Kysymys:
Eikö alun perin tule olemaan yhdeksää Tähtien sota -elokuvaa?
Reinstate Monica - Goodbye SE
2011-01-22 02:17:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muistan lukeneeni, että alun perin Tähtien sodassa oli kolme trilogiaa, ts. ne lisäisivät jaksot 7 - 9.

Oliko näin koskaan? Mitä sille suunnitelmalle tapahtui?

Päivitys: näyttää siltä, ​​että alkuperäinen suunnitelma saattaa olla palannut loppujen lopuksi!

Riippuu siitä, mitä tarkoitat alun perin. Alusta alkaen? Ei. Oliko suunnitelma, kun he tekivät esiosat? Luulen, että oli, mutta en tiedä. Toivon, etteivät he, ennakoiden perusteella päätellen, kävelevät kaikkialla EU: n perustamassa kaanonissa. Pidän tuosta kaanonista helvetin paljon paremmin kuin mikään Lucas voisi nyt keksiä.
Okei, joten tiedän, että tämä on vanha kysymys, mutta Disney on ostanut Lucas Filmsin nyt ja he aikovat tehdä lisää tähtien sotaelokuvia, joissa Lucas on luova pää.
Olen kuullut ["luovaa konsulttia"] (http://movies.yahoo.com/blogs/movie-talk/star-wars-goes-disney-extent-231113047.html) enkä päätä
Luulen, että luin jotain asiaa koskevaa asiaa Disney Adventures -lehdestä jo silloin, kun "Star Wars episode 1" -tapahtumasta puhuttiin.
Kahdeksan vastused:
#1
+67
PearsonArtPhoto
2011-01-23 00:31:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tehnyt joukon tutkimuksia tästä aiheesta, eikä asiasta ole vain paljon luotettavia lähteitä ... Kuten monilla tämän sivuston kysymyksillä, on Wikipedia-merkintä, joka luetellaan parhaat lähteet. Tärkeintä on tämä:

 1. Tähtien sota oli alun perin vain yksi jakso.
 2. Elokuva oli niin suosittu, että yhteensä 11 jatkoa hahmoteltiin ( Time Magazinen mukaan maaliskuussa 1978).
 3. Suunniteltujen jaksojen määrä vaihteli, mutta lopullinen 9 lukua tuli Time Magazine -artikkelista Toukokuu 1983. Esikappaleet olivat siellä melko hyvin määriteltyjä, jatkoa, ei lainkaan oikeastaan. b>

  MUOKKAA: 30. lokakuuta 2012

  Disney osti Lucas Filmsin, joka omistaa Tähtien sota. Tärkeintä on, että he aikovat tuottaa ainakin toisen trilogian ja todennäköisesti paljon enemmän elokuvia. Katso tämä uutisartikkeli.

Olen iloinen, että mainitsit muun muassa _Time Magzine_ -artikkelin. Muistan, että Lucas puhui jatkoista erilaisissa haastatteluissa, erityisesti _Time_. Uskon, että hänestä ja franchisingista oli ainakin vielä yksi iso tarina noin vuoden 1980 aikana, jolloin Jakso V ilmestyi.
Olen iloinen, että löysit myös Time-artikkelin, koska muistan ehdottomasti kolme trilogiaa (9 elokuvaa), jotka mainittiin tiedotusvälineissä silloin, kun alkuperäiset kolme elokuvaa ilmestyivät, ja aloin huolestua muististani sanomalla, että ei koskaan sellaista suunnitelmaa.
Darn, en voi äänestää tuosta muokkauksesta, koska äänestin jo aiemmin ... Kiitos tiedoista, joka tapauksessa!
#2
+51
DavRob60
2011-01-22 02:30:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aiheesta on esitetty useita ristiriitaisia ​​väitteitä:

George Lucasin käsitys Tähtien sodasta oli yksittäinen jakso valmistamattomassa sarjassa

Mutta myös:

Vuonna 2004 haastattelussa Hamill sanoi: "Tiedätkö, kun tein tämän ensimmäisen kerran, se oli neljä trilogiaa. 12 elokuvaa! Ja ulkona autiomaassa, milloin tahansa asetusten välillä ... paljon vapaa-aikaa. Ja George puhui koko asiasta. Sanoin: "Miksi aloitat IV, V ja VI? Se on hullua." [Jäljitellen Lucasin murinaa], 'Se on elokuvan kaupallisin osa.

starwars.wikia jatko-trilogia -artikkeli

On myös jonkinlainen huhu, että Thrawn Trilogy by Timothy Zahn oli George Lucasin tilaus elokuville 7-8-9, mutta sama huhu on levinnyt Dark Empirestä.

Tästä tulee SciFi.SE-meemi, eikö olekin? "Siellä on wikipedia-artikkeli."
@Daniel Bingham Jos meillä on jatkuvasti kysyttävää, johon voitaisiin vastata niin, luulen, että se on kohtalo.
En uskonut, että tässä kysymyksessä oli mitään vikaa.
Tätä kysytään niin paljon, että saatamme joutua lisäämään jotain usein kysyttyihin kysymyksiin sanomalla, ettei. Käytä sitä esimerkkinä.
Se ei ole yllättävää Zahnin huhuista. Zahn SW -kirjat ovat epäilemättä ehdottomasti parhaita kirjoja EU: ssa, mutta suuri marginaali IMHO.
Olen hyvin skeptinen Hamill-lainauksesta. Numerointia ei lisätty ennen kuin ANH oli jo teattereissa.
#3
+42
Arc-Vile
2012-04-20 21:46:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

George Lucasin ainoa asia, jonka kaikkien on ymmärrettävä, on se, että hän alkoi työskennellä sen jälkeen, josta tuli Tähtien sota vuonna 1973, muutti sen niin sanottua "historiaa" lukemattomia kertoja.

Yritän tehdä tämän mahdollisimman ilman spoilereita ja ytimekkäästi ...

American Graffiti : n jälkeen George Lucas halusi tehdä sarja-scifi elokuvan kaltaiset, joita hän varttui lapsena. Lucas ja Francis Ford Coppola yrittivät saada oikeudet Flash Gordoniin , mutta omistaja ei myynyt sitä joukolle "tuntemattomia".

Lucas päätti kirjoittaa sen omalle oma. Ensimmäinen oli kaksisivuinen pääpiirros, joka tunnetaan nimellä "Journa; Whills", jossa hän mainitsee Jedi Windun ja alkaa hitaasti luoda jonkinlaista taustaa tälle uudelle universumille.

Mutta sieltä ei mitään … Lucas ei kyennyt keksimään tarinaa. Hän muisti elokuvan, jonka hän näki opiskellessaan elokuvan tekemistä, Piilotettu linnoitus , jonka loi Akira Kurosawa. Lucas otti tarinan, hahmot ja suurimman osan paikoista ja muutti vain osan niistä. Kun hän esitteli ensimmäisen luonnoksen Francis Ford Coppolalle, hänen ystävänsä ja kumppaninsa järkyttyivät. "Tämä on piilotettu linnoitus !" sanoi Coppola. Francis ehdotti, että he saisivat oikeuden tehdä se uudelleen, mutta he eivät voineet.

Sieltä Lucas yksinkertaisesti muokkasi osan elementeistä, mutta peruskertomus ja viimeinen elokuva pysyivät "päivitettynä" versiona Piilotettu linnoitus .

Vain päävalokuvauksessa Lucas päätti muuttaa otsikon Luke Skywalkerin seikkailut nimeksi Tähtien sota . Ei ollut "Jakso IV". Ei ollut "uutta toivoa". Alkuperäinen suunnitelma oli vain yksi elokuva, mutta Fox pyysi Lucasia suunnittelemaan jatkoa, mikä voisi olla mahdollista, jos elokuva ansaitsi rahaa. Tässä mielessä sekä Mark Hamill että Carrie Fisher allekirjoitettiin jatko-osaksi. George Lucas pyysi Alan Dean Fosteria kirjoittamaan jatkoa, joka voitaisiin tehdä halvalla, ja ainoat palaavat hahmot ovat Luke, Leia ja Darth Vader (jotka voidaan muotoilla uudelleen, koska hän on henkilö puvussa). Tästä "jatkeesta" tuli vuoden 1978 romaani Mielen silmän hajoaminen .

Kuten kaikki tiedätte, Tähtien sota oli valtava! Ilmiömäinen menestys. Sitten George Lucas ajatteli ajatusta, että hän voisi tehdä uuden Tähtien sota -elokuvan joka vuosi, mutta ohjaajana joku uusi. Elokuvia olisi yhteensä 12, aivan kuten sarjat, joita hän rakasti lapsena.

Jatko-osa aloitettiin Lucasille. Yksi asia, jonka hän huomasi, oli se, että Darth Vader -hahmo oli suosituimpia elokuvan hahmoista. Itse asiassa hän oli suosituin heti R2-D2: n ja C-3PO: n jälkeen tavaramyynnissä.

Taistelu löytää ratkaisu Skywalker-isän esittelemiseksi, joka tässä vaiheessa Lucasin mieli on joku täysin erilainen kuin Darth Vader, Lucasin oli tehtävä valinta. Tähtien sodassa Darth Vader on yksinkertaisesti Imperiumin käsimies. Hän on suurmoff Tarkinin oikea käsi. Hän on sota, joka saa työnsä päätökseen. Vader tunkeutuu alussa Kapinallisten alukseen ja osallistuu lopussa myös avaruusalustaisteluun Kuolemantähden suojelemiseksi.

Mutta Vaderin kasvavan suosion myötä Lucas päätti kääntää asiat päinvastaiseksi. Darth Vaderista oli tullut Skywalkerin isä toisessa luonnoksessa, josta tulisi Imperiumin vastaisku . Se johtaa yhteen elokuvahistorian suurimmista käänteistä.

Jatko valmistui niin kauan, että suunnitelma muuttui. Lucas päätti, että elokuvia ei olisi yhteensä 12, mutta nyt "vain" 9. Teatterin uudelleen julkaisemalla Star Wars , otsikko muutettiin Star Wars Episode IV: A Uusi toivo . Tuolloin teatterin uudelleenjulkaisu oli yleinen asia.

Koska kaiken kesti niin kauan ensimmäisen elokuvan tekemiseen, Lucas päätti olla ohjaamatta jatkoa. Vaikka hän kieltäytyi aluksi, Irvin Kershner otti jatko-osan ohjaustuolin. Kershner oli ollut Lucasin opettaja ja jonkin verran mentori.

Kun The Empire Strikes Back julkaistiin, sen otsikossa oli "Jakso V". Elokuva ei toiminut yhtä hyvin kuin ensimmäinen, Lucas syytti siitä melkein kaikkia muita paitsi itseään.

Seuraavassa jatko-osassa Lucas päätti olla ohjaamatta sitä vaan hallitsemaan kaikkea. Jedien paluu oli enemmän tai vähemmän alkuperäisen elokuvan muokkaus, mutta suuremmalla budjetilla, erityisesti erikoistehosteita varten. Kantina on nyt Jabban palatsi. Avaruusaluksen taistelu on isompi. Ja Tähtien sota : n alkuperäinen loppu, jossa Wookien oli taisteltava Imperiumia vastaan, muokattiin Ewokien kanssa.

Lucasin henkilökohtainen elämä oli käymällä vessassa ja koko tämä Wars -juttu oli ottanut parhaan ja pahimman hänestä. Jedien paluu -lehden julkaisemisen jälkeen ilmoitettiin, että muita 6 elokuvaa, 3 esiosaa ja 3 jatkoa, ei koskaan tehdä.

Thrawn-trilogia Timothy Zahn herätti kiinnostusta Tähtien sota -sarjaan 1990-luvulla. Tähtien sota oli jälleen siisti. Lucas päätti palata sarjaan ja työskennellä esiosien parissa.

Olen ollut Tähtien sota fani alusta alkaen. Lähteeni ovat erilaisia ​​artikkeleita, haastatteluja ja videoita. Vielä tärkeämpää on, että jokaisen itsensä kunnioittavan Tähtien sota -fanin tulisi lukea upea kirja Tähtien sodan salainen historia .

Tunnustan, kun näin vastauksen pituuden, kaikki PÄÄKIRJEET eikä viitteitä (linkkien muodossa), mietin, millainen vastaus se olisi. Itse asiassa mielestäni se on erittäin mielenkiintoinen ja näyttää erittäin uskottavalta (jopa ilman linkkejä). Kiitos.
Anteeksi korkit. Olen aina kirjoittanut otsikot sellaisin tavoin. Linkkien osalta mainitsin joitain lähteitä lopussa. Vuosien ajan olen tutkinut tätä kaikkea, mutta Michael Kaminski teki sen paljon paremmin kuin minulla olisi koskaan ollut! Http: //secrethistoryofstarwars.com/
Ei hätää, se oli hieno vastaus!
@Arc-Vile Hyvä vastaus! Sinun tulisi tarkistaa kaivoksestani hieman lisätietoja, alla. Gary Kurtz on paljastanut vähän tietoa vuosien varrella ja RAIDERSin vaikutuksen STAR WARS -universumiin. On mielenkiintoista, että sinusta tuntuu, että Lucas ajatteli EMPIREn olevan epäonnistuminen. Toki se ansaitsi puolet enemmän kuin STAR WARS, mutta se oli friikki elokuvahistoriassa ... eikö? EMPIRE ansaitsee silti rahaa. Mielenkiintoista oli, että JEDI, vaikka Lucas oli hallinnassa, teki samankaltaisia ​​numeroita kuin EMPIRE (ehkä hän ajatteli, että se oli edelleen EMPIREn vika?) RAIDERS teki myös samaa rahaa kuin SW jatko-osuudet.
70-luvun lopulla uskoin, että George Lucas oli todella suunnitellut "kolminkertaisen trilogian", mutta näinä päivinä uskon, että hän keksi sen mennessään. Ensimmäisessä elokuvassa oli osa-alue, jossa Luke kiinnostui romanttisesti Leasta ... melko varma, että Lucas ei ollut vielä päättänyt olevansa sisaruksia. Muita tässä vastauksessa mainittuja asioita, ja tällä vastauksella on muita todisteita, jotka olivat minulle uutisia. +1, hyvä vastaus.
Tämä on hieno vastaus, mutta kaipaat osan tarinasta.Imperiumin aikomuksena oli tehdä 9 elokuvaa.Kun Lucas otti takaisin hallinnan, hän muutti sen 6: een ja sitoi kaiken.Alkuperäiset suunnitelmat vuosille 7-9 kumottiin kokonaan tällä liikkeellä: Alun perin Hanin oli tarkoitus kuolla jedien lopussa.Luke ja Leia eivät olleet sisaruksia.Tuontiyhtiön oli tarkoitus esiintyä henkilökohtaisesti vain jaksossa 9.
#4
+29
Hugo
2012-06-09 02:21:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

George Lucas on tuolloin suunnitelmistaan ​​ja kysyttyäsi sanonut eri tavoin, että siellä olisi yksi elokuva, kolme elokuvaa, kuusi elokuvaa, yhdeksän elokuvaa tai 12 elokuvaa.

Trilogia trilogioista

Vuonna 1980 kerrottiin laajalti, että elokuvia on yhdeksän: trilogia trilogioista.

Al Walentis kirjoitti 25. toukokuuta 1980 Reading Eagle :

Lucas kuvitteli alun perin "Tähtien sodat" yhdeksi ominaisuudeksi , mutta hänen 200 sivun käsikirjoituksensa osoittautui liian hankalaksi. Sitten hän aloitti tarinansa, leikkaamalla sen erilleen, lajittelemalla kaikki eri alakohtaamme. Käsikirjoitus koottiin lopulta kolmeksi erilliseksi trilogiaksi .

"Elokuvia on pohjimmiltaan yhdeksän ", Lucas sanoi. "Ensimmäinen trilogia kertoo nuoresta Ben Kenobista ja Luke Skywalkerin isän varhaisesta elämästä, kun Luke oli nuori poika. Ensimmäinen trilogia tapahtuu noin 20 vuotta ennen toista. Ensimmäisen trilogian jokaisen tarinan välillä kuluu noin vuosi. koko seikkailu - joka käsittää kolme trilogiaa - kestää noin 40 vuotta. "

Irvin Kershner, The Empire Strikes Back (1980) -ohjaaja, oli myös käsikirjoituksessa. yhdeksän elokuvan suunnitelman kanssa. Tom Buckley N.Y: stä Times kirjoitti 25. toukokuuta 1980 The Spokesman-Review :

"Sanoin Georgelle en haluavat tehdä jatko-osan ", Kershner sanoi." Hän sanoi: "En syytä sinua. Eikä minäkään, mutta tämä ei ole. Se on yhdeksän elokuvan toisen trilogian toinen osa. Aion tehdä tämän teeman. Haluan, että se on parempi kuin minun. ' ... "

Saman sivun samalle sivulle Richard Freeman Newhouse Newsistä kirjoitti:

Kolme vuotta sitten Hamill ilmoittautui kolmeen "Tähtien sota" -elokuvaan, joista toinen on "The Empire Strikes Back". Kolmas - vielä suunnitteluvaiheessa - on nimeltään "Jedien kosto", ja Hamill on huolissaan siitä, että nämä otsikot suosittelevat yleisölle erilaisia ​​Pink Panther-jatko-osia.

Jos asiat onnistuvat, nämä kolme elokuvat muodostavat lopulta vain kolmanneksen ennustetusta yhdeksän elokuvan "Tähtien sota" -saagasta , mutta Hamill ei aio olla missään muussa.

Aljean Harmetz New York Times ista kirjoitti saman artikkelin seuraavalle sivulle:

George Lucasin mielessään luoma "Tähtien sota" vie yhdeksän elokuvaa kerrottavaa. "Tähtien sota" on oikeastaan ​​"Tähtien sota, Jakso IV: Uusi toivo", toisen trilogian ensimmäinen elokuva. "Imperiumin vastaisku" on "Tähtien sota, jakso V", kun taas "Jedien paluu" on jakso VI. Ensimmäinen trilogia käsittelee nuorta Darth Vaderia ja nuorta Ben Kenobia. Ensimmäisen trilogian lopussa Luke Skywalker on neljä vuotta vanha. Vain robotit - R2D2 ja C-3PO - ovat hahmoja kaikissa elokuvissa.

Hän päätti aloittaa keskeltä, koska ensimmäinen trilogia on hänen mukaansa "enemmän juoni-suuntautunut, enemmän saippuaoperaalia. "Hän lisää, että" Tähtien sota "" keskeistä ydinongelmaa "ei ole vielä edes ilmoitettu. Vaikka hän alun perin näki Tähtien sodan kuudeksi elokuvaksi , hänen "unelma" oli vain "Tähtien sota", jotta se toimisi riittävän hyvin, jotta hän voisi saada päätökseen kolme elokuvaa toisessa trilogiassa. "Jos ihmiset olisivat nauraneet" Tähtien sodat "ruudulta, olisin ollut vähemmän yllättynyt kuin minä mitä tapahtui ", hän sanoo." Siihen asti, kun se avattiin, tunsin, että se tekisi 16 miljoonaa dollaria, ja jos painostaisin kovasti, voisin tehdä 'Imperiumin'. "

An haastattelu Harrison Fordin kanssa Lakeland L. edger 4. heinäkuuta 1980:

Kuten Mark Hamill (Luke Skywalker) ja Carrie Fisher (prinsessa Leia), Ford on jo allekirjoittanut kolmannen "Tähtien sota" -elokuvan, jonka alustava nimi on "Jedien kosto". Tämä päättää yhdeksän osan sarjan keskitrilogian, eikä Ford tiedä, merkitseekö se Han Solon loppua. Se on saagan luojan George Lucasin tehtävä.

"Hänellä on idea tehdä sellainen (johon Sololle tapahtui) noin 15 vuoden kuluttua, kun minusta tulee 53. Se on jotain Haluaisin tehdä. "

Phoenix 21. kesäkuuta 1980 mainitsee myös kolme trilogiaa, jotka kattavat 40 vuotta, ja :

Sen jälkeen Lucas palaa ensimmäiseen trilogiaan, aloittaen tarinasta niin kauan sitten, että siihen ei sisälly Darth Vader.

Jos kiinnostus jatkuu, Tähtien sota voisi olla tuotannossa pitkälle 1990-luvulle. David Prowse lukee, että hänet tapetaan (Luke Skywalker?) Seitsemännessä tai kahdeksannessa tarinassa.

Ainakin yksi trilogia

Ja näyttää siltä, ​​että ainakin yksi trilogia suunniteltiin alusta alkaen. Viikko sen jälkeen, kun Tähtien sota ilmestyi, 3. kesäkuuta 1977 julkaistussa Leader-postissa sanotaan:

[Mark] Hamill sanoi uskovansa, että Lucas suunnittelee Tähtien sota -trilogiaa, koska kaikki näyttelijät ovat sopimuksessa vielä kahden elokuvan kanssa.

Raportti elokuvan ennätyksellisen menestyksestä, AP-tarina 26. toukokuuta 1978 Schenectady Gazette -lehdessä sanotaan:

Lucas oli alun perin ajatellut "Tähtien sota" trilogiana. Ensimmäisen jatko-osan työ on meneillään ...

12 elokuvaa

Charles Champlinin artikkeli Los Angeles Times ista, painettu The Tuscaloosa News 15. kesäkuuta 1979, lainaa The Empire Strikes Back -tuottaja Gary Kurtz:

Kurtz sanoo, että paperilla on tehty 12 elokuvan upea muotoilu, mukaan lukien kolme tarinaa, jotka edeltävät historiallisesti Skywalkerin ottamista (esiosat, kuten he nykyään pelottavasti tietävät).

5. toukokuuta 1980 julkaistussa artikkelissa David Prowse kertoo sanovan "He aikovat tehdä 12 elokuvaa".

13 elokuvaa

Lopuksi tämä 1979 promo-mainos Kenner Star Wars -väitteille:

"Aivan oikein, Tähtien sota on ikuinen. George Lucas ja 20th Century Fox suunnittelevat vielä kaksitoista lohkoa rikkovaa lukua Tähtien sota-tarina.

Onko siitä siis 13?

15 ja enemmän

Lucas myy Lucasfilm ja Tähtien sota -oikeudet Walt Disney Company, joka CNN: n (31. lokakuuta 2012) mukaan tekee vähintään kolme jatkoelokuvaa ja sitten toisen elokuvan joka toinen vuosi (joka ei ehkä ole jatkoa), ja mahdollisesti myös tv-sarjan :

"Minun on nyt aika siirtää Tähtien sota uudelle sukupolvelle elokuvantekijät ", George Lucas sanoi kirjallisessa lausunnossaan. "Olen aina uskonut, että Tähtien sota voi elää minua pidempään, ja ajattelin, että on tärkeää ottaa käyttöön siirtymä elämäni aikana."

Lucas sanoi työskentelevänsä luovana konsulttina Tähtien sota -jaksossa. 7, ensimmäinen suunnitellusta uudesta trilogiasta, joka sisältää Star Wars -elokuvia. Se on tarkoitus julkaista vuonna 2015, Disney sanoi.

Disney toivoo voivansa lähinnä käynnistää uudelleen Star Wars -elokuvafransiisin, jonka viimeinen erä oli vuonna 2005 Sithin kosto. Kolmen suunnitellun jatko-osan jälkeen yhtiö aikoo julkaista entistä enemmän Tähtien sota -elokuvia uuden elokuvan vauhdilla kahden tai kolmen vuoden välein.

Tulevat elokuvat eivät ehkä ole jatko-osia, mutta elokuvia, jotka keskittyvät hahmoihin. Disney uskoo myös, että televisiosarjoilla on potentiaalia.

Hyvä vastaus ja jopa yksityiskohtaisempi kuin wikipedia-artikkeli. Tämä ansaitsee enemmän myönteisiä ääniä.
#5
+9
Django Reinhardt
2012-12-21 03:04:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hienoja vastauksia täällä, mutta ajattelin lisätä vain hieman enemmän yksityiskohtia, joita en usko sisältävän mihinkään muuhun. Ensinnäkin, kuten on jo sanottu, STAR WARS oli vain yksi elokuva. Vader ei ollut Luken isä, Leia ei ollut Luken sisar, enempää elokuvia ei ollut suunniteltu.

Jopa alkuperäinen vuoden 1977 avajaiskierros näytti tältä:

enter image description here

Se on totta. Ei "Jakso IV: Uusi toivo".

Nyt on vaikea muistaa, mutta STAR WARS oli valtava. Tarkoitan titaanista isoa. Inflaatiokorjattu se on edelleen kaikkien aikojen toiseksi eniten tuottanut elokuva (AVATAR on vain numero 14).

Joten Lucas ja hänen ystävänsä ryhtyivät työskentelemään maailmankaikkeuden laajentamiseksi, aivan kuten Wachowskit tekivät MATRIXIN kanssa. Lucasin "toinen komento", Hollywood-uransa alusta lähtien, oli mies nimeltä Gary Kurtz. Kurtz tuotti Lucasin ensimmäisen "Hollywood" -ominaisuuden, AMERICAN GRAFITTI, joka itsessään oli suuri menestys (tällä hetkellä 44 kaikkien aikojen eniten tuottaneilla elokuvilla), STAR WARS ja EMPIRE STRIKES BACK.

Lucas työskenteli Kurtzin (ja monien muiden) kanssa karkeiden ääriviivojen tuottamiseksi noin kahdeksalle muulle elokuvalle, mikä teki yhteensä 9. EMPIRE STRIKES BACK tehtiin tämän suunnitelman mukaisesti.

Kadonneen kaaren RAIDERS (Lucasin yhdessä Steven Spielbergin kanssa tekemän projektin) menestyksen jälkeen Lucas päätti, että elokuvateatterin kävijät halusivat enemmän vuoristoradan toimintaa elokuva, ja muutti 9 elokuvasuunnitelmaa.

Kurtz ja Lucas olivat logger-päissä monista asioista. Jotkut heistä teknisiä, toiset taiteellisia. Kurtzin mukaan he sopivat, että heidän pitäisi mennä omalla tavallaan ennen JEDIN PALAUTTAMISEN alkamista, Kurtz käytti tilaisuutta työskennellä Jim Hensonin kanssa Pimeässä kiteessä.

Koska Kurtz oli kuitenkin niin monimutkainen mukana STAR WARSin kehityksessä suuremmaksi, hän on loistava lähde. Hänen mukaansa yhdeksän elokuvan pääpiirteet olivat näin:

 • EPISODI 1: Keskityttiin jediritarien alkuperään ja siihen, miten heidät aloitetaan ja koulutetaan
 • EPISODI 2: Obi-Wan Kenobin esittely ja kehittäminen
 • EPISODI 3 : Vaderin esittely ja elämä
 • EPISODI 4: Elokuvasta oli seitsemän erilaista luonnosta. Yhdessä vaiheessa he jatkoivat piilolinnoituksen oikeuksien ostamista vahvojen yhtäläisyyksien takia. Yhdessä vaiheessa Luke oli nainen, Han oli Luken veli, Luukkaan isä vankilassa (mielenkiintoinen kohta joillekin keskusteluille) ja elokuvassa oli 40 wookia [sic]
 • EPISODE 5: kerran kirjoitettu, Empiren käsikirjoitus on melkein täsmälleen se, mitä näytöllä näkyy. Ainoat leikatut kohtaukset olivat sellaisia, joissa kapinallisten tukikohdassa oli wampoja (leikattu ajan ja ratkaisemattomien teknisten häiriöiden takia) ja noin kaksi minuuttia kestäneestä Luke / Yoda Jedi -koulutuksesta ilman todellista keskustelua. tulla valituksi "kansansa kuningattareksi" jättäen hänet eristetyksi. Hanin oli tarkoitus kuolla. Luke kohtasi Vaderin ja jatkoi elämäänsä yksin. Leia ei pitänyt olla Luken sisar.
 • EPISODI 7: Kolmannen trilogian oli keskityttävä Luken elämään jedinä, ja suunnitteilla oli hyvin vähän yksityiskohtia.
 • EPISODI 8: Luken sisar ( ei Leia) ilmestyy toisesta galaksin osasta.
 • EPISODI 9: Keisarin ensimmäinen esiintyminen.

(Uskon, että hän meni yksityiskohtaisemmin SFX-lehden numerossa, mutta en ole löytänyt kopiota tekstistä Internetistä ... Lyön vetoa, että se on siellä jossain!)

Kurtzilla on myös hieno haastattelu täällä, jossa hän menee hieman yksityiskohtaisemmin:

Yksi kertomuslanka [Jedien paluusta], joka heitettiin kokonaan ulos ikkunasta, mikä oli mielestäni todella tärkeää, oli se, että Vader yritti saada Lukein liittymään hänen luokseen kaatamaan keisarin. Että yhdessä heillä oli tarpeeksi voimaa, jotta he voisivat tehdä sen, eikä hän sanonut haluan vallata maailmaa ja olla paha johtaja, se oli se siirtymä. Vader sanoi: "Tarkastelen uudelleen mitä olen tehnyt ja mihin elämäni on kulunut ja ketä olen palvellut, ja hyvin samurai-perinteen mukaan, ja sanoen voinko yhdistää voimani poikani kanssa, on yhtä vahva kuin minä, että ehkä voimme tehdä hyvityksiä. " Joten kaikkea sitä tapahtui myös Jedissä, sen piti jatkua. Joten tarina oli melko surullisempi ja loppu oli Leian kruunajaiset kuningattareksi siitä, mitä hänen kansastaan ​​oli jäljellä, ottamaan kuninkaallinen symboli. Se tarkoitti sitä, että hän oli sitten eristetty kaikesta muusta ja Luke lähti sitten itse. Se oli pohjimmiltaan eräänlainen katkeran makea loppu. Hän ei ole hänen sisarensa, joka putosi sisälle käärimään kaiken siististi. Hänen sisarensa oli joku muu ohitse galaksin toisella puolella, eikä hän aio ilmestyä vasta seuraavassa jaksossa.

Lue lisää: https: // www .filmthreat.com / haastattelut / 8 / # ixzz2Fcy0psgB

Outo Al Yankovicin parodiakappale "Yoda" ilmestyi TESB: n jälkeen ja kommentoi huhuja: -Tiedän, että aion- tulla jonain päivänä takaisin -Pelaan tätä osaa - Olen vanha ja harmaa - Pitkäaikainen sopimus -Piti allekirjoittaa -Sanoin, että teen näitä elokuvia- '' Ajan loppuun asti ....
#6
+5
KeithS
2011-09-21 06:22:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on nyt Episode IV, julkaistiin alun perin yksinkertaisesti "Tähtien sota". Se valittiin kaikista tarinoista, jotka Lucas oli keksinyt tuossa maailmankaikkeudessa, koska se pystyi parhaiten seisomaan yksin yhtenä elokuvana. Jos se olisi ollut vain vaatimaton menestys, kuten studio luuli olevan (suurin osa sen parissa työskentelevistä ihmisistä ajatteli, että se pommisi), se olisi todennäköisesti ollut ainoa Tähtien sota -elokuva, ja Lucas olisi joko siirtynyt Indianan kanssa Jones-tarinat, jotka hänellä oli teoksissa, tai hämärtynyt. Elokuva oli niin onnistunut, että Lucasilla oli varaa varata ESB itse (jotain, mitä ei normaalisti tehty varsinkaan tuolloin, vaikka mallin ovat sittemmin toistaneet Spielberg, Cameron ja monet muut tunnetut käsikirjoittajat / ohjaajat).

#7
+5
G_Hosa_Phat
2016-01-08 23:20:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että tämä on kauan sen jälkeen, mutta sattui vain kompastumaan tähän haastatteluun Gary Kurtzin kanssa osoitteessa mashable.com ( 'Star Wars' Producer Blast 'Star Wars' Myths), jossa hän sanoo tämän ( Alkuperäistä Tähtien sota ei ollut tarkoitus nimetä jaksoksi IV jo vuonna 1977 ):

Olimme leikkii ajatuksella kutsua sitä jaksoksi III, IV tai V - jotain keskellä. Fox vihasi tätä ajatusta. He sanoivat, että se hämmentää yleisöä - ja oikeastaan ​​he olivat oikeassa. Jos menet katsomaan elokuvaa, ja se on mainostettu uudeksi tieteiselokuvaksi, ja siellä on jakso III, sanoisit "mitä helvettiä?"

Olimme hieman pilvisiä sillä, että halusimme sen olevan mahdollisimman Flash Gordonin kaltainen. Koska jos menisit lauantaiaamukuviin ja tulisit sisään ja näisit Flash Gordonin kahdeksan jakson, sinulla olisi alussa vieritys, rollup, jonka me jäljittelemme. Joten ajattelimme, että se olisi todella fiksua. Mutta se oli tuolloin tyhmää, koska oli mahdotonta selittää kenellekään, mitä se tarkoitti.

Tämän lisäksi ( George Lucasin usein esittämä väite, että hän teki tähden Sodat ottamalla ensimmäinen luonnos, pilkkomalla se kolmansiksi - josta tuli sitten alkuperäinen trilogia ):

Se ei ole totta. Siellä oli paljon pieniä palasia, jotka olivat kohtuullisen hyviä ideoita ja jotka päätyivät lopulliseen luonnokseen. Mutta kun lopullinen luonnos oli todella lukittu ja Huycks ​​kiillotti sitä, ei ollut tarpeeksi materiaalia muiden elokuvien tekemiseen.

Oli joitain outoja ideoita, jotka heitettiin ulos, kuten Wookiee-planeetta; se oli kustannustekijä. Oli joitain muita ideoita, jotka olisi voitu sisällyttää, jos budjettia olisi enemmän. Osa näistä päätyi myöhempiin elokuviin. Mutta [Georgen tarina siitä, miten se kirjoitetaan] jatkuu se, että hän ja minä teimme haastatteluja Tähtien sota, sanomalla, että otimme osan keskeltä, koska materiaalia oli liikaa ja haluamme tehdä enemmän elokuvia.

Elokuvan avaamisen jälkeen Fox sanoi: "Voitko tehdä toisen?" Ja sanoimme, että se on mahdollista, mutta kustannustarkoituksessa olisi parempi, jos sitoudumme kahteen muuhun, koska voimme amortisoida sarjojen kustannukset ja kaiken tällä tavalla. Joten niin todella tapahtui. Mutta tarinamateriaali ei ollut täysin muodostettu.

Siellä on myös paljon muita siistejä pieniä juttuja, joten haastattelu on varmasti lukemisen arvoinen. Mutta ydin on, että näyttää siltä, ​​että kun jaksoa IV alun perin kuvattiin, ei ollut mitään suunnitelmaa mistään muusta tehtävästä (ei jatkoa tai ennakkoja). Oli ideoita, jotka heitettiin Jakso IV: lle ja jotka päätyivät pääsemään muihin elokuviin, mutta sitä ei "suunniteltu niin", sinänsä . He ovat saattaneet "haluta" tehdä enemmän, mutta ei ollut olemassa erityistä suunnitelmaa tai luonnosta, joka jo sisältäisi puitteet muulle kuin yhdelle elokuvalle.

Toinen hieno vastaus.Tämä sivu on taaksepäin.Kaikilla parhailla vastauksilla on alhaisimmat pisteet!
#8
  0
Jack
2017-04-27 23:59:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Epäilen, että osa tästä on sukupolvien välinen ero. Lyön vetoa opiskelijasta, joka oli vakuuttunut siitä, että George Lucas ei koskaan kirjoittanut jaksoja 7–9. Palasin rauhanjoukosta vuonna 1977, kun olin lukenut Star Wars -tapahtuman mainosartikkelin Time-lehdestä toivoen elokuvan olevan edelleen esillä. Muistini on nähdä se, ja indeksoinnissa on jakso IV: Uusi toivo. Tämän olisi pitänyt olla elokuu tai syyskuu. Oletan, että tämä oli edellä kuvattu uudelleenjulkaisu. Jotenkin minulla on aina ollut mielessäni, että saaga ei ollut vielä kesken, koska tarvitsimme jaksoja 7-9 (ja näin ollen minulla ei ollut juurikaan suvaitsevaisuutta katsellessani jaksoina 1-3 ennakkoesikappaleita). Opiskelijani sukupolvi on kyse siitä, kuka kirjoitti mitä, kuka ohjasi ja kuka ansaitsee rahaa jaksoista 7-9.

Onko sinulla lähteitä tämän tukemiseksi?
Tämä näyttää olevan enemmän tarina elämästäsi kuin vastaus.Vaikka mielenkiintoinen, se ei toimi aivan Q & A-muodossa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...