Kysymys:
Oliko Roddenberry mukana Deep Space Nine tai Voyagerin luomisessa ennen kuolemaansa?
Mark Rogers
2011-01-23 01:04:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että Roddenberry osallistui yhä vähemmän aktiiviseen rooliin TNG: ssä, kun hänen terveytensä heikkeni. Hän kuoli ennen Deep Space Nine- tai Voyager-julkaisua.

Onko hänellä mitään tekemistä kummankin sarjan luomisen kanssa?

Vai estivätkö hänen terveydentilansa häntä osallistumasta?

Kolme vastused:
#1
+27
Tony Meyer
2011-01-23 11:16:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

/Ei.

Deep Space Nine Companionissa (sivu 3 - jos "haet kirjan sisältä" Amazonin kanssa "Roddenberry", se on ensimmäinen ottelu), Rick Berman on sanonut:

"Minua pyydettiin luomaan ja kehittämään sarja, joka toimii kumppanina The Next Generation noin puolitoista vuotta, ja sitten TNG lähti ilmaan ja tämä uusi esitys jatkuisi. " muistuttaa Berman. "Joten pyysin Michael Pilleriä mukaan, ja panimme pään yhteen. Minulla ei ollut koskaan tilaisuutta keskustella ideoista Gene [Roddenberry] : n kanssa. Tämä oli hyvin lähellä Gene-elämän loppua, ja hän oli tuolloin melko sairas. Mutta hän tiesi, että työskentelemme jossakin asiassa, ja minulla oli ehdottomasti hänen siunauksensa kehittää sitä. "

(Korosta minun).

Voyager ista ei mainita, mutta näyttää epätodennäköiseltä, että he työskentelivät kyseisen sarjan kehittämisen kanssa samalla kun DS9 oli kehitetty.

Minulla oli useita sävellysistuntoja Ron D. Mooren kanssa ST: TNG: ssä ennen kuin DS9 oli kehitteillä (eikä kauan ennen kuin Roddenberry kuoli). Keskustelumme aikana tuli esiin useita aiheita, joita ei käsitelty Writer Guide -oppaassa. DS9 sisälsi useita tekijöitä, joita Roddenberry ei olisi hyväksynyt, kuten uskonto, jolla on tärkeä merkitys hahmon elämässä ja tarinoissa. Siitä, mitä pystyin keräämään, Roddenberry suhtautui melko kielteisesti uskonnollisiin vakaumuksiin, joten yritän edelleen selvittää, kuinka _leivillä ja sirkuksilla_ voisi olla Kristuksen viittauksia siinä ja saada hänet.
@Tango: DS9 on avoimesti ristiriidassa Roddenberryn näkemysten kanssa, varsinkin myöhempinä vuodenaikoina (hänen kuolemansa jälkeen).Katso erityisesti "In the Pale Moonlight";se on klassinen esimerkki tästä mallista.Sinulla on myös "Pimeys ja valo", joka saa bonuspisteitä siitä, että olet nimenomaan anteeksipyynnön terrorismista, ja lukuisia muita jaksoja.
@Kevin: Olen samaa mieltä, se oli hyvin Roddenberryn näkemyksiä vastaan.Uskon, että Roddenberry oli myös kerran todennut, että Trek olisi aina kyse _yrityksestä, mutta en muista, oliko tämä todellinen lainaus.Epäilen, oliko hän mukana, mutta löysin todisteita, tavalla tai toisella, mielenkiintoisia.
#2
+6
scope_creep
2011-01-25 08:46:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näin Leonard Nimoyn haastattelun vuosia sitten, ja hän kertoi, että Gene Roddenberrya pyydettiin kirjoittamaan ja tuottamaan Star Trek: The Motion Picture, mutta käsikirjoituksen valmistamisessa oli huomattavia vaikeuksia. Jatkuvaa uudelleenkirjoittamista tehtiin, jopa elokuvan valmistuksen aikana. Hän ei pystynyt saamaan sitä päätökseen. Kun toinen elokuva aloitti tuotannon, studion päätös oli kiistaton, olla ottamatta häntä mukaan, ja siitä eteenpäin hänet syrjäytettiin ja lopulta siitä.

Olen kuullut saman Star Trek 2: sta, mutta luulen, että Roddenberry tuotiin takaisin TNG: lle. Sen perusteella, mitä voin sanoa, hänelle annettiin paljon hallintaa näyttelijöiden näyttelijöistä ja alkuperäisestä ohjauksesta.
@Mark, Olen iloinen, että hänet ostettiin takaisin. Luulen, että tämä näkyy TNG: n skriptien laadussa, joita ei ole DS9: ssä tai Voyagerissa. Luulen, että sarjan laatu heikkeni, kun hän ei johtanut edestä.
Olin pienessä kaverissa, jossa David Gerrold puhui ST: TNG: n ensimmäisen vuoden aikana, ja hän oli melko selvä turhautumisistaan ​​Roddenberry-työssä sarjan kehittämisessä. Roddenberry oli ehdottomasti ST: TNG: n näyttelijä ensimmäisellä tai kahdella kaudella.
#3
  0
RindaDiLibda
2012-02-18 03:54:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin puhua Deep Space Nine -sovelluksesta ja vastaus on EI. Hän näki joitain Bermanin alkuperäisiä käsikirjoituksia ja jälkimmäisen mukaan hän hyväksyi sen, vaikka hän ilmaisi huolensa siitä, toimiiko avaruusasemaa koskeva esitys, mutta ei. Gene ei koskaan ollut mukana Deep Space Nine -elokuvassa. En tiedä paljoakaan Voyagerista.

Mihin perustat tämän?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...