Kysymys:
Suunnitteletko lisää jatkoa Tähtien sotaan?
Brenton Taylor
2011-01-14 19:03:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko George Lucasilla mitään suunnitelmia uusista Tähtien sota jatko-osista tai ennakko-osista? Oikeat elokuvajätteet, ei mitään animaatioesityksiä tai tarinoita.

Ehkä sen jälkeen, kun Lucasista tulee yksi Voiman kanssa
Disneyn hankinnan jälkeisten muutosten valossa saatat haluta harkita uudelleen hyväksymistäsi @billthelizards'-vastaukseen (nyt väärä).
Kyllä, ilmeisesti Lucasilla oli suunnitelmia Tähtien sota VII: stä, mutta Disney on päättänyt mennä eri reittiin; https://uk.yahoo.com/movies/george-lucas-reveals-his-star-wars-vii-script-was-108727363214.html
@Richard Voiko vastausta "hyväksyä"?
@maguirenumber6 - Kyllä, napsauta vain Hyväksy-painiketta uudelleen.
@Richard Kiitos neuvosta.En tiennyt, että voit tehdä sen.
Viisi vastused:
#1
+32
Kyle Jones
2012-12-20 09:35:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Walt Disney Co: n hiljattain (marraskuussa 2012) tekemän Lucasfilm-hankinnan myötä Disney aikoo julkaista Tähtien sota -saagan VII jakson vuonna 2015.

"Pitkän aikavälin suunnitelmamme on julkaista uusi Tähtien sota -elokuva kahden tai kolmen vuoden välein", sanoi Disneyn Robert Iger.

George Lucas ei ohjaa elokuvaa uudet elokuvat; hän jää eläkkeelle.

"Minulla on nyt aika siirtää" Tähtien sota "uudelle elokuvantekijöiden sukupolvelle", hän sanoi.

MUOKKAA : Uuden elokuvan suunnitelmat ovat vahvistuneet. Ohjaajana on JJ Abrams ja käsikirjoituksena Abrams ja Lawrence Kasdan. John Williams palaa tulokseen Jakso VII . Kuvaamisen odotetaan alkavan keväällä 2014, ja elokuvan on määrä tulla teattereihin 18. joulukuuta 2015. Lähde starwars.com.

Voit halutessasi muokata tietoja siitä, että Disney hylkäsi George Lucasin käsikirjoitukset. https://uk.yahoo.com/movies/george-lucas-reveals-his-star-wars-vii-script-was-108727363214.html
#2
+21
Bill the Lizard
2011-01-14 19:40:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun tämä kysymys alun perin esitettiin, näytti siltä, ​​että George Lucasilla ei ollut mitään suunnitelmia tehdä uusia Tähtien sota -elokuvia. Se ei ole muuttunut, mutta me kaikki tiedämme nyt, että franchising myytiin Disneylle, Episode VII on julkaistu, ja lisää Tähtien sota -elokuvia ja -sarjoja on tulossa.


Alkuperäinen vastaus:

Valitettavasti se ei näytä todennäköiseltä. Tässä on lainaus hänen vuonna 2008 antamasta haastattelusta. (Artikkeli on Voiko Lucas jatkaa Star Wars -tarinaansa Jedien paluun ulkopuolella?)

"Siellä ei todellakaan ole mitään tarinaa kerrottavaa. Se on käsitelty kirjoissa, videopeleissä ja sarjakuvissa, jotka ovat mielestäni uskomattoman luovia, mutta minulla ei todellakaan ole mitään tekemistä sen kanssa, että olen henkilö kuka rakensi hiekkalaatikon, johon he soittavat. " Hän jatkaa: "Minulta kysytään koko ajan:" Mitä tapahtuu "Jedien paluun" jälkeen? ", Eikä siihen todellakaan ole vastausta. Elokuvat olivat Anakin Skywalkerin ja Luke Skywalkerin tarina, ja kun Luke tallentaa galaksissa ja lunastaa isänsä, siellä tarina loppuu. "

Gary Kurtz, joka tuotti jaksot IV ja V Lucasin kanssa, lähti ennen jaksoa VI. Hän sanoi, kun Lucas aloitti, että hänellä oli hahmotelma, joka olisi tarjonnut upeaa viihdettä useille trilogioille ja niitä olisi voinut jatkua vuosia, mutta Lucas alkoi muuttaa kaikkea. Alun perin se oli "From the Adventures of Luke Skywalker" (minulla on paperikirjainen "Star Wars" 1. painos kannella), mutta sitten ESB: n jälkeen Lucas innostui muuttamaan kaikkea ja tekemään siitä arkkityyppisen ja myyttisen. Se muutti tarinan linjaa ja tappoi alkuperäiset jatkosuunnitelmat.
"Siellä ei todellakaan ole mitään tarinaa kerrottavaa." Ha! Se näyttää hyvältä Tähtien sota VII -julisteessa.
En ole varma, pitäisikö minun aliarvioida tämä, koska se oli tuolloin oikea.
@DCShannon Tiesin, että unohdin tehdä jotain!:)
Ja nyt minä arvostan sitä.
On hauskaa, että alkuperäisessä vastauksessa sanottiin, että oli valitettavaa, ettemme saisi jatkoa, mutta nyt kun meillä on niitä, tiedämme, että valitettava asia on, että saimme ne.
#3
+12
DavRob60
2011-01-14 19:52:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ther on edelleen huhu siitä, että jatko-trilogia tulee olemaan. Tässä viimeinen, josta olen tietoinen:

[...] fanit voivat odottaa uusi trilogia, kun koko saaga on julkaistu 3D-muodossa, jonka odotetaan valmistuvan noin 2015 tai 2016.

Okei, tässä on suunnitelma ... ** Kukaan ** ei osta * Episode I: 3D * -julkaisua, joten Lucas hylkää loppuosan projektista ja siirtää jatko-trilogiaa viidellä vuodella.
@Bill the Lizard - Minä kasvatan sinut, kukaan ei osta enää 3D: ksi, koska se on villitys, jonka toivon ohittavan pian
@Brenton Taylor Olen samaa mieltä, vaimollani on 3D-sairaus ja löytää teatteri, joka ei näytä viimeistä sf-elokuvaa 2d-muodossa, on vaikeaa.
Linkki huhun varmuuskopioimiseksi menee "Tukku-rakennuserikoisuuksien" sivustolle, mikä saattaa olla tarkoituksenmukaista.
@DJClayworth Yritin löytää alkuperäisen linkin osoitteesta wayback.archive.org, mutta ei onnea. Päivitin vastauksen linkillä, joka viittaa (ja lainaa) sitä.
#4
+7
Rogue Jedi
2015-12-14 07:33:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teknisesti George Lucas ei aio tehdä enää elokuvia, koska hän myi oikeudet.

Disneyllä on kuitenkin useita Tähtien sota -elokuvia suunniteltu, asetetuilla julkaisupäivillä.

Ensimmäinen, Star Wars: Episode VII: The Force Awakens ilmestyi 18. joulukuuta 2015.

Seuraava, Rogue One ilmestyy 16. joulukuuta 2016.

Lukuun ottamatta Lucas käänsi Ep 7: n varhaisen käsikirjoituksen. Hänellä oli suunnitelmia ainakin yhdelle elokuvalle.
#5
+4
Robert Brim
2011-02-23 20:22:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monta vuotta sitten sain tilaisuuden puhua Anthony Danielsin kanssa Gen Con -tapahtumassa. Kysyin häneltä erityisesti jaksojen 7, 8 ja 9 mahdollisuudesta, jotka Lucas oli alun perin suunnitellut tekevän.

Daniels kertoi minulle, ettei sitä tapahtuisi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...