Kysymys:
Kuinka monta erilaista Soong-robottia oli olemassa?
Mark Rogers
2011-01-12 04:49:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Star Trek TNG: n Data oli anda>, jonka loi Noonien Soong, joka oli robottien Albert Einstein. Hän oli kiireinen kaveri ja luulen voivani laskea yhteensä 4 robottia.

Tietääkö kukaan kaikista sarjassa mainituista Data-tyylisistä robotteista?

4? Data, Lor, B-4? Kuka muu?
Vanha nainen, ;)
Vastasin juuri, olet oikeassa.
Sillä mitä se kannattaa, kun olin kentällä ST: TNG: lle, joka oli kauden 5 alkupuolella (ennen kuin he potkivat kaikki freelancerit, jotta he voisivat työntää ja saada "yhdistämisen" nopeasti), agenttini (joka sai Ronin Moore hänen aloituksensa) oli sanonut minulle ennen säveltämistä: "Ei ole muita androideja. Jeri Taylor uskoo vahvasti, että Data on ainoa soongilainen androidi." Lor oli olennaisesti "poissa" siinä vaiheessa. (Tietysti, kun he antoivat tämän säännön freelancereille, heidän täytyi rikkoa se kaikin mahdollisin tavoin.)
Niin paljon hämmennystä vastausten välillä täällä. Laajennettu minun, toivottavasti selittää kaikki.
Kuusi vastused:
#1
+25
Matthew Scouten
2011-03-25 01:38:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

 • Viisi.

  Neljä, jotka Noonien Soong on suoraan rakentanut:

  Siellä oli myös Lal, joka luotiin Datan oman aivojen (hänen "tyttärensä") osittaisena kloonina.

 • Toisaalta voidaan esittää erittäin hyvä väite siitä, että niitä on vain 4, koska se elokuva B-4: n kanssa oli tyhmä.
  Oliko B-4 itse asiassa Soongin luoma? Minusta sai elokuvasta aina vaikutelman, että hän oli raaka kopio Soong-botista, jonka Shinzon loi vieheenä käytettäväksi. Selitettiinkö hänen Soong-juuriaan romaanissa vai? En nähnyt elokuvassa mitään, joka antaisi tuon vaikutelman, paitsi ilmeiset visuaaliset yhtäläisyydet, jotka olisi tarpeeksi helppo kopioida.
  Olen enimmäkseen estänyt elokuvan, joten saatat olla oikeassa. Minusta tuntui, että hän oli hyvin varhainen prototyyppi.
  @eidylon Sitä ei nimenomaisesti mainittu kummallakaan tavalla.
  Toissijaisen dataportin lisääminen, joka oli koodattu nimenomaan Enterprise-tietokoneiden hakkeroimiseksi, lainasi minua ajattelemaan, että hän oli raaka kopio.
  He eivät täsmennä, että B-4 oli oikeastaan ​​Soongin tekemä android, mutta lainaa Shinzonia "Kyllä. Syötti, josta et voi kieltäytyä. Sain tietää, että Cardassian-historioitsijasta saattaa olla olemassa _ prototyyppi_, sitten meni paljon vaivaa löytää se ja hajottaa siitä Kolarus III: een. " "Kun löysimme sen, teimme muutamia muutoksia. Ylimääräinen muistiportti, piilotettu lähetin."
  Tämä menettää täysin kaksi muuta prototyyppiä ennen B-4: tä.
  Memory Alphan artikkeli, johon viitoit [Juliana Tainerille] (http://fi.memory-alpha.org/wiki/Juliana_Tainer), toisessa kappaleessa on: "_Tainer avusti Soongia hänen tekemisessään keinotekoisten elämänmuotojen kanssa ja auttoi luomaan android Data sekä ** hänen neljä edeltäjäänsä **, mukaan lukien Lore ja B-4_ ". Joko puuttuu kahvia, tai tämä tarkoittaa, että ** androideja oli ** kuusi **: Tainer, Data ja _ neljä edeltäjää ...
  #2
  +21
  Iszi
  2012-09-17 19:08:43 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  On aivan hämmästyttävää, kuinka monta erilaista numeroa meillä on täällä, jotka kaikki yrittävät vastata samaan kysymykseen. Jotkut ovat enemmän tai vähemmän oikeita, jotkut eivät lainkaan, ja jotkut ovat oikeassa vastauksen, mutta eivät kysymyksen määrittelemässä laajuudessa.

  Tämä sekaannus näyttää johtuvan melko laajasta luonteesta ja alkuperästä. kaikista Soong-tyyppisistä androideista. Toivoen tämän selvittämisen yritän kattaa tämän kysymyksen kaikista näkökulmista.


  Kaikki Soongin rakentamat ja Star Trek -kanonissa nähdyt täydelliset androidit - neljä

  Aloitan täältä, kapeimmalla luokalla. Tämä sisältää vain Soongin itse rakentamat androidit, joista tuli täysin toimintakykyisiä ja jotka todellakin nähdään Star Trek -elokuvissa ja -sarjoissa. Tämä luettelo sisältää seuraavat:

  Kaikki Star Trek -kanonissa mainitut datamaiset androidit - Viisi

  Hieman kapeampi, mutta laajempi kuin toiset, tämän luokan on tarkoitus kattaa kaikki androidit, jotka Star Trekin katsojat helposti tunnistaisivat olevan "Data-like".

  Tähän luokkaan kuuluvat vain androidit, joilla on todellakin samanlainen suunnittelu ja ohjelmointi kuin Datailla. Näillä androideilla on muutama erityispiirre, jotka tekevät niistä ainutlaatuisen muista.

  • Ne on mallinnettu fyysisesti Soongin mukaan. (Tee niistä fyysisesti datan kaltaisia)
  • Jos ne ovat täysin toimintakykyisiä, ne ovat ohjelmallisesti datamaisia, jos:
   • ne on oma identiteettinsä, joka on täysin ennalta ohjelmoitu.
   • Heidät on ohjelmoitu tietämään olevansa androideja

  Tämä sulkee pois Juliana Soongin, koska häntä ei ole ohjelmoitu tietämään todellista luonnettaan eikä hänen identiteettinsä ole oikeastaan ​​hänen oma. Hän ei myöskään näyttänyt mitään Datailta.

  Tämä sisältää prototyypit ennen B4: tä, koska voimme kohtuudella olettaa, että ne on myös fyysisesti mallinnettu Soongin mukaan, ja se, että ne eivät olleet täysin toimintakykyisiä, sulkee ne pois muista vaatimuksista.

  Tämä sulkee pois Lalin, koska Data rakensi hänet tarkoituksella, jotta hän pystyi oivaltamaan itsensä identiteetistä, myös lajista ja sukupuolesta, - sitä ei ollut ohjelmoitu ennalta kuten muiden kanssa.

  Tämä luettelo sisältää:

  Kaikki mainitut Soong-tyyppiset androidit Star Trek -kanonissa - Seven

  Tämä on kaikkein kattavin Soong-tyyppisten androidien luokka. Se kattaa kaikki Soongin itse luomat Soong-tyyppiset androidit, joihin sisältyvät Data ja kaikki hänen edeltäjänsä sekä Juliana Soong. Tähän sisältyy myös Lal, jonka Data myöhemmin loi.


  Kaikki yllä olevat luettelot perustuvat Muistista otettuihin tietoihin Alfa. Jo linkitettyjen lisäksi on toinen tärkeä artikkeli - TNG: n kausi 7, jakso 10: Perintö. Se on tärkeää, koska tässä jaksossa havaitaan, että ennen Lore -sovellusta luotiin kolme prototyyppiä. (Jos haluat tarkistaa jakson, asiaankuuluva keskustelu käydään noin 20 minuutin kuluttua.) Näitä kolmea ei nimenomaisesti nimetä missään jaksossa tai elokuvassa, mutta oletettavasti ne sisältävät B-4. Siksi jotkut yllä olevista luetteloista sisältävät kaksi nimeämätöntä prototyyppiä. Valitettavasti emme koskaan saa kanonisesti tietää paljon muuta näistä prototyypeistä kuin niiden olemassaolosta

  Päivitetty vastaus on: Pidän.
  #3
  +16
  AncientSwordRage
  2012-02-01 06:35:23 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Seitsemän tai Kahdeksan määritelmän mukaan.

  Seitsemän: Jos lasket 4 prototyyppiä ennen Lore ja Data ja lisäät vaimon botti. Kahdeksan: Jos lasket Lal: n.

  Muistista-alfasta B-4: n luonne

  Hän oli yksi neljästä epäonnistuneesta prototyypistä, ennen kuin Loren rakentaminen onnistui. (TNG: "Perintö")

  From-alfa From Juliana Trainer

  O'Donnell avusti Soongia hänen työssään keinotekoisista elämänmuodoista ja auttoi luomaan android-datan sekä hänen viisi edeltäjäänsä, mukaan lukien Lore ja B-4.

  Tästä voidaan päätellä, että on olemassa 7 Soong- tyyppi androidit, luonut tohtori Soong (Data + 5 edeltäjää + Julianan kopio), Lalin toisen Soong-tyypin luoma Data teki siitä yhteensä 8.

  Minusta tuntuu, että yhden lainauksen on oltava väärä. Luulen, että se on ensimmäinen, vaikka en tiedä tarpeeksi tähtimatkaa ollakseni varma. Se on järkevämpää kuin B-4 on yksi neljästä prototyypistä.
  Nykyinen Memory Alpha -sivu kertoo "neljä edeltäjää". Omat numerosi eivät myöskään näytä laskevan yhteen. Aloitat sanomalla "Seitsemän", mutta sitten annat vain luettelon, joka sisältää kuusi - sanomalla, että se on "kahdeksan", jos lasket yhden. Se kaikki tavallaan summautuu viimeiseen kappaleeseesi, mutta ehkä pieni selvennys on kunnossa.
  @Iszi on niin selkeämpi?
  Hah hah. "Vaimo-botti" on hauska ja auttaa selventämään sitä hieman. Tarkista kuitenkin vastaukseni. Näyttää siltä, ​​että Memory Alpha -artikkelit Juliana Tainerista ja Soong-tyyppisestä androidista ovat ristiriidassa. Luulen, että annan Inheritancelle pikakatselun nyt selvittääksesi oikean numeron.
  Juuri tarkistettu. Noin 20 minuutin kuluttua Juliana sanoo, että ennen Lorea oli kolme prototyyppiä.
  Näyttää siltä, ​​että Memory Alpha -artikkelit eivät ole ristiriidassa - luin niitä vain väärin. Lainauksesi ovat kuitenkin virheellisiä - sekä tykin että Memory Alpha -artikkeleiden nykyisen version mukaan. (Korostan, minulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa.) * Perinnössä * (ja nykyisessä B-4-artikkelissa) oleva lausunto on, että ennen Lorea * oli kolme epäonnistunutta prototyyppiä. Tainerin artikkelin mukaan Data oli neljä edeltäjää, joihin * sisältyisi Lore *.
  Sain sinut Iszi. Kiitos!
  #4
  +10
  morganpdx
  2011-01-12 04:52:32 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Neljä. Wikipediasta:

  Noonian Soong: Ihmisen kyberneetikko, joka loi datan, jota toimii Brent Spiner, joka myös toimii Data-roolissa. Soong on luonut neljä täydellistä androidia tunnetulle Star Trek -universumille, Data, Lore ja B-4 (kaikki kolme samaa mallia), ja kopion kuolleesta vaimostaan ​​Julianasta, joka on teknisesti parempi kuin hänen edelliset mallit. Tohtori Soongin uran alussa häntä ylistettiin laajalti maapallon tärkeimmäksi robottitieteilijäksi, mutta hänestä tuli erakko sen jälkeen, kun hän ei ilmeisesti pystynyt luomaan positronista aivoa, ja hänen uskottiin tappaneen muiden Omicron Thetan kolonistien kanssa. Tutkija asettui tosiasiallisesti Terlina III: n luo ja kutsui Data sinne sovittamaan hänet viimeiselle keksinnölleen, tunnesirulle. Hän kutsui vahingossa myös Datan veljen Loreen, joka tappoi hänet sirun saamisen jälkeen.

  Vaikka tämä vastaus ei olekaan oikeastaan ​​epätarkka, se ei kuitenkaan ratkaise esitettyä kysymystä. Kysymys koskee "kaikkia sarjassa mainittuja Data-tyylisiä androideja". Vaikka Soong itse loi vain neljä * täydellistä * androidia, mainittiin useita epätäydellisiä prototyyppejä sekä yksi täydellinen Soong-tyyppinen android, jonka Data on luonut.
  #5
  +1
  Rich
  2015-04-06 17:53:30 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Noonien Soong rakensi yhteensä kuusi androidia. 2 nimeämätöntä prototyyppiä, B4, Lore, Data ja sitten Julianna Soong (kopio).

  #6
    0
  user89628
  2017-09-07 11:44:39 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Kahdeksan, Kolme kuollutta prototyyppiä, Lore, Data, hänen vaimonsa Juliana ja Datan tytär Lal, hänen tekemänsä. Nämä tiedot ovat peräisin Star Trekin tietosanakirjan vuodelta 1999. B-4 on kahdeksas, tuntematon neljäs prototyyppi. Uskon, että kolme ensimmäistä prototyyppiä ovat nyt mukana Starfleet-robottitutkimuksessa, ja Enterprise-miehistö tietäisi yhden näistä prototyypeistä.

  Miksi uskot heidän olevan nyt mukana Starfleetissä?
  Okei, ehkä heillä ei ole niitä, mutta jos tohtori Soong vain jättäisi Data ja Lore taakse planeetalle, meillä ei olisi aavistustakaan kuinka monta prototyyppiä hän oli tehnyt.


  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...