Kysymys:
Miksi ihmiset katsoivat toistensa käsiä Elin kirjassa?
Niall C.
2011-01-13 07:20:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvassa The Eli Book jotkut hahmot katsovat toistensa käsiä ensimmäistä kertaa tapatessaan. En muista mitään selitystä tälle käytökselle elokuvassa. Mitä he tekivät ja miksi?

Neljä vastused:
#1
+53
Bill the Lizard
2011-01-13 07:36:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

He katsoivat toistensa käsiin nähdäksesi, tärisivätkö he.

Tarinan yhdessä kohdassa selitetään, että liiallisen ihmislihan syömisen sivuvaikutus on ääripäiden ravistelu.

Se ei rekisteröity minulle, kun näin elokuvan. Luulen, että minun täytyy vuokrata se ja katsella sitä uudelleen.
Pahoittelen, olen luonut uuden vastauksen tajuamatta, että laitat saman selityksen piilotettuun kenttään
@Brenton: Se on ok. Piilotettu "spoileri" -teksti voi viedä jonkin verran tottua. En tiennyt siitä vasta äskettäin.
Olen sivuuttanut tämän kysymyksen viime aikoihin asti, koska en ollut nähnyt elokuvaa. Lisäsin tähän vastauksen, jossa on lääketieteellisiä tietoja, sisällytä siihen vapaasti, jos haluat. Lähetä minulle kommentti, jos teet niin minä poistan vastaukseni, ole hyvä.
En edes huomannut sitä elokuvassa. Se on todella mukava huomio yksityiskohtiin, mikä osoittaa sen tekemiseen tähtäävät ponnistelut.
BTW Olen kuollut esittää kysymyksen, mutta en kykene keksimään tapaa tehdä sitä ilman, että se olisi tämän elokuvan spoileri.
Huolimatta siitä, löysin vastauksen itse ...
#2
+51
user296
2011-03-18 13:57:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

He tarkistivat, olivatko muiden ihmisten kädet vakaat vai tärisivätkö he.

Kädenpuristus on oire Creutzfeldt-Jakobin taudista, joka on muoto tarttuvasta spongiformisesta enkefalopatiasta, se on pohjimmiltaan ihmisen muunnos hullun lehmän taudista.

Se voi johtua geneettisestä piirteestä, ja sitä on vaikea tunnistaa. saalis muuten. Sinulle on periaatteessa pistettävä seerumia tai hormonaalista uutetta henkilöltä, jolla on sairaus.

Muuten voit noutaa sen syömästä tartunnan saaneelta ihmiseltä peräisin olevaa lihaa eli kannibalismia. Katso todelliset todisteet tästä kohdasta Kurun tauti.

Periaatteessa, jos halusit vain kerran yhden henkilön, sinulla ei ole onnea saada CJD: tä. Kuitenkin mitä enemmän - ahem - näytteitä otat, sitä suurempi on mahdollisuus saada CJD. Kerro tämä syömäsi näytteen otettujen näytteiden määrällä ja todennäköisyys sairastua CJD: hen kasvaa.

Siksi yhteiskunnassa, jossa kannibalismi on yleinen paikka, mahdollisuudet saada CJD - ja siten saada kättelee - voi olla melko korkea.

Joten jos sinulla on taipumus olla hermostunut tai kärsit hallitsemattomasta punkista, rukoile, ettet pääty postapokalyptiseen maailmaan, jossa kannibalismi paheksutaan. :)

#3
+3
suchajoy64
2012-08-20 07:40:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvassa asioiden yksinkertaistaminen sen jälkeen, kun joidenkin ruokavarojen suuri räjähdys oli hyvin vähäistä, joten jotkut nälkään tuolla puolella olevat ihmiset alkoivat syödä muita ihmisiä. Kun syöt ihmisen, sanotaan, että saat tärinät käsillesi.

Ollakseen turvassa ja olematta tietämättömiä siitä, että joku oli kannibaali, he tarkistivat ensin kätensä varmistaakseen, onko heillä ravistuksia. Kun katsot elokuvaa, ole varovainen ravisteleville ihmisille, esimerkiksi vanhalle naiselle, jolla on teetä, ja ymmärrät tiettyjä kohtauksia enemmän.

#4
+3
Dakota Williams
2018-05-24 04:34:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän lääketieteellisestä vastauksesta paljon, ja on järkevää olla palvelematta kannibaaleja. Ajattelin kuitenkin tarkastella raamatullista merkitystä, koska elokuva on hyvin henkinen. Tutki asiaa ja löysi tämän Ilmestyskirjasta.

Ilmestyskirja 13: 16-17, King James Version (KJV)

16 Ja hän aiheuttaa kaikki, sekä pienet että pienet suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja siteet, saadakseen merkin oikealle kädelleen tai otsaansa:

17 Eikä kukaan voi ostaa tai myydä, paitsi se, jolla on merkki, tai pedon nimi tai hänen nimensä numero.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...