Kysymys:
Oliko Timothy Zahnin Thrawn-trilogia George Lucasin tilauksen elokuville 7-8-9?
DavRob60
2011-01-22 02:48:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luin jostain ja kauan sitten, että " Timothy Zahnin Thrawn-trilogian" tilasi George Lucas tekemään elokuvia siitä, mutta projekti hylättiin myöhemmin.

Onko jollakin ollut viitteitä siitä?

Syrjään - jonkun on muunnettava Zahnin "Cobra" -sarja elokuvaksi.
Kolme vastused:
#1
+21
Bill the Lizard
2011-01-22 09:17:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulin samanlaisen huhun muutama vuosi aiemmin julkaistusta Dark Empire -sarjakuvista. Se johti minut seuraavaan:

... mutta Lucas itse ylisti Dark Empireä sanoen, että se oli lähinnä hänen ajatustaan ​​jatko-trilogiasta.

Joten sanoisin ei, ellei Lucas muuttaisi mieltään melkoisesti siitä, minkä hänen ajatuksensa jatko-trilogiasta pitäisi olla Dark Empire -julkaisun ja Thrawn-trilogian välillä, en Luulen, että Thrawn oli Lucasin erityistilaus.

VAROITUS: Ellei ole jo lukenut Dark Empireä, linkki sisältää spoilereita.

#2
+13
aramis
2011-05-18 22:49:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Keisarikunnan perilliseksi kutsuttiin fanikanta kutsua jatkotrilogiaksi, ja HTTE-trilogia oli noin vuonna 1995 kaanoniluettelossa. Lucas työskenteli tuolloin myös Tähtien sota -projektissa.

Lucas ei ilmoittanut etsivänsä jatkoa. Haastattelija kysyi haastattelussa Timothy Zahnilta mahdollisuudesta, että jatko-osa on hänen romaaninsa, ja myönsi mahdollisuuden, mutta totesi myös, että Lucas ei ollut vielä käynyt siellä.

Sen pitäisi myös olla huomautti, että Lucas valmisteli tuolloin uuden projektin valmistelua ... saisimme myöhemmin selville, että kyseinen valmistelu oli alkuperäisen trilogian tarkistetulle painokselle eikä jatkoa. Tarkistuksen menestys johti suoraan esiosiin.

On myös huomattava, että Zahn totesi myös, että HTTE: n ampuminen olisi melko vaikeaa johtajien etenevän iän takia, ja että hän ei Luulen, että Lucas meni sinne.

Joten vaikka Internetissä oli voimakas huhu, se perustui toiveajatteluun ja puutteelliseen tietoon Lucasin tuolloin vielä salamyhkäisestä projektista.

#3
  0
R2D2
2014-02-23 03:49:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulin jo 1990-luvulla huhun, että Zhanin jatko on virallinen, joka ei ole faneja, vaan jotain, joka on sopusoinnussa Lucasin visioiden ja maailmankaikkeuden kanssa. En kuitenkaan kuullut vahvistusta.

Missä kuulit tämän "huhun"?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...