alpha -palvelussa).

Ennen "Ahdinkoa" (mukaan lukien Star Trek: Enterprise -pilotti, " Broken Bow"), Klingonsilla oli sama ulkonäkö kuin TNG: llä ja muualla. Ajatuksena on, että heillä oli ulkonäkö A ennen "ahdistusta", ulkonäkö B TNG: hen asti ja palasivat ulkonäköön A joskus ennen TNG: tä.

Joten Kahless, joka oli ollut olemassa ennen "ahdistuksen" tapahtumia, ei vaikuttanut siihen. Alkuperäisen sarjan jaksossa " The Savage Curtain" on kuitenkin tontin epäkohta, jossa on ilmeisesti Kahlessin B-versio (napsauta jälleen Memory Alpha vahvistusta varten).

Mutta tämä yhdistetään uudelleen likiarvoon siitä, miltä ulkonäkö B Klingons luuli näyttävän, eikä todelliselta Kahlessilta.

Kahless in "Savage Curtain" loivat ulkomaalaiset Enterprise-miehistön käsityksistä; heillä näytti siltä, ​​että miehistö yleensä ajatteli heitä, ja koska he ovat vain kohdanneet ulkonäköä _B_ Klingons ...
Nyt meidän on otettava huomioon, kuinka Discovery vaikeuttaa tätä ...
#2
+15
MPelletier
2011-01-20 04:04:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi lukemani selitys (uskon Star Trek Encyclopediaan) on, että The Savage Curtain -olento loi vastustajat Kirkin ja Spockin mielikuvituksesta (aivan kuten hän teki heidän liittolaisensa), ja koska Kirk ja Spock tunsivat vain Klingonit TOS-lajikkeen, niin he kuvittelivat Kahlessin. Anteeksi tämän lähteen puuttumisesta.

Alkuperäinen Kahless, joka oli elänyt eoneja ennen minkään sarjan esiintymistä, oli siis harjanteen otsan lajiketta, ja hänen klooninsa pysyi näin. Tämän selityksen kanssa on mukavaa, että riippumatta siitä, pidätkö Enterprise-yhdistämistä uudelleen, se toimii.

#3
+10
Slick23
2011-01-20 03:58:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on eräänlainen retkoni tai taannehtiva jatkuvuus, jossa myöhemmät jaksot (tai tässä tapauksessa myöhempi sarja samassa kaanonissa) muuttavat selvästi todettuja tosiasioita. Tässä tapauksessa Enterprise-jakso kuvaa TNG-jakson uudelleen tavalla, joka sanoo, mitä luulet nähneesi - et.

Joten vaikka Kahless-klooni näyttää olevan mutatoituneet klingonit, koska Enterprise uudisti Klingonin tarinalinjan uusilla tiedoilla, hän ei todellakaan. Wikipediassa on pala retconeista.

Mutta kuten Mark selittää, TNG Kahless ei näytä olevan mutatoitunut Klingon. Mutatoidut klingonit ovat oranssinvärisiä, ei-kraniaalisia harjanteita, aasialaisia. Alkuperäiset klingonit näyttävät Worfilta ja kaikki muut TNG-klingonit.
#4
-2
Kathleen Anlage
2019-02-05 13:44:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luin aina vain sen, että Ridges on Klingonin aikaisempi evoluutio, Unridged on kehittyneempi muoto ja virus, joka saa heidän fyysisen ulkonäön palaamaan vähemmän kehittyneeseen tilaan.

Onko sinulla todisteita, joita voisit [muokata] ja jotka tukisivat tätä teoriaa?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...